Ben fotoğraf konusunda size hak verdim ya. Benim görümcem yok ama olsaydı da fotoğrafının benim salonumun ortasında ne işi var mesela? Orta yol bulunabilir ki siz orta yol teklif etmişsiniz zaten hiç koyma dememişsiniz ki. Fenerbahçe tablosuna hiç girmiyorum bile.
Benim kocam inanılmaz fanatik takım tutuyor. Bekarken odasının bir kısmını takımının renklerini yaptırmak istemiş annesi bile izin vermemiş

Ha bana göre o kadar da değil, yaptırabilirdi bence bekar adamın kendi odası sonuçta. Şimdi hep der bir gün oğlumuz olursa odasını siyah beyaz yapacağım diye, yapsın yani. Veya mesela bizim bir oyun odamız var, kendimize ait masalarımız bilgisayarlarımız vs. O kısma takımıyla ilgili dekorlar aldı astı duvara hiçbir şey demedim ne diyeceğim? Ama salona asmak istese ben de istemezdim ki zaten salona da asmazdı yani ne alaka
Ben sizi genel olarak çok haklı buldum. Kök aileden bu kadar kopamayan adam da otursun anasının dizinin dibinde. Tartışıp tartışıp anaya babaya ağlamak nedir yani? Valiz falan toplayıp gidiyor. Bayılsın bir de. En iyisini yapmışsınız. Şimdi belki hayal kırıklığı içerisindesinizdir fakat bu histen kurtulunca ne kadar doğru bir karar verdiğinizi bir kez daha anlayacaksınız.