• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte sorunlar

Ben dekorun güzelliğinin eşin mutlu olmasından daha önemli bulmuyorum. Belki boşanıp yalnız yaşayınca gönlünüzce dekor yaparsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun 💐
Ne dekoru ya konuyu tamamen okudunuz mu ? Boyle bi adama konu sahibi cok bile kibar davrnamis ne mutlu etmesi

eşi ve aileyi problemli buluyorum zaten, yukarıda belirtmiştim ama çok basit mevzulardan kavga çıkarıp surat asınca önemli meselelerde de (düğündür, misafirdir, sınırdır) “bu zaten her şeyden sorun çıkarır” gözüyle bakılıyor. başka biri daha demiş biraz politik olabilirmiş. mesela eşi de istediği için fotoğraf salonda kalsın ama görümce eve sürekli çağrılmasın, gittikleri yere onu götürmesinler baş başa kalsınlar. bu kadar iç içeliğe biraz da kendisi sebep olmuş. erkek ve ailesi daha problemli olmakla birlikte konu sahibinin de geçimli biri olmadığını düşünüyorum.
Görümce mesaj atıyor gelmek istediğini söylüyor. Bende gel diyorum ne diyebilirim. Çok alıngan tipler bunlar. Buna bile alınabilir. Eşimle akşam evde başbaşa vakit geçirirken müsait olmadıgımız durumda babası eşimi aradı on dakika geçti aradan bir daha aradı açamadık sonra babası beni aramaya başladı. Eşim telefonu açıp baba uyuyorduk noldu dedi. Nerdesiniz siz ya sabahtan beri arıyorum. Bişry oldu sandım. Az daha eve gelcektim dedi. ( bizim evim anahtarı da onlarda vardı) bakın bu bile bir müdahaledir. Genç çiftler bu kadar rahatsız edilmez. Hepsi birikiyor birikiyor sonra insanlar patlıyor

Görümce mesaj atıyor gelmek istediğini söylüyor. Bende gel diyorum ne diyebilirim. Çok alıngan tipler bunlar. Buna bile alınabilir. Eşimle akşam evde başbaşa vakit geçirirken müsait olmadıgımız durumda babası eşimi aradı on dakika geçti aradan bir daha aradı açamadık sonra babası beni aramaya başladı. Eşim telefonu açıp baba uyuyorduk noldu dedi. Nerdesiniz siz ya sabahtan beri arıyorum. Bişry oldu sandım. Az daha eve gelcektim dedi. ( bizim evim anahtarı da onlarda vardı) bakın bu bile bir müdahaledir. Genç çiftler bu kadar rahatsız edilmez. Hepsi birikiyor birikiyor sonra insanlar patlıyor
Babanın kuş ötmeyince unutmuş tabi o işleri hesap edememiş amcam 🤭

İstanbul'dan küçük bir şehre, işini gücünü bırakıp, adeta bir bilenmezliğe gitmek çok büyük bir yanlış bana göre. Evlilik için insan kendi hayatını bir kenara bu denli koymamalı. Kimse böyle bir şey yapmaya değmez. Nitekim değmemişte.

Diğer yaşadıklarınız yanında fotograf, çerçeve mevzu edilecek meseleler değil zaten.

Cok bile sabretmissiniz. Ne bu boyle
Surekli birlikte yemek , kahvalti haftasonj plani . Ayrica adam siz her fikrinizi ya da rahatsiz oldugunuzda hislerinizi acsaniz bagirmaya baslamis ve her tartisma sonrasi ailesinin evine gitmis ilk okul cocugu yapar ancak bunu . Kurtulmussunuz.
Cok bile sabretmissiniz. Ne bu boyle
Surekli birlikte yemek , kahvalti haftasonj plani . Ayrica adam siz her fikrinizi ya da rahatsiz oldugunuzda hislerinizi acsaniz bagirmaya baslamis ve her tartisma sonrasi ailesinin evine gitmis ilk okul cocugu yapar ancak bunu . Kurtulmussunuz.
mesela bu haftasonu planı olayını tam söylemedim ucundan söyledim. Hemen tepki verdi sen çok nankörsün onlar senin için geziyor dedi. Şimdi tam anlamıyla nasıl açabilirim ki kendimi bu insana. Eşimin ailesi ile de gezelim tabiki ama eşimle 5 geziyorsam ailesi ile 2 gezmek isterim. Kendi ailem içinde geçerli bu. Eşimin ailesi plan yapıyor şuraya gidelim diyor bizim planımız var baba dediğimizde iptal ediyor ozaman haftaya veya diger haftalarda yapalım diyor illa bizimle yapacak🤣

