- 15 Mart 2025
- 52
- 48
- 3
- 24
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim kızım 19 aylık o da aynı böyle kucak istiyor sürekli. Kahvaltı yemek hazırlamak kabus resmen. Geçtiğimiz haftasonu kuzenimle yazlığa gittik aynı aylarda çocuklarımız var. O her şeyi rahat rahat yaptı işini gücünü, eğlencesini. Yemek yedi ama ben sürekli ağlayarak kucak isteyen bir çocukla gittiğime pişman oldum. Kendi bile dedi seni görene kadar abarttığını düşünüyordum diye. Arada çocukları alır dışarı çıkarız, benim kızım arabadan inmek kucağıma gelmek ister, kucağıma alır tek elle arabayı sürerim, kuzenimin oğlu arabasında gezer sessiz sedasız. Gerçekten anlamıyorlar bana da diyorlar kızın büyüdü, odada oynar sen yemeğini, temizliğini yaparsın diye. Öyle olmuyor işteCanım seni en iyi ben anlarım bem bebeğim de doğduğundan beri kucak isteyen bir bebek hala daha öyle oğlum 16 aylık oldu bir işin ucundan tutmaya kalkıyım hemen yapışıyo kucağına al beni bırak işini gücünü beni kucağına al diye öyle onunla oyun oynasak bile gelip meme meme diye yapışıyor veya kucağıma oturuyor tuvalete giriyorum kucak diye mızmızlanıp ağlıyo meme istiyo klozette vs sabahları kahvaltı hazırlamak benim için bi kabus kucak istiyor kucağa alıyorum tek elle kahvaltı hazırlayamıyorum yere indiriyorum kucaktan mızmızlanıp ağlıyor kafasını yere vuruyo almıyorum diye öğleden sonra akşam yemeği hazırlığında da aynı senaryo ben temizlik zaten hak getire evi süpürüyorum süpürgeyi ben tutucam diye süpürgeri elimden almaya çalışıyor ağlıyo kendini atıyo zaten evi silemiyorum bile kayınvalidemle aramızda bir bina var yardıma dahi gelmiyor annem de çakışıyor o da gelmiyor eşim mutfak şefi geceli gündüzlü çalışıyor destek çıkam kimse yok çevreme anlattığımda da evimi gören kınayarak bakıyor anlamıyo kimse çünkü yaşamayan anlamıyo bebeği duran anneler herşeylerini yapıyorlar ama bebeği durmayanlar yapamıyor işte bizim gibi sana şöyle bir tvasiye vereyim ben bebeğim yürümeye başlamadan nasıl rahatladım bebeğim uyanıkken karnını doyurup altını demizledikten uykusunu aldıkran sonra gündüzleri günde iki kez kanguru ile dışarı çıkardık bebeğim de rahatlardı böylece bana da iyi gelirdi parka giderdim parktaji fiğer annelerle konuşurdum sosyalleşmeye çalışırdım ben burda daha önce yaşamadım buraya gelin geldim tanıdığım kimse yok burada arkadaşım dahi kismem yok arkadaşım bile yok diye çok depresyona girmiştim ama sonradan eşimin çevresine girdim mecburen istemesem de