- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi handemiray
-
sizin yaş kaç ne kadarlık bir ilişkiydiSen kafayı evlilikle bozarken benim gibi evlilik lafını duyunca kaçan biri bu yaz evleniyor burdan pay biç duruma ve düşün bence
akışına bırakıcam gerçekten hangi yorumu okusam ona hak veriyorum şuanBu işin bir matematiği olması bana saçma geliyor. Evlilik büyük bir sorumluluk daha yolun başında karşındaki insanı tam anlamıyla tanımadan etmeden evlilik tarihi hakkında konuşmak benim aklıma yatmıyor. Daha tanımadan etmeden bak benim niyetim ciddi demek bana göre evlenmiş olmak için evlenmek. Anlamadığım nokta evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişki ve karşıdakinden bir şey talep etmeyen kadın olmakta ne var ki de siz bu duruma düşmekten korkuyorsunuz? Akışına bırakmayı deneyin öyle taktik yaparak, planlayarak olmaz bu işler.
e bak kaçmamış senden işte:/Ben eşime niyetimin evlilik olduğunu söylemiştim en baştan.
3 yıl bitti ki asla evlenmem diyen bir adam olmasına güveniyordum ben de :) birlikte yaşıyoruz zaten yine de ikna olmazdım da anne olma isteğim ağır bastı ordan kandırdı beni :)sizin yaş kaç ne kadarlık bir ilişkiydi
Bu işin bir matematiği olması bana saçma geliyor. Evlilik büyük bir sorumluluk daha yolun başında karşındaki insanı tam anlamıyla tanımadan etmeden evlilik tarihi hakkında konuşmak benim aklıma yatmıyor. Daha tanımadan etmeden bak benim niyetim ciddi demek bana göre evlenmiş olmak için evlenmek. Anlamadığım nokta evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişki ve karşıdakinden bir şey talep etmeyen kadın olmakta ne var ki de siz bu duruma düşmekten korkuyorsunuz? Akışına bırakmayı deneyin öyle taktik yaparak, planlayarak olmaz bu işler.
İlişkide evlilik lafı karşı tarafı hemen kaçıran bir durum. Kendi ilişkimde evlilik konusunu açan hep karşı taraf olmuştu. Hatta benden kat kat isteklilerdi. Hemen en azından ilk 1 yıl evlilik düşünülmesi konuşulmasını pek doğru bulmuyorum. Bunun yerine akışına bırakmak, karşı tarafı tanımaya çalışmak lazım. Yoksa evlilik ne ki annelere söylesek 1ayda bize eş adayları bulurlar.merhabalar ilişkim yeni bitti bu konuda hala kendimi düzeltmeye çalıştığım şeyler var sizlerin değerli yorumları sayesinde öfke kontrolü üzerinde çalışıyorum şuan mesela
kafamı karıştıran bir diğer konu evlilik bahsi. İlişkimde evlilik istediğimi en başından söylemiştim o da kabul etmişti fakat 8 ay sonra aceleci buldu beni terk etti falan
soruma gelecek olursam evlilik bahsini ilişkide açan taraf olmamak mı daha doğru? yoksa isteklerimizi net bir şekilde belirtmemizde yarar mı var? evlilik meraklısı gibi görünmiyim derken evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın durumuna mı düşerim? bu iki fikir arasında sürekli gidip geliyorum. Bazen de diyorum ki of hande bunlar ufak ayrıntılar kafayı yedin düşüne düşüne bu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
Özellikle evli arkadaşlardan yorum bekliyorum hatırlamaya çalışın lütfen siz nasıl davranmıştınız.
çok mutlu olun3 yıl bitti ki asla evlenmem diyen bir adam olmasına güveniyordum ben de :) birlikte yaşıyoruz zaten yine de ikna olmazdım da anne olma isteğim ağır bastı ordan kandırdı beni :)
hayırYani konu sahibi diyor ki ben eglenilcek kiz degil, evlenilcek kizim. Bende instada söz nisan fotolari atmak isityorum, altinda "allah bir yastikta kocatsin" gibi yorumlar gelsin. Herkes evleniyor bir tek ben kaldim diyor, anla yani
şu yüzden talepkar olmayınca cepte zaten gibi görünürüm hani evlenmesek de benim için problem yok gibi görünmekten korkuyorum çünkü varBu işin bir matematiği olması bana saçma geliyor. Evlilik büyük bir sorumluluk daha yolun başında karşındaki insanı tam anlamıyla tanımadan etmeden evlilik tarihi hakkında konuşmak benim aklıma yatmıyor. Daha tanımadan etmeden bak benim niyetim ciddi demek bana göre evlenmiş olmak için evlenmek. Anlamadığım nokta evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişki ve karşıdakinden bir şey talep etmeyen kadın olmakta ne var ki de siz bu duruma düşmekten korkuyorsunuz? Akışına bırakmayı deneyin öyle taktik yaparak, planlayarak olmaz bu işler.
