evlilikten hemen bahsetmeli mi

Bu işin bir matematiği olması bana saçma geliyor. Evlilik büyük bir sorumluluk daha yolun başında karşındaki insanı tam anlamıyla tanımadan etmeden evlilik tarihi hakkında konuşmak benim aklıma yatmıyor. Daha tanımadan etmeden bak benim niyetim ciddi demek bana göre evlenmiş olmak için evlenmek. Anlamadığım nokta evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişki ve karşıdakinden bir şey talep etmeyen kadın olmakta ne var ki de siz bu duruma düşmekten korkuyorsunuz? Akışına bırakmayı deneyin öyle taktik yaparak, planlayarak olmaz bu işler.

Ben eşime niyetimin evlilik olduğunu söylemiştim en baştan.

29 yaşındayım ve Yaklaşık 3 aydır süren bir ilişkim var...erkek arkadaşım evlilik konusunu her açtığında bunu konuşmak için çok erken olduğunu henüz birbirimizi tanımaya çalıştığımızı belirtiyorum... hayatımın hiçbir döneminde bir adamı tanımaya başlarken acaba evlenir miyim diye düşünmedim tıpkı şuanda ki gibi... evet sizi anlıyorum ancak bahsettiğiniz evlilik kaygısıyla karşınızdaki beyide tanıyamazsınız ve bu durum karşı tarafa da itici gelebilir...

akışına bırakıcam gerçekten hangi yorumu okusam ona hak veriyorum şuan ama ortak tavsiye hemen konuyu açma önce tanı oldu bunu yapacağım ben de

Yani konu sahibi diyor ki ben eglenilcek kiz degil, evlenilcek kizim. Bende instada söz nisan fotolari atmak isityorum, altinda "allah bir yastikta kocatsin" gibi yorumlar gelsin. Herkes evleniyor bir tek ben kaldim diyor, anla yani

İlişkide evlilik lafı karşı tarafı hemen kaçıran bir durum. Kendi ilişkimde evlilik konusunu açan hep karşı taraf olmuştu. Hatta benden kat kat isteklilerdi. Hemen en azından ilk 1 yıl evlilik düşünülmesi konuşulmasını pek doğru bulmuyorum. Bunun yerine akışına bırakmak, karşı tarafı tanımaya çalışmak lazım. Yoksa evlilik ne ki annelere söylesek 1ayda bize eş adayları bulurlar.

Yani konu sahibi diyor ki ben eglenilcek kiz degil, evlenilcek kizim. Bende instada söz nisan fotolari atmak isityorum, altinda "allah bir yastikta kocatsin" gibi yorumlar gelsin. Herkes evleniyor bir tek ben kaldim diyor, anla yani
hayır
şu yüzden talepkar olmayınca cepte zaten gibi görünürüm hani evlenmesek de benim için problem yok gibi görünmekten korkuyorum çünkü var

3 yıl bitti ki asla evlenmem diyen bir adam olmasına güveniyordum ben de :) birlikte yaşıyoruz zaten yine de ikna olmazdım da anne olma isteğim ağır bastı ordan kandırdı beni :)
hah burda da asla evlenmem diyen bir adam evlenmek istemiş ki imkansıız derler baştan bunu diyosa evlenmeez derler. gerçekten bir matematik yok galiba salmam lazım bu düşünceleri

.
hayır

şu yüzden talepkar olmayınca cepte zaten gibi görünürüm hani evlenmesek de benim için problem yok gibi görünmekten korkuyorum çünkü var

İşte bakış açınızı değiştirmelisiniz. Karşınızdaki insan siz istemiyorsunuz diye değil kendi istemiyorsa evlenmez. Neden evlenmek istemiyor bunu sorgularsınız. Cevabı sizi tatmin etmiyorsa ayrılırsınız bu kadar basit

Kaç yaşındasınız?

anladım demek istediğinizi bundan sonra böyle darlamayacağım adamları

hah burda da asla evlenmem diyen bir adam evlenmek istemiş ki imkansıız derler baştan bunu diyosa evlenmeez derler. gerçekten bir matematik yok galiba salmam lazım bu düşünceleri
Bir ilişkiye başlarken önce karşımdaki insanla arkadaş olabilirmiyim ? sorusu ve vicdan kriterlerim olur .Hergün birlikte olduğum halde vır vır durmadan konuşabildiğim bir adam bıkmıyoruz usanmıyoruz ve en önemliside vicdanlı güzel kalpli ha yokmu kötü özellikleri çok var ama benim de var biz birde tek gecelik diye tanışıp bugünlere geldik :) ikimizinde aklında bırak evlenmek sevgili olmak bile yoktu eskiden inanmazdım ama kısmetin kimse onunla evleniyorsun bu hayatta yani akışına bırak kendi hayat standartların çerçevesinde tabi elbet kafa dengi biri çıkıp seni bulucak

ya ne kadar güzeel işte böyle beklenmedik şeyler en güzel şeyler oluyor zaten biz ciddi ciddi başlayıp 8 ayda fos çıktık

hayır

Nasil "cepte" oluyorsun? Yani karsindaki ile evlenmek istiyorsan, ilk önce asik olup onu taniman gerekmiyor mu? Onun hayat görüsünü bilmen gerekmiyor mu? Adam atiyorum hiç evlenmek istemiyor, yada önce berabr yasamak istiyorsa, bu zaten konusmalarindan belli olur.

Öyle birsey yoksa, iliskine devam et. Evlilikten bahs etme. Dedigim gibi önce tanimaya çalis, huyunu suyunu bile. Asik ol, aranizda iyi bir arkadas bagi olsun, herseyi konusun,..

Evlilik çok sonra düsünmesi gereken birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…