ben sevgili kocamın bu sevgililer gününde değişik birşeyler alacağını ya da farklı bir mekana götüreceğini ümit ediyorum bakalım nolucak...
umarım umduğun olurboshayallersmile
erkeklerin sağı solu belli olmuyo valla, modları neye göre değişir bilmem
benimki bazen hiç beklemediğim şeyler yapar bazende hiç umursamaz özel günleri ama asla unutmaz
ben bu sevgililer günü için bişi yapmıcam, o ne yapcak merakta etmiyorum, bişey yapmasada takmam, yaşlanıyor muyum ne:hulya:
vallahi ben artık yüzük hayali kuruyorum ama adı üstünde "hayal" kalacak gibi geliyo boshayallersmile bizimkinin resmlerimizle isimlerimizle bişiler yaptırıp hediye etmesi meşhurdur.. yine öyle bi hediye gelirse hiç şaşırmam..
bende sabri özelden set aldım gömlek+kravat+mendil+kol düğmesi... bide kalpli kutu aldım kalpli kurabiye yapıp içine koyucam,bide sürpriz yapıp ben gidicem ist. a küt diye.. daha nolsun zemuszemus
ben de takmıyorum, sevgililer günü de neymiş uyduruk bir gün filan diyordum ama yanıldığımı anladım. insan böyle günlerde anlıyor ne kadar değer gördüğünü.
yok canım ya, olurmu öyle şey, eşin bişey yapmasa bi gül bi pasta getirse sadece, seni sevmiyor değer vermiyor demek mi, tabii ki değil
ama şunu kabul etmek lazım ki, erkeklerin kimyası bizimkinden farklı, onlar bizim gibi düşünmüyo, şu erkekler marstan kadınlar venüsten olayı, bizim kadar önemsemiyolar özel günleri, ben bu kimya farklılığını idrak ettim sadece iyice
benimkide hiç unutmaz en azından pasta vs.. ama çoğu zaman özel hediyeleri yoktur, ama bazende yapar,:hulya:
ben eşime kumbara aldımopuyorumnanaktan
onun bana bir şey alacağını zannetmiyorum:gitme:
Sevgililer gününde her iki tarafın ailesi, akrabaları posta posta yeni evimizi (çeyiz hesabı) görmeye gelecekler, akşamın bi saatine kadar da vakit geçmiş olacak. eyvahedigeldismile Bir gün öncesinde de kına ve yorgunluğu olacak. Özetle; yandı bu sevgililer günü mafoldumben
ben eşime kumbara aldımopuyorumnanaktan
onun bana bir şey alacağını zannetmiyorum:gitme:
yanlış anlamayın ama neden kumbara?merak ettim.eşiniz çok mu para harcıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?