Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ayırmasın biraz da şans işi mi acabaÇok aşıktım. Emin olmam icin o zaman yetti. Gençliğin verdiği aklı beş karış havadalik bende oldukca mevcuttu. :)
Gerisine bakmadim cunku aklima gelmedi.
Şükür olsun, eşim de ailesi de cok güzel insanlar cıktı..
Öyle demeyin çok acı vericiBende öyle saniyordum ama suan bosanma asamasindayiz önceden gözümün icine bakan adamin artik umrunda bile degilim
Allah pişman etmesin peki öncesinde nasıl karar verdinben de bu soruyu düşünüyorum bazen.
hafta sonu nişanlandım. mutluyum. erkek arkadaşım da çok iyi, ilgili biri. ama bazen saçma bişeyden ters düşebiliyoruz.
Allah pişman etmesin peki öncesinde nasıl karar verdin
Kesinlikle katılıyorum. 3. Defa boşanmış bir kadın olarak her evliliğimde de bile bile lades demişim. Evlilik öncesi var olan sorunlar, maddi, ailevi, davranışsal, ruhsal, düşünsel her ne ise... çok aşığım seviyorum, nasıl olsa evlenince ben yönlendiririm değiştiririm dememek lazımmış. Kesinlikle değişmiyor, düzelmiyor ve giderek artıyor. Özellikle 1. Ve 3. Evliliğimde evlilik öncesi çok anlaşmazlık ve tartışmalar yaşamıştım. Ve sonuçta da yürümedi. 2. De anlaşmazlık, tartışma yoktu ama adam hareketli ve hiperaktif bir tipti, o da sonunda aldattı.Asiktim ama icime sinmeyen seyler de vardi ama gormemezlikten geldim... ve bosandim. Ha bir de asla bazi seylerini gorup de ben bunu duzeltirim dememek lazim cunku duzelmiyor
Hayırlı uğurlu olsunben de bu soruyu düşünüyorum bazen.
hafta sonu nişanlandım. mutluyum. erkek arkadaşım da çok iyi, ilgili biri. ama bazen saçma bişeyden ters düşebiliyoruz.