tamam bunda yüzde yüz haklısınız ama yukarıda kendiniz demişsiniz kötü bir niyeti yok ben çağırıyorum film gecesi yapıyoruz gönlü olsun diye gittiğimiz yerlere götürüyoruz vs diye. bu detayları bilmediğim için diğer anlattıklarınız üzerinden yorum yaptım.

Babanın kuş ötmeyince unutmuş tabi o işleri hesap edememiş amcam 🤭
Yok çok yaşlı değil öyle. Çogu fenerbahçe maçında oglunu arayıp akşam maçı napcan nerde izleyeceksin diyor? Oglu evlenmis barklanmıs nerde izleyecek kahvede mi izleyecek🤣 yani ya bize gelin izleyelim diyor yada ben geliyim diyor🤣 yinede hicbir zaman sorun yapmadım bizim tv büyük babam gelsin diyodum

Yok çok yaşlı değil öyle. Çogu fenerbahçe maçında oglunu arayıp akşam maçı napcan nerde izleyeceksin diyor? Oglu evlenmis barklanmıs nerde izleyecek kahvede mi izleyecek🤣 yani ya bize gelin izleyelim diyor yada ben geliyim diyor🤣 yinede hicbir zaman sorun yapmadım bizim tv büyük babam gelsin diyodum
Aşırı sinir bozucu aile ya nerden tutsak elde kalıyor. Şimdi kol kola kahvede izlerler artık maçları. Size de esenlikler diliyorum umarım en kısa zamanda şehrinize işinize geri dönersiniz gönül ferahlığıyla . En üzüldüğüm konu bu manyak ailesi yüzünden işinizden istifa etmeniz oldu.

eşi ve aileyi problemli buluyorum zaten, yukarıda belirtmiştim ama çok basit mevzulardan kavga çıkarıp surat asınca önemli meselelerde de (düğündür, misafirdir, sınırdır) “bu zaten her şeyden sorun çıkarır” gözüyle bakılıyor. başka biri daha demiş biraz politik olabilirmiş. mesela eşi de istediği için fotoğraf salonda kalsın ama görümce eve sürekli çağrılmasın, gittikleri yere onu götürmesinler baş başa kalsınlar. bu kadar iç içeliğe biraz da kendisi sebep olmuş. erkek ve ailesi daha problemli olmakla birlikte konu sahibinin de geçimli biri olmadığını düşünüyorum.
Aksine kadın o kadar taviz vermiş ki kendi evinde söz hakkı kalmamış. 11 tane kıllı adam fotosunun evin salonunda ne işi var mesela? Böyle bir istekte bulunan kaç yetişkin erkek tanıdınız?

tamam bunda yüzde yüz haklısınız ama yukarıda kendiniz demişsiniz kötü bir niyeti yok ben çağırıyorum film gecesi yapıyoruz gönlü olsun diye gittiğimiz yerlere götürüyoruz vs diye. bu detayları bilmediğim için diğer anlattıklarınız üzerinden yorum yaptım.
Mesela yeni gelinim ilk bayramımız bunlar köyde çogu eve gidiyor. Okey gidelim büyüklerin yanına özellikle. Gidiyorduk. Ama orta yaş grubundakilere bile giderken bizi de götürüyolardı. Dedim acaba her bayram böyle mi gececek o evden cıkıp o eve giriyoruz. Beniö istanbulda boyle bi yaşam stilim yok. Bunlar ilde yaşıyor ama bayramda ilçede oluyolar. Eşim bi ara babasına dedi ki baba yeter artık gezmicem yoruldum. Babası düş önüme lan gezeceksin diyip azarladı şok oldum. Bayramdan sonra çok byüüklerin yanına giderim ama her bayram böyle gezemem dedim. Yine kavga ettik eşimle. Sonra beni anladı. Ama kavga etmiştik yani

Malesef evet yüz kere uyardım. Bu hatayı ben bir kere yaptım. Annem babam eşime gıcık oldu. Baktım hata yapıyorum. Bi daha da yapmadım. Eşim benim babamı arayıp baba bu burda bitsin ama ben sizinle görüsmeye devam ederim demis. Babamda uyarmıs sakın kızıma bi daha bitsin kelimesini kullanma demis. Söz verdi babama . Ama tartısmalarımızda demeye devam etti(bitsin demiyordu ama oturalım ne karar verilecekse verelim diyordu o anki sinirle ben bunu bitsin anlıyordum) ama ben yinede aileme söylemedim üzülmesinler diye
Senin ailen ne güzel üslup yol yordam biliyor. Bu aileyle nasıl isteme söz nişan süreci geçirdiler ya eğer çok hızlı evlenmediysen

Aşırı sinir bozucu aile ya nerden tutsak elde kalıyor. Şimdi kol kola kahvede izlerler artık maçları. Size de esenlikler diliyorum umarım en kısa zamanda şehrinize işinize geri dönersiniz gönül ferahlığıyla . En üzüldüğüm konu bu manyak ailesi yüzünden işinizden istifa etmeniz oldu.
Ah ah sormayın büyük bir bankada yöneticiydim. Önümde açıktı. İyi de paralar kazanıyordum🫠 tekrardan olur mu bilmiyorum ama şansımızı heryerden tekrardan denyecegiz

Ben fotoğraf konusunda size hak verdim ya. Benim görümcem yok ama olsaydı da fotoğrafının benim salonumun ortasında ne işi var mesela? Orta yol bulunabilir ki siz orta yol teklif etmişsiniz zaten hiç koyma dememişsiniz ki. Fenerbahçe tablosuna hiç girmiyorum bile.

Benim kocam inanılmaz fanatik takım tutuyor. Bekarken odasının bir kısmını takımının renklerini yaptırmak istemiş annesi bile izin vermemiş 😂 Ha bana göre o kadar da değil, yaptırabilirdi bence bekar adamın kendi odası sonuçta. Şimdi hep der bir gün oğlumuz olursa odasını siyah beyaz yapacağım diye, yapsın yani. Veya mesela bizim bir oyun odamız var, kendimize ait masalarımız bilgisayarlarımız vs. O kısma takımıyla ilgili dekorlar aldı astı duvara hiçbir şey demedim ne diyeceğim? Ama salona asmak istese ben de istemezdim ki zaten salona da asmazdı yani ne alaka 😂 Yani yapılacak yer var, yapılmayacak yer var.

Ben sizi genel olarak çok haklı buldum. Kök aileden bu kadar kopamayan adam da otursun anasının dizinin dibinde. Tartışıp tartışıp anaya babaya ağlamak nedir yani? Valiz falan toplayıp gidiyor. Bayılsın bir de. En iyisini yapmışsınız. Şimdi belki hayal kırıklığı içerisindesinizdir fakat bu histen kurtulunca ne kadar doğru bir karar verdiğinizi bir kez daha anlayacaksınız.

Son düzenleme:
Aksine kadın o kadar taviz vermiş ki kendi evinde söz hakkı kalmamış. 11 tane kıllı adam fotosunun evin salonunda ne işi var mesela? Böyle bir istekte bulunan kaç yetişkin erkek tanıdınız?
fotoğraf mevzusundan sonra inat için yapılmış bu. böyle bir adam tanımadım çok şükür ki ama adam için de mevzu tablo gibi durmuyor

Senin ailen ne güzel üslup yol yordam biliyor. Bu aileyle nasıl isteme söz nişan süreci geçirdiler ya eğer çok hızlı evlenmediysen
Normal geçti aslında. Bişryde istemedik.gücünüz neye yeterse dedik. Kiracılar diye üzüldük. Benim babamda varlıklı bi adamdır. Annem kayınvalideme benim oglum valizle eve gelse valizini balkondan aşagı atar karısının yanına gönderirdim dedi🤣🫠

Mesela yeni gelinim ilk bayramımız bunlar köyde çogu eve gidiyor. Okey gidelim büyüklerin yanına özellikle. Gidiyorduk. Ama orta yaş grubundakilere bile giderken bizi de götürüyolardı. Dedim acaba her bayram böyle mi gececek o evden cıkıp o eve giriyoruz. Beniö istanbulda boyle bi yaşam stilim yok. Bunlar ilde yaşıyor ama bayramda ilçede oluyolar. Eşim bi ara babasına dedi ki baba yeter artık gezmicem yoruldum. Babası düş önüme lan gezeceksin diyip azarladı şok oldum. Bayramdan sonra çok byüüklerin yanına giderim ama her bayram böyle gezemem dedim. Yine kavga ettik eşimle. Sonra beni anladı. Ama kavga etmiştik yani
bunları okuyunca bitmesi çok iyi olmuş, bundan sonrası sizin için sıkıntısız tasasız kolayca yoluna koyulur umarım

Ben fotoğraf konusunda size hak verdim ya. Benim görümcem yok ama olsaydı da fotoğrafının benim salonumun ortasında ne işi var mesela? Orta yol bulunabilir ki siz orta yol teklif etmişsiniz zaten hiç koyma dememişsiniz ki. Fenerbahçe tablosuna hiç girmiyorum bile.

Benim kocam inanılmaz fanatik takım tutuyor. Bekarken odasının bir kısmını takımının renklerini yaptırmak istemiş annesi bile izin vermemiş 😂 Ha bana göre o kadar da değil, yaptırabilirdi bence bekar adamın kendi odası sonuçta. Şimdi hep der bir gün oğlumuz olursa odasını siyah beyaz yapacağım diye, yapsın yani. Veya mesela bizim bir oyun odamız var, kendimize ait masalarımız bilgisayarlarımız vs. O kısma takımıyla ilgili dekorlar aldı astı duvara hiçbir şey demedim ne diyeceğim? Ama salona asmak istese ben de istemezdim ki zaten salona da asmazdı yani ne alaka 😂

Ben sizi genel olarak çok haklı buldum. Kök aileden bu kadar kopamayan adam da otursun anasının dizinin dibinde. Tartışıp tartışıp anaya babaya ağlamak nedir yani? Valiz falan toplayıp gidiyor. Bayılsın bir de. En iyisini yapmışsınız. Şimdi belki hayal kırıklığı içerisindesinizdir fakat bu histen kurtulunca ne kadar doğru bir karar verdiğinizi bir kez daha anlayacaksınız.
İlk günler çok agladım. Ya evin içinde çok iyidik aslında arkadaş gibiydik. Bu saçma konular yüzünden tartışıyoduk işte. Adam bambaşka birine dönüştü. Ben istanbula döndüm bir ay boyunca yazmadı hakkını helal et bile demedi. Çalışmıyordum ama her sabah kalkar kahvaltısını koyardım yemek çantasına öğlen yemegini koyardım. Saglıklı beslensin diye. Akşam yemegi hep hazırdır.ütüsüz asla. Adam arayıp sormadı bile. İlk günler cok zordu ama şuan çok şükür iyiyim kurtuluyorum diyorum hatta trşekkürler yorumunuz için💐

Ne dekoru ya konuyu tamamen okudunuz mu ? Boyle bi adama konu sahibi cok bile kibar davrnamis ne mutlu etmesi
Değişiklerdi gerçekten. Eşim de çocuk gibiymis anlayamamısım. Benimde hatalarım olmuştur. O bağırıyordu bende çok bagırıyordum. Ailesi benim hakkımda hep bagırıyordu diyor mesela. Bagırıyorum ama neden? Eşim yangınu çıkarıp benzin döküp sonrada dumanından rahatsız oldum diyodu o hesap. Normalde sakin bir insanım. Bir yılda sinir hastası oldum

Back
X