- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Konunu takipteyim. Ben de bir aralar acayip evlenmek istiyordum. Şimdi burasinin mi etkisi yoksa yaşın mı etkisi bilmiyorum ama bende korkuyorum. Kv si ayrı dert, gorumcesi ayrı dert, kp elti ayrı dert. Aynı yerde oturursun git, gel sürekli. Ayrı yerde oturursun, gelir aylarca kalırlar, çocuğun olmaz konuşurlar, çocuğun olur karışlar. Aile yapısı böyle olduğu sürece biz daha çok korkariz. Ay bilmiyorum vallahi, benim korkularım bunlar. Senin korkuların tam olarak ne?
Çok şükür kayınvalide adayım, görümcelerim vs çok iyi insanlar (acaba? beni korkutmamak için mi iyi gibi davranıyolarKonunu takipteyim. Ben de bir aralar acayip evlenmek istiyordum. Şimdi burasinin mi etkisi yoksa yaşın mı etkisi bilmiyorum ama bende korkuyorum. Kv si ayrı dert, gorumcesi ayrı dert, kp elti ayrı dert. Aynı yerde oturursun git, gel sürekli. Ayrı yerde oturursun, gelir aylarca kalırlar, çocuğun olmaz konuşurlar, çocuğun olur karışlar. Aile yapısı böyle olduğu sürece biz daha çok korkariz. Ay bilmiyorum vallahi, benim korkularım bunlar. Senin korkuların tam olarak ne?
Evlenince eşinize olan sevginiz daha mı çok arttı?Kocama çok aşık olmama rağmen yinede korka korka evlendim.ilk bir yıl korktugum gbi oldu.boşanmaya karar verdik.sonra bir haftalık ayrılık sonunda aslında mutlu olduğumuzu farkettik.tekrar bir araya geldiğimizde sivri yanlarımızı törpüleyerek döndük evimize.o gün bugündür asla kavga etmeyiz ve aşkımız katlanarak arttı 4bck yılda.evlilikten korkma ama beklentini düşük tut hemende çocuk yap valla bırak o evliliğinin tadını çıkar diyenleri.şartlar müsaitse hemen yap.
Kız kafadan salladım örnek vermek içinSorgulamak doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Ama ben bu yüzdeyi nasıl hesapladınız onu anlayamadım
Her şey inanılmaz rayında. Evlilikten kaçan adam her gün evlilik konusu açar oldu. Bu kadar evliliğe düşkün olması mı korkuttu beni yoksa evlenmek istemezken bana bu kadar düşkün olması mı garip geldi bilmiyorum. Ben hayatımda hiç evlilik düşünmemiştim teklif alınca heyecandan bayılacaktımEee bu korku olmazsa asıl orada problem var gibi geliyor bana. Koşulsuz-şartsız güvenmek daha kötü çünkü.
Bu iyi bir yerde. Temkinli adımlar atacaksın demek ki, mantık insanısın.
Her şey rayında mı şuan? Buna bak önce, eğer öyleyse akışına bırakabilirsin. Çok kafa patlatmak da iyi değil ama kendinden ve ondan eminsen tabii.
Evet çok güzel cevap vermişsin, oturup konuşmamız lazım bunu. Para konusu sıkıntı olmaz sanırım bende çalışıyorum, çocuğu ikimizde hemen düşünmüyoruz 4 5 sene zaman verdik birbirimize. Ben başka şehirde o başka şehirde olduğu için azcık cicim yılları yapalım diyoruzbu endişeler doğal.. mesela sence evleneceğin kişi de bu endişeleri yaşıyor mudur?
bu endişelerden birbirinizi bahsedin saklamayın öyle uzun uzun değil tabii oturup bu evlilikte ne beklediğinizi neler hayal ettiğinizi paylaşın çeşitli sorular sorun para konusu nasıl olacak çocuk ne zaman düşünülüyo iş durumunuz.. birbirinizi tanıyıp tanımadığınızı test edin.
Birbirimize destek olup korkularımızı yıkalımBen de aynı durumdayım hemen hemen. O yüzden konuyu takipteyim
Cevabın çok içimi rahatlattı, teşekkür ederimbu genelde oluyor sanırım. bende dugune 1 ay kala. ay acaba evlenmesemmi, ya bıkarsam, sıkılırsam fılan dıye degısık seyler dusunmustum. daha sonra yakın tarıhte evlenıcek arkadasımdanda aynı seyi duydum . :) demek tek ben degılmısım dedım.
2 sene oldu daha bıkmadımve soylenenın aksine evlenınce degısen hıcbısey olmadı.
hala cok sevgılıyız .
Kız gerçekten BDV beni böyle yaptı ya yoksa dediğim gibi evlenmeye can atıyordum benBDV okuma.
Evet çok güzel cevap vermişsin, oturup konuşmamız lazım bunu. Para konusu sıkıntı olmaz sanırım bende çalışıyorum, çocuğu ikimizde hemen düşünmüyoruz 4 5 sene zaman verdik birbirimize. Ben başka şehirde o başka şehirde olduğu için azcık cicim yılları yapalım diyoruz
Doğru insandan kasıt, boşanma korkusu. Lanet olsun neden evlenmeden boşanmaktan bu kadar korkuyorum anlamadım.Korkabilirsiniz de "Acaba doğru insan mı" diye düşünüyorsanız azıcık daha düşünün bence.Çünkü evlenenlerden duyduğum kadarıyla onun doğru insan olduğunu ve evleneceklerini hemen anlıyorlarmış.
Yeni bir sorumluluk falan korkmak çok normal.
Farklılıklara gelince bence çiftlerin aynı olması çok sıkıcı.Biraz farklı olacaksınız ki birbirinizden bir şeyler öğreneceksiniz,güzel zaman geçireceksiniz.Farklılıklar güzeldir :)
Evet canım benim öyle oldu.bazı kötü olaylar yaşadık iki bebek kaybım oldu.yasadıklarımız kötü olsada bu olaylar bizi birbirimize çok bağladı.ilk bir sene feciydi ama :) ama şimdi hep diyoruz aslında o ilk bir sene hiç bir derdimiz yokmuş boşuna kavga etmişiz.Evlenince eşinize olan sevginiz daha mı çok arttı?
Konunu takipteyim. Ben de bir aralar acayip evlenmek istiyordum. Şimdi burasinin mi etkisi yoksa yaşın mı etkisi bilmiyorum ama bende korkuyorum.
İnşallah bana da öyle bir adam denk gelir.Kayinvalidemle evlerimizin arası yürüyerek 5 dk. Eşim sağolsun dengeyi kurdu. Bize karışan eden yok. 1 ayı geçti evime en son geldikleri. Bizde haftada bir gidiyoruz. Gayette ıyiyiz şükürler olsun. Ama dedigim gibi eşim hiçbir şeye karıştırmaz bunun etkisi büyük. Yani evleneceginiz adamda bitiyor her şey. Evlenmeden kendini belli eden bir sürü tip var. Burda kaç kişiye bu adamdan koca olmaz dedik ve bile bile evlendiler. Şu an çekmeye devam ediyorlar. Bile bile lades yani..
Bosanmaktan hic korkmadim ben. Benim korkum işime karisilmasi ve istemediğim bir şeyi zorla yapmak.Çok şükür kayınvalide adayım, görümcelerim vs çok iyi insanlar (acaba? beni korkutmamak için mi iyi gibi davranıyolar)Benim korkum seninkinden farklı, acaba eşime olan sevgim biter mi, birbirimizden sıkılır mıyız? En büyük korkum ise boşanmak. Biraz tartışmalı bi ailede büyüdüm onun etkisi mi bilmiyorum ama boşanmaktan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?