- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
Size katılıyorum artık bu fiyata gidilmez. Yurt dışı hayal oldu. Zaten oralar pahalı ülkeler. Artık daha da pahalı oldu.. artık benim için de hedef yurt içi. Corona bitince Ölüdeniz için uygun fiyata otel bakacağım. Veya uygun fiyatlara tatil yakalamak lazım..Bir de iki kişi olduğunu düşün 64 bin. Araba alırım o paraya .
Orta üstü gelirli aileler bile yurt dışı tatillerini bıraktı son bir iki senedir. Gezelim görelim tadında ülke içinde takılıyoruz artık topluca
Ki o bile aşırı pahalandı. İki sene önce 6 gece 2 kişi 1800 liraya kaldığımız uhd otel, geçen sene 3 geceye 4800 istiyordu. Bu sene zaten oteller hayal olduğu için fiyat bakma zahmetine girmedim ama 10 bin üstüdür muhtemelen.
Pahalıymış aldığınız fiyat. Belki Coronadan sonra fiyatları bir nebze indirirler. Çünkü çok zarar ettiler..
Ama yurt dışı zor en azından Avrupa. Bir yakınımız Ingiltereye gitmek istiyordu. British Museum 'u çok görmek istiyordu. Kendisi Mısır Tarihini cok sever. Şu an Ingiliz Sterlini 9 lira.
Yakınlarım ve ben acıların çocuğu Emrah gibiyiz..
