evlilikte yaş farkı ne kadar önemli...

Benim eşimle aramda 10 yaş fark var ben 26 eşim 36 yaşında bence hiç sorun değil erkeğin yaş olarakta olgun olması daha iyi bence asıl kendinden küçük erkeklerle evlenen kadınlara ayar oluyorum yadırgamıyorum ama nebiliyim öyle olmaktansa erkegın buyuk olmasını tercih ederim.

20 yaşındaki bir kızın yaşamdan aldığı zevklerle 30 yaşındaki adamın ki bir olmaz ama 25 yaş üstü bir bayan olsa bir de 34-35 yaşında bir erkek olsa onların daha çok paylaşacağı şey olabilir diye düşünüyorum.

erkegin olgunu makbuldür bence :27: zaten gec olgunlasiyolar :ssz: ha cocuk ha erkek :37:
ama tabi sen cok deli doluysan, esinde tam tersi olgun o zamanda bi ise yaramaz :31:
esinin olgunlugunu tasiyabilecek olgunluktaysan
:6: yas farki bence hic sorun degil :8:

akıl yaşta değil baştadır. kafalar uyuştuktan, karşılıklı saygı sevgi olduktan sonra iş bitmiştir.
yaş farkının zararlarını merak ettim doğrusu 6 yıldır evliyim asla aklıma gelmedi böyle bişey.
eşimle aramdaki yaş farkından dolayı bi sorun yaşamadığım için, fark olmasında bi sakınca görmüyorum.
eşiyle yaş farkı olmayanlar ya da bu düşüncede olanlarda fark olmaması daha iyi diyor kısaca özetlersek :)
yani herkes kendi yaşadığını biliyor. ha aynı yaş ha 15 yaş fark hiçbişey değildir
sevdikten sonra ay ben seninle evlenemem yaşımız uymuyo falanmı dicez adamlara :1:

Benmde eşimle aramda 8 yaş var. Bizde iyi anlaşırız .erkek bence büyük olmalı çünkü erkeğin yaşı ne kadar büyük olursa olsun erkek çok geç olgunlaşıoo..

kocalık ve babalık belli bir olgunluk gerektiriyor bana göre. çevremdeki örneklere dayanarak söyledim bunu.
iki çocuk birden büyütmek zor olur zira :emir_bebek: :52:

20 yaşındaki bir kızın yaşamdan aldığı zevklerle 30 yaşındaki adamın ki bir olmaz ama 25 yaş üstü bir bayan olsa bir de 34-35 yaşında bir erkek olsa onların daha çok paylaşacağı şey olabilir diye düşünüyorum.

aynen beni anlatmışsınız :) bizim de aramızda yaş farkı var fakat maşaallah fazlasıyla uyumluyuz.erkek olgun olduktan sonra 3 yaş da olabilir 5 de..fakat geç olgunlaşıyorsa yaş farkı olması bence,daha iyi.

Back
X