Amin inşallah darısı başınaçok mutlu olun
hah burda da asla evlenmem diyen bir adam evlenmek istemiş ki imkansıız derler baştan bunu diyosa evlenmeez derler. gerçekten bir matematik yok galiba salmam lazım bu düşünceleri3 yıl bitti ki asla evlenmem diyen bir adam olmasına güveniyordum ben de :) birlikte yaşıyoruz zaten yine de ikna olmazdım da anne olma isteğim ağır bastı ordan kandırdı beni :)
hayır
şu yüzden talepkar olmayınca cepte zaten gibi görünürüm hani evlenmesek de benim için problem yok gibi görünmekten korkuyorum çünkü var
Kaç yaşındasınız?merhabalar ilişkim yeni bitti bu konuda hala kendimi düzeltmeye çalıştığım şeyler var sizlerin değerli yorumları sayesinde öfke kontrolü üzerinde çalışıyorum şuan mesela
kafamı karıştıran bir diğer konu evlilik bahsi. İlişkimde evlilik istediğimi en başından söylemiştim o da kabul etmişti fakat 8 ay sonra aceleci buldu beni terk etti falan
soruma gelecek olursam evlilik bahsini ilişkide açan taraf olmamak mı daha doğru? yoksa isteklerimizi net bir şekilde belirtmemizde yarar mı var? evlilik meraklısı gibi görünmiyim derken evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın durumuna mı düşerim? bu iki fikir arasında sürekli gidip geliyorum. Bazen de diyorum ki of hande bunlar ufak ayrıntılar kafayı yedin düşüne düşüne bu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
Özellikle evli arkadaşlardan yorum bekliyorum hatırlamaya çalışın lütfen siz nasıl davranmıştınız.
anladım demek istediğinizi bundan sonra böyle darlamayacağım adamları.
İşte bakış açınızı değiştirmelisiniz. Karşınızdaki insan siz istemiyorsunuz diye değil kendi istemiyorsa evlenmez. Neden evlenmek istemiyor bunu sorgularsınız. Cevabı sizi tatmin etmiyorsa ayrılırsınız bu kadar basit
29 um hani erken bir yaş da değilKaç yaşındasınız?
Bir ilişkiye başlarken önce karşımdaki insanla arkadaş olabilirmiyim ? sorusu ve vicdan kriterlerim olur .Hergün birlikte olduğum halde vır vır durmadan konuşabildiğim bir adam bıkmıyoruz usanmıyoruz ve en önemliside vicdanlı güzel kalpli ha yokmu kötü özellikleri çok var ama benim de var biz birde tek gecelik diye tanışıp bugünlere geldik :) ikimizinde aklında bırak evlenmek sevgili olmak bile yoktu eskiden inanmazdım ama kısmetin kimse onunla evleniyorsun bu hayatta yani akışına bırak kendi hayat standartların çerçevesinde tabi elbet kafa dengi biri çıkıp seni bulucakhah burda da asla evlenmem diyen bir adam evlenmek istemiş ki imkansıız derler baştan bunu diyosa evlenmeez derler. gerçekten bir matematik yok galiba salmam lazım bu düşünceleri
ya ne kadar güzeel işte böyle beklenmedik şeyler en güzel şeyler oluyor zaten biz ciddi ciddi başlayıp 8 ayda fos çıktıkBir ilişkiye başlarken önce karşımdaki insanla arkadaş olabilirmiyim ? sorusu ve vicdan kriterlerim olur .Hergün birlikte olduğum halde vır vır durmadan konuşabildiğim bir adam bıkmıyoruz usanmıyoruz ve en önemliside vicdanlı güzel kalpli ha yokmu kötü özellikleri çok var ama benim de var biz birde tek gecelik diye tanışıp bugünlere geldik :) ikimizinde aklında bırak evlenmek sevgili olmak bile yoktu eskiden inanmazdım ama kısmetin kimse onunla evleniyorsun bu hayatta yani akışına bırak kendi hayat standartların çerçevesinde tabielbet kafa dengi biri çıkıp seni bulucak
hayır
şu yüzden talepkar olmayınca cepte zaten gibi görünürüm hani evlenmesek de benim için problem yok gibi görünmekten korkuyorum çünkü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?