• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikten korkuyorum

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhebalar benim 3 aylık bi ilişkim var erkek arkadşıma aşık değilim ama mantık olarak uygun biri ama ben ona rağmen korkuyorum çünkü 3 ay kısa bi süre ama daha ileride de onla evlenemyi düşünemiyorum ona kalsa şimdi söyleyecek ailesine. korkmammın sebebi şuan kendini çok iyi gösteriyo olablir köprüyü geçene kadar diye bi deyim vardır ya öyle olmasından korkuyorum belki evlendiğimizde bu kadra iyi olmucak belkide çok kötü şeyeler yaşıcam diye. bi yandanda yaşım gelmiş artık 25 yaşındayım ayrılırsam onla evlenmessem diye pişman olmaktanda korkuyorum çünkü iyi doğru düzgün bi insan bulmakta zor kafam çok karışık. biraz fikre ihtiyacım var sizdede böyle korku oldumu hiç

merhebalar benim 3 aylık bi ilişkim var erkek arkadşıma aşık değilim ama mantık olarak uygun biri ama ben ona rağmen korkuyorum çünkü 3 ay kısa bi süre ama daha ileride de onla evlenemyi düşünemiyorum ona kalsa şimdi söyleyecek ailesine. korkmammın sebebi şuan kendini çok iyi gösteriyo olablir köprüyü geçene kadar diye bi deyim vardır ya öyle olmasından korkuyorum belki evlendiğimizde bu kadra iyi olmucak belkide çok kötü şeyeler yaşıcam diye. bi yandanda yaşım gelmiş artık 25 yaşındayım ayrılırsam onla evlenmessem diye pişman olmaktanda korkuyorum çünkü iyi doğru düzgün bi insan bulmakta zor kafam çok karışık. biraz fikre ihtiyacım var sizdede böyle korku oldumu hiç

bunu en iyi sen bilirsin canım onu tanıyan kişiliğini bilen sensin bizim yorum yapmamız doğru olmaz..
ama sunu unutma ailen çok önemli, sennde yeni bi aile kuracaksın inş. mutlu olursun
sen suan onu sevdiğin için anlayamazsın belkide ailen en doğru kararı verecektir baskı yapmazlar eğer ördüklerini söylerlerse bence senin için en hayırlısı olr bazen sem körken birilerinin gözlerini açması her zaman çok iyi olur....

Mutluluklar dilerim.... :3:

Cok iyi dusunmeni tavsiye ederim ama sunuda soyleyim mantik onemli ask zamanla bitiyor sevgiye donusuyor zaten karsindaki insanin bazen dogru kisi oldugunu dusunursun ama bi bakarsinki evlendikten sonra degilmis keske evlenmeseydim olur keske.. kolay bi karar degil iyi dusunmeni tavsiye ederim eger seviyorsan zatenbitirmek zordur ama sevmiyorsan heryonu ile dusun oyle karar ver derim..

İçinden evlenmek gelmiyorsa demek ki sana uygun değil.. 3 sene az uz bir zaman değil. Demek ki ikna olmadın. Bence zorlamamalısın. Tecrübeyle sabittir. İyi ki evlenmemişim dediğim sevgililerim oldu..:19:

3 ay çok da kısa bir zaman değil

karşındaki insan senden yaşça büyükse fazla zamanını çalmaman iyi olur.

daha ona güvenemiyorsun belli ki. güvendiğin zaman bu korkun da geçer. ama içinde bu korkuları beslememeye çalış. sen korkuyorum dedikçe korkunun miktarı artar,seni yer bitirir mutlu olamazsın

iyi düşün..
daha yeni ilişki biraz zaman ver kendine..
karşındakinede şans ver

ben de yıllrca aynı korkuyu yaşadım taa 30 umda evlendim artık ne olacaksa olsun gibilerinden..erkek arkadaşını 5 yılda geçse dışarda tanıyamazsın evdeki hal çok başka bir şey dışarda sedece gezersin tozarsın konuların başka olur..ama evlenince taamamen farklı..san tavsiyem eğer mantık evliliği yağacağım diyorsan sana değer verdğine gerçekten inandığın biriyle evlen ve eğer mümkünse aile hayatını yakından tanı..ailesinin içine gir biraz bu san yardımcı olcaktır..6 yıl çıkmış arkadaşlarım var ben tanımamışm hiç diyorlar yani dışardan anlaşılmıyor...haa bir de aile yapılarınız uygun mu bir de ona bak..

Korkunun Ecele Faydası Yok Canım..
Bir Gün Mutlaka İyi veya Kötü Bir Yuva Kurucaksın..
Gönül İster ki Hep Mutlu Ol..
Zaten Daha Zamanın Var..
3 Aylık İlişki İçin Evlilik Konuşulması Çok Erken..

Ama Unutmaman Gereken Bir Şey Var..
İnsanlar Koynundaki 30 Yıllık Kocalarını Tanıyamıyorlar..
Gözlemle, Dürüstlüğüne Önem Ver..

Umarım Herşey Gönlünce Olur.. :16:

canım bence deli gb aşık olmasanda kalbini titretmeli
titretmeliki yarın öbürgün evlilikte bi problem çıktığında pişmanlık yaşamayasın
birsürü arkadasım var şuan pişmanlık duyan ben görücü usulü evlenmeme rağmen
kalbimde bişeyler hissetmeyi bekledim
hayırlısı olsun

buarada korkun sadece evlilikten sonra ne olursa hiç korkma sonuçta sevgili olmakta zor
bazen sorumlulukları olmasına rağmen evlendikten sonra insan daha mutlu olduğunu farkediyor

Back
X