Evlilikten mi soğudum bilmiyorum

Bir psikiyatriye gitsin bence ani sekilde ofkelenmek ne bileyim cocukluguna ergenligine inelim zira inanin yasanmisliklarin bu ofkelerde payi var tahammulsuz de olabilir duygu gecisleri cok fazla canimlo cicimli konusurken birden parlamasi hosmu yani neye ne kadar sinirlenecegini bilemez kestiremezsiniz gitmedi diyelim ki genelde gitmezler acin psikoloklarin videolarini izlesin

Gerizekali yeterince nahoş bir kelime :( ben de hızlı sinirlenen ve bir o kadar da hızlı siniri geçen bir insanımdır. Evliligimin ilk zamanlarında bunu kontrol edemiyordum. Eşim de sanırım dünyadaki en anlayışlı erkek. Ben sinirlenince o üstüme gelmedi hiç. Ben de tepkilerimi kontrol etmeyi öