Evlilikten korkuyorum

Evliyim mutluyum sukur ama aci gercekler varki onu unutma;

Erkek daima odundur.
Erkek detaylari dusunmez.
Hersey evlenene kadar cok guzel gecer.
Evlendikten sonra jestler cok azalir.
Erkege isteklerini soylersin oylelikle yapar.
Erkegin kafa hep sonradan dank eder.
Erkek robottur hep kadin yonlendirir.

Felaaan fisman saymakla bitmiyo.:stop:
Ama iste sevince gozun gormuyo mallaşıyon yada mantik evliligi olunca maddiyattan gozun gormuyo alisveris yapa yapa.

Ayrica..
Coraplarida hep yerde kosede biyerde. Cunku oyle mutlu oluyorlar.:sopa: :işsiz:
kendi eşinizden yola çıkarak bütün erkekleri aynı görmeyin ..
nazik erkeklerde var .
deteycılar var .. yönetilmeyecek kadar özgür ruhlu yada zeki erkeklerde var ...

bende ilişkilerimde çok hırpalandım .. hak etmediğim şekilde davranıldı .. hep sevgiyi ön plana koydum .. elimden gelen herşeyi yaptım . belki çok üstüne düştüm insanların ama hep iyi niyetimdendi .. açıkcası bu saatten sonra kimsenin peşinde koşmak istemiyorum ..değer görmek istiyorum .. beni yıpratıcak erkeklerden kaçıyorum .. kaliteli bir evlilik yapmak gerek yoksa sürünürsün ...bende çok mutlu evlilikler görmüyorum .. kadınlarda kendini salma erkeklerde ise ilgislizlik var ... aslında sorunlar tek taraflı değil ..
Evli erkeğin ağzından yazıyorum 15 senelik evli ama kadının bakımsızlığından dağınıklığından şikayetçi evet bayan her zaman bayanlığını korumalı aynı evde doğal hal diye insan af edersin gaz kaçırmamalı bütün gün evde gecelikle dolaşmamalı bunlara yıllar geçsede erkek dikkat ediyor yıllar oldu evleneli diye bayanlar bu kadar abartmayın gece yatağa en özel kıyafetleeinizi giyin kaç yıl olsada insn nasıl alışırsa öyle gider herlde yada içten gelen bişey mi bilmiyorum ama ne bayan ne erkek bu insani ihtiyaçlarımızı yapışımızı falan görmemeli aradaki cinsel duygu kalmıyor karşı cins olarak görnünmüyor ev arkadaşı kankasıyla kalıyor gibi oluyor erkek bayan her zaman bakımından ve naifliğinden ödün vermemeli ;)

Evli erkeğin ağzından yazıyorum 15 senelik evli ama kadının bakımsızlığından dağınıklığından şikayetçi evet bayan her zaman bayanlığını korumalı aynı evde doğal hal diye insan af edersin gaz kaçırmamalı bütün gün evde gecelikle dolaşmamalı bunlara yıllar geçsede erkek dikkat ediyor yıllar oldu evleneli diye bayanlar bu kadar abartmayın gece yatağa en özel kıyafetleeinizi giyin kaç yıl olsada insn nasıl alışırsa öyle gider herlde yada içten gelen bişey mi bilmiyorum ama ne bayan ne erkek bu insani ihtiyaçlarımızı yapışımızı falan görmemeli aradaki cinsel duygu kalmıyor karşı cins olarak görnünmüyor ev arkadaşı kankasıyla kalıyor gibi oluyor erkek bayan her zaman bakımından ve naifliğinden ödün vermemeli :KK66:
bencede kesinlikle .. bak dünya kadınlarına onlarda doğuruyor ama fit kalabiliyorlar istenilince olur . bunun maddiyatlada ilgisi yok bence . çıkıp yürüyüş yapmak bedeava sonuçta ..kadında erkekte kendine bakmalı .kişisel anlamda bunlar çok önemli şeyler ..ben evlenince hep kendini salan kadınlar görüyorum . geçmişte mesela hiç öyle değillerdi . bir üşengeçlik bir boşvermişlik başlıyor . nasılsa evlendim artık diye . sonra kocaları çok kısıtlıyor onu giyme bunu giyme diye onunda etkisi var . kadın kendini kadın giibi hissetmiyor ki ona göre davransın ...herşey karşılıklı dediğim giibi ..ben mesela kıyafetime karışılmasını hiç sevmem zaten nerde ne giyeceğimi bilirim ona göre davranırım . kaç yaşıma gelmişim hala çocuk gibi onu giyme bunu giy denililmesi bana saygısızlık gibi geliyor ....bizim kadınımızda beni seviyor demek ki ondan kıskanıyor diyor . balış açısı işte farklı ...
dediğim gibi erkek kadını beslemeli . kadına küfür ediyor,aşağılıyor ,hırpalıyor sonrada ondan kadınlık bekliyor . bu şekilde olmaz .. erkek kadına kadınlığını hissettirse bence kadında kendine daha çok bakar daha mutlu olur ve mutlu eder . bunlar hep karşılıklı şeyler .. ama bizim erkeklerimiz iki çift güzel laf söylemeyi bilmiyor .hep bir agrasyon hali var . istisnalar hariç genelinde durum bu ..

açıkcası ben şahsen türkiyede yaşamasaydım belkide evliliği hiç düşünmezdim .. evlilik bana hep ütopik geliyor nedense .. bir erkeğin hayatı boyunca bir kadına sadık kalıcağına pek inanmıyorum ben . belki çok ilerki yaşlarda yapılan evliliklerde olabilir ...kimseyi memnun edemiyorsun zaten ...ne yaparsan yap bide o var . erkekler çok şımarık büyütülüyor . kendinde her hakkı görüyorlar . erkekler doğada daha şanslı yaratılmışlar . istediği zaman çocuk sahibi olabiliyor ama kadında bir biyolojik saat var . yani eşit değil . o yüzden kadınlar evlenmek istiyor bir avcı gibiler .. belli bir yaşa geldiğinde oraya buraya saldırıyorlar resmen koca bulmak için ... herkes elindekini kaptırmama derdinde . en zengin en kariyerli kocayı bulma derindeler .. bizde evlilikler biraz statü atlamak için yapılıyor ....gerisi pek ilgilendirmiyor kimseyi ..
kariyer anlamında en top noktada olan 50 li yaşlarda evli erkekler biliyorum .. güzel aileleri var çocukları var ama eşlerini aldatıyorlar durmadan ..ama baktığında tablo çok güzel facelerde resimler,tatiller ..
ne bileyim böyle olmasını istemiyorum ben kendimde . brşeyleri bilip susmak istemiyorum ...yada buna zorunlu olmak .. o yüzden bekarlık bir bakıma yalan içinde yaşamaktan daha güzel geliyor bana . gururlu biriyim belkide ondan bana ağır gelir kaldıramam ..

açıkcası ben şahsen türkiyede yaşamasaydım belkide evliliği hiç düşünmezdim .. evlilik bana hep ütopik geliyor nedense .. bir erkeğin hayatı boyunca bir kadına sadık kalıcağına pek inanmıyorum ben . belki çok ilerki yaşlarda yapılan evliliklerde olabilir ...kimseyi memnun edemiyorsun zaten ...ne yaparsan yap bide o var . erkekler çok şımarık büyütülüyor . kendinde her hakkı görüyorlar . erkekler doğada daha şanslı yaratılmışlar . istediği zaman çocuk sahibi olabiliyor ama kadında bir biyolojik saat var . yani eşit değil . o yüzden kadınlar evlenmek istiyor bir avcı gibiler .. belli bir yaşa geldiğinde oraya buraya saldırıyorlar resmen koca bulmak için ... herkes elindekini kaptırmama derdinde . en zengin en kariyerli kocayı bulma derindeler .. bizde evlilikler biraz statü atlamak için yapılıyor ....gerisi pek ilgilendirmiyor kimseyi ..
kariyer anlamında en top noktada olan 50 li yaşlarda evli erkekler biliyorum .. güzel aileleri var çocukları var ama eşlerini aldatıyorlar durmadan ..ama baktığında tablo çok güzel facelerde resimler,tatiller ..
ne bileyim böyle olmasını istemiyorum ben kendimde . brşeyleri bilip susmak istemiyorum ...yada buna zorunlu olmak .. o yüzden bekarlık bir bakıma yalan içinde yaşamaktan daha güzel geliyor bana . gururlu biriyim belkide ondan bana ağır gelir kaldıramam ..
Okadar düşündklerimi yazmışsın ki aynen bende tr de olmasam evlenmeyi gereklilik görmezdim gerçi hala görmüyorum yalnız yaşıyorum benim neye ihtiyacım var geceleri sarılarak uyumak hasta olduğumda şefkatini esirgemesin bunlar olmuyorsa sürekli seni eleştiri onu giyme o kızla görüşme iş arkdaşlarnla erkeklerle konuşma düğünlerde çok kırıtma yani bu telkinlerde bulunmaya gerek yok ki ben zaten nerde neyi nasıl yapacağnı bilem insanm iş yerinde makyajj yapma saçını yapma bunlar beni seviyor kıskanıyor die mutlu olduğum şeyler olamaz saçını o renge boyama bunlar seni sen yapan tercihlerini değiştirmektir bi insanı nasıl tanıyıp sevdiysen sonra o sevdiğin özellkleri değiştrmeye çalışma sonra evde kadın salıyor dediğin gibi dışarıya göz kayıyor evde heyecan bitiyor kadın içinde erkek içinde aynı şarzm bitiyor yazsam daha çok yazarımda :) yani evet seçiciyim istesem çoktan evli olurdum benim reddediğim erkekler başkalryla evlendi ama birisi ilk defa yemeğe çıkıyoruz kendi hesabımı kendim ödüyorum ben o adamla evlenseem neee evlenmesem nee :)) birisi araba kullanmayı bilmiyor daha mıy mıy konuşuyor erkek dediğin becerikli olmalı kendni geliştrmeli ben kendmden üstün insan arıyorum sürekli kendimi geliştrdikçe buda biraz daha zor olacak herlde :)

Okadar düşündklerimi yazmışsın ki aynen bende tr de olmasam evlenmeyi gereklilik görmezdim gerçi hala görmüyorum yalnız yaşıyorum benim neye ihtiyacım var geceleri sarılarak uyumak hasta olduğumda şefkatini esirgemesin bunlar olmuyorsa sürekli seni eleştiri onu giyme o kızla görüşme iş arkdaşlarnla erkeklerle konuşma düğünlerde çok kırıtma yani bu telkinlerde bulunmaya gerek yok ki ben zaten nerde neyi nasıl yapacağnı bilem insanm iş yerinde makyajj yapma saçını yapma bunlar beni seviyor kıskanıyor die mutlu olduğum şeyler olamaz saçını o renge boyama bunlar seni sen yapan tercihlerini değiştirmektir bi insanı nasıl tanıyıp sevdiysen sonra o sevdiğin özellkleri değiştrmeye çalışma sonra evde kadın salıyor dediğin gibi dışarıya göz kayıyor evde heyecan bitiyor kadın içinde erkek içinde aynı şarzm bitiyor yazsam daha çok yazarımda :) yani evet seçiciyim istesem çoktan evli olurdum benim reddediğim erkekler başkalryla evlendi ama birisi ilk defa yemeğe çıkıyoruz kendi hesabımı kendim ödüyorum ben o adamla evlenseem neee evlenmesem nee :)) birisi araba kullanmayı bilmiyor daha mıy mıy konuşuyor erkek dediğin becerikli olmalı kendni geliştrmeli ben kendmden üstün insan arıyorum sürekli kendimi geliştrdikçe buda biraz daha zor olacak herlde :)
bende artık vazgeçtim gibi .. çok farklı biri olmalı . sıradan şeyler artık beni mutlu etmiyor .. adamlar kendileri mükemmel gibi sürekli eleştiriyorlar .. başkalarına bakıyorlar kadınların yanında .. en son biriyle çıktım hiçde öyle nitelikli bir tip değildi o bile bana yapmadığını bırakmadı . kısa sürdü allahtan bitti gitti ..insanlar kendilerini görmüyorlar kendilerini aşanlarla olmak istiyorlar .. o ilişkimden beri erkeklere daha mesafeliyim . normalde sıcak kanlıyım ama artık daha cool bir görüntü sergiliyorum ..hayat tarzıma giyimime kimseyi karıştırmam bu saatten sonra dediğim gibi zaten bilirim nerde ne yapıcağımı . aciz gibi kimse beni yönlendiremez .sosyal hayatımı kısıtlayamaz bende kısıtlamam ama . sınırlarıma saygı duyacak biri olurse olur ama dediğim gibi çok zor ..

Back
X