- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
Ay hem güldüm hareketlerine,hemde sinirlendim.o kucuk velet cevresinden kotu seyler duymasa size boyle davranmaya cesaret edemez.esinizle ugrasmayin bosuna onlar hiiiiic biseye karismak istemezler.araya koy mesafeni kendimle dalga geçirmek istemiyorum de.yoksa bir iki derken dalga konusu yaparlar sizi hic hos degil.Allah sabir versin.
kayınvalideye siz cevap verebilirsiniz, neden ayıp olsun ki. tabi ki üsluba dikkat etmek gerek, bir de mümkünse ses yükseltmemek gerek. yoksa eşinizden talep ettiğiniz ne varsa siz söyleyebilirsiniz. eşiniz de söylese olur, zamanla oturtursunuz bu düzeni, karşı taraf da size alışır.
çocuk sizin sinirlerinizi bozmuş, bazı çocuklar bir de bunu fark edince iyice üzerine giderler o kişinin, terbiyesizleşirler. tam öyle olmuş. ama ne diyelim ki size, en nihayetinde o da çocuk, büyüdüğünde kendi yaptığından kendi utanacak. çok canınızı sıkıyorsa o yokmuş gibi davranın.
Çok haklısınız,evlenip şehir değiştirince kendi kendime kaldım. Bir eşim var ,oturup bi kahve içip dertleşebilceğim kimsem yok malesef.Bu yüzdende çoğu şeyi eşime yansıtır oldum.
Daha dikkatli olucam bundan sonra,kayınvalideme de tatlı dille cevap vericem,susarsam kendi ilişkime zarar veriyorum bunun farkına vardım.