evlilikte ya da birlikteliklerde özel günler, kutlamalar...

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
selam kızlar. evliliğe renk katar özel günler, aşkımızı körükler, kendimizi özel hissettirir aldığımız hediyeler. bazen de hayal kırıklığına uğratır. mesela yakında sevgililer günü var. eşlerinize ya da sevgililerinize hediye aldınız mı? peki ya o size ne alacak merak ediyor musunuz? pırlanta vs hayali kuruyor musunuz?

hediye almayı hiç sevmem. bana kafasına göre birşey alması evde savaş çıkması demektir.

en fazla yemeğe gidebiliriz.başbaşa güzel vakit geçirebiliriz.

ben sevgili kocamın bu sevgililer gününde değişik birşeyler alacağını ya da farklı bir mekana götüreceğini ümit ediyorum bakalım nolucak...

ben sevgili kocamın bu sevgililer gününde değişik birşeyler alacağını ya da farklı bir mekana götüreceğini ümit ediyorum bakalım nolucak...

umarım umduğun olurboshayallersmile
erkeklerin sağı solu belli olmuyo valla, modları neye göre değişir bilmem
benimki bazen hiç beklemediğim şeyler yapar bazende hiç umursamaz özel günleri ama asla unutmaz
ben bu sevgililer günü için bişi yapmıcam, o ne yapcak merakta etmiyorum, bişey yapmasada takmam, yaşlanıyor muyum ne
:hulya:

Özel günler cok tehlikeli: Danin kuyrugu kopabilir özel günlerde...klava:

vallahi ben artık yüzük hayali kuruyorum ama adı üstünde "hayal" kalacak gibi geliyo boshayallersmile bizimkinin resmlerimizle isimlerimizle bişiler yaptırıp hediye etmesi meşhurdur.. yine öyle bi hediye gelirse hiç şaşırmam..

bende sabri özelden set aldım gömlek+kravat+mendil+kol düğmesi... bide kalpli kutu aldım kalpli kurabiye yapıp içine koyucam,bide sürpriz yapıp ben gidicem ist. a küt diye.. daha nolsun zemuszemus

Son düzenleme:

ben de takmıyorum, sevgililer günü de neymiş uyduruk bir gün filan diyordum ama yanıldığımı anladım. insan böyle günlerde anlıyor ne kadar değer gördüğünü.

resim isim :) aslında sevinmelisin demek ki eşin romantik biri. çünkü erkekler genelde uğraşmazlar hediye yaptırmakla, aramakla.. çiçekle geçiştirirler boshayallersmile

ben de takmıyorum, sevgililer günü de neymiş uyduruk bir gün filan diyordum ama yanıldığımı anladım. insan böyle günlerde anlıyor ne kadar değer gördüğünü.

yok canım ya, olurmu öyle şey, eşin bişey yapmasa bi gül bi pasta getirse sadece, seni sevmiyor değer vermiyor demek mi, tabii ki değil
ama şunu kabul etmek lazım ki, erkeklerin kimyası bizimkinden farklı, onlar bizim gibi düşünmüyo, şu erkekler marstan kadınlar venüsten olayı, bizim kadar önemsemiyolar özel günleri, ben bu kimya farklılığını idrak ettim sadece iyice
benimkide hiç unutmaz en azından pasta vs.. ama çoğu zaman özel hediyeleri yoktur, ama bazende yapar,
:hulya:

ya eşim çok sevgi doludur bana karşı. çok düşüncelidir ama ben biraz özgüvenimi yitirip hediyelere mi bel bağladım bilmiyorum.

Sevgililer gününde her iki tarafın ailesi, akrabaları posta posta yeni evimizi (çeyiz hesabı) görmeye gelecekler, akşamın bi saatine kadar da vakit geçmiş olacak. eyvahedigeldismile Bir gün öncesinde de kına ve yorgunluğu olacak. Özetle; yandı bu sevgililer günü mafoldumben

ben eşime kumbara aldımopuyorumnanaktan
onun bana bir şey alacağını zannetmiyorum:gitme:

aaa evleniyor musun canım. hayırlı olsun. bir yastıkta kocayın

Özel günler... Sanırım ayrı şehirlerde yaşayan biz mağdureler için çok zor olan günler...
:1no2:
Sevgililer Günü'nü hiç kutlamadım ama sırf ekonomiye can veriyor diye seviyorum o günü :lepi:
Doğumgünümde maalesef bugüne kadar hiç yanyana gelemedik fırsatlar el vermedi.
Onun doğumgününü ise 1 kere beraberken kutlayabildik...
Yıldönümlerimiz dersen onlar da hep haftaiçine denk geldi...
Biz de biraraya geldiğimiz günleri özel sayıyoruz bu çok daha kıymetli oluyor sanırım...
Hediye kısmına gelince parfüm kazak gibi şeyler aldım hep.
O da takı filan alır,kıyafet alır yemeklere çıkarız öyle işte...

Sevgililer günü bizim için özel değil..Herkese özel..
Bizim ortak olarak özel gördüğümüz tek günümüz var evlendiğimiz gün.07-07-2006.
Bu sebeple de özel hiç bir şey yapmayacağız.Her haftasonu olduğu gibi bir kahvaltı ardından dışarıya çıkış,sonra haftalık pazarımızı görürüz akşama da evimize döneriz..
Bu kadar..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…