- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
benim yaptığım yanlış akışına bırakmamak oldu işte. zorla anneyle tanışma nişan yaptırmak istemedim eninde sonunda boşanırız adamı zorlarsam diye düşünürüm hep ama gerginlik çıkarttım hep işte o da benim kadar evlenmeyi istesin istedim..Akışına bırak olacağı varsa olur elbette takılma ama ilişki o ciddiyetini kendi yoğrulup bulur
genelde kaçıyorlar evlilikten ben de soğudum zaten bu fikirden bıktım flört bile etmiyorum artık olur da edebilirsem yine diye fikir istiyorum burdanEşimle tanistigimda evlilik dusunmuyordum dolayisiyla evlilikle alakali hicbir sey konusmadim, eşim de evlilikle alakali hicbir konu açmadan pat diye evlilik teklif etmişti sonunda.
Evlilik dusunuyor dahi olsam konusunu ben açmazdim sanirim. Beni "nasil gorur" diye dusunmekten degil ama bunu ben soylemeden once karsi taraftan duymak isterim ben. Evlenmek isteyen biri sen muhabbetini açmadin diye evlenmekten vazgecmez.
genelde kaçıyorlar evlilikten ben de soğudum zaten bu fikirden bıktım flört bile etmiyorum artık olur da edebilirsem yine diye fikir istiyorum burdan
Bahsette adam kaçsınmerhabalar ilişkim yeni bitti bu konuda hala kendimi düzeltmeye çalıştığım şeyler var sizlerin değerli yorumları sayesinde öfke kontrolü üzerinde çalışıyorum şuan mesela
kafamı karıştıran bir diğer konu evlilik bahsi. İlişkimde evlilik istediğimi en başından söylemiştim o da kabul etmişti fakat 8 ay sonra aceleci buldu beni terk etti falan
soruma gelecek olursam evlilik bahsini ilişkide açan taraf olmamak mı daha doğru? yoksa isteklerimizi net bir şekilde belirtmemizde yarar mı var? evlilik meraklısı gibi görünmiyim derken evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın durumuna mı düşerim? bu iki fikir arasında sürekli gidip geliyorum. Bazen de diyorum ki of hande bunlar ufak ayrıntılar kafayı yedin düşüne düşüne bu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
Özellikle evli arkadaşlardan yorum bekliyorum hatırlamaya çalışın lütfen siz nasıl davranmıştınız.
eski sevgilim bana aşık olduğunu söylerdi hep ama ben evlilikten sürekli bahsettiğim için terk ettiğini söyledi beni. yani haklı olabilir mi belki evlilik lafını gündeme getirip durmam üzerimde bir erkeksavar sıkmış etkisi yapmıştır?Kimse evlilikten kacmiyor. Evlilik dusunmeyen adamlar bile karşisina asik oldugu bir kadin cikinca koşa koşa evleniyor.
O evlilikten kaçmak degil, "sizinle" evlenmek istemiyorlar. Her flort ettigimiz, sevgili oldugumuz insanla evlenmek isteyecegiz diye birsey yok.
eski sevgilim bana aşık olduğunu söylerdi hep ama ben evlilikten sürekli bahsettiğim için terk ettiğini söyledi beni. yani haklı olabilir mi belki evlilik lafını gündeme getirip durmam üzerimde bir erkeksavar sıkmış etkisi yapmıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?