EVLİLİKTE UFAK TEFEK AMA ARKASI GELMEYEN SORUNLAR

Şiddetli geçimsizlik değil mi bunun adı

Ben eşinize yeteri kadar ilgi gösteremediğinizi düşünüyorum. Bunun bir sürü sebebi olabilir, bilemem. Ama bişeylerin düzelmesini istiyorsanız daha ilgili olmasınız. Eşinize hayatınızın önemli bir parçası olduğunu hissettirmeniz gerekiyor bence (tabii öyleyse, değilse daha büyük problemleriniz var) Mesela gece o erken yatıyor fakat gel beraber uyuyalım diyorsa gidin, o uyusun siz uyuyamıyorsanız kalkın sessizce. Aranızda bi sıcaklık olur. Sarılın, öpün. Temas etmek eşler arasında bağı kuvvetlendiriyor bence.

İnanın eşiniz yeterli ilgiyi sizde görürse ev işleri falan hikaye

İnanın eşiniz yeterli ilgiyi sizde görürse ev işleri falan hikaye

Evet haklısınız zaten söyledi de dün evi topladım eline sağlık ama benim senden tek istediğim anlayış dedi. Dün gece biraz konuştuk onun da psikolojisi bu süreçte iyi değilmiş. Dışarıda herkesin sorduğunu söyledi sessiz bir şekilde oturuyorum herkese hayır diyorum dedi. Güzel olan bu süreçte dışarıda alkol almaması, buna hayır demiyordum ama kendi kendine boyle bir karar almış. Bunun dışında daha ılımlı davrandım güzel geçti konuşmamız, bugün de en azından hiç tartışmadık ve daha samimiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…