- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Konunu takipteyim. Ben de bir aralar acayip evlenmek istiyordum. Şimdi burasinin mi etkisi yoksa yaşın mı etkisi bilmiyorum ama bende korkuyorum. Kv si ayrı dert, gorumcesi ayrı dert, kp elti ayrı dert. Aynı yerde oturursun git, gel sürekli. Ayrı yerde oturursun, gelir aylarca kalırlar, çocuğun olmaz konuşurlar, çocuğun olur karışlar. Aile yapısı böyle olduğu sürece biz daha çok korkariz. Ay bilmiyorum vallahi, benim korkularım bunlar. Senin korkuların tam olarak ne?Merhaba bayanlar... Eski konularımı okuyanlar evlenmek için ne kadar can attığımı görebilirler fakat şuan her şey tam tersi olduÇok güzel bir evlilik teklifi aldım, kabul ettim. 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni. Şuan çok düşünceliyim. Ama bu mutlu günlerimi acaba doğru insan mı? Mutlu olabilecek miyim? Ya boşanırsam? diye düşünerek zehir ediyorum kendime. Sevgilimle ten, duygusal ve düşünsel olarak %90 uyumluyuz. %10 benim ve onun farklılıkları var sadece. Müzik zevkimiz ve hobilerimiz de aynı. Onu çok seviyorum ama neden böyle düşüncelere kapıldım anlamıyorum. Sanırım mantıklı davranıp ciddi bi karar vermeye başladığımı anladım o yüzden Evlenen bayanlara bir sorum olacak, sizde evlenirken böyle düşüncelere kapıldınız mı? Evlendikten sonra n'oldu? Mutlu musunuz? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var!
ne derler insanın aklına gelsin başına gelmesin.korkmakta haklısınız ama hayat buMerhaba bayanlar... Eski konularımı okuyanlar evlenmek için ne kadar can attığımı görebilirler fakat şuan her şey tam tersi olduÇok güzel bir evlilik teklifi aldım, kabul ettim. 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni. Şuan çok düşünceliyim. Ama bu mutlu günlerimi acaba doğru insan mı? Mutlu olabilecek miyim? Ya boşanırsam? diye düşünerek zehir ediyorum kendime. Sevgilimle ten, duygusal ve düşünsel olarak %90 uyumluyuz. %10 benim ve onun farklılıkları var sadece. Müzik zevkimiz ve hobilerimiz de aynı. Onu çok seviyorum ama neden böyle düşüncelere kapıldım anlamıyorum. Sanırım mantıklı davranıp ciddi bi karar vermeye başladığımı anladım o yüzden Evlenen bayanlara bir sorum olacak, sizde evlenirken böyle düşüncelere kapıldınız mı? Evlendikten sonra n'oldu? Mutlu musunuz? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var!
BDV okuma.Merhaba bayanlar... Eski konularımı okuyanlar evlenmek için ne kadar can attığımı görebilirler fakat şuan her şey tam tersi olduÇok güzel bir evlilik teklifi aldım, kabul ettim. 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni. Şuan çok düşünceliyim. Ama bu mutlu günlerimi acaba doğru insan mı? Mutlu olabilecek miyim? Ya boşanırsam? diye düşünerek zehir ediyorum kendime. Sevgilimle ten, duygusal ve düşünsel olarak %90 uyumluyuz. %10 benim ve onun farklılıkları var sadece. Müzik zevkimiz ve hobilerimiz de aynı. Onu çok seviyorum ama neden böyle düşüncelere kapıldım anlamıyorum. Sanırım mantıklı davranıp ciddi bi karar vermeye başladığımı anladım o yüzden Evlenen bayanlara bir sorum olacak, sizde evlenirken böyle düşüncelere kapıldınız mı? Evlendikten sonra n'oldu? Mutlu musunuz? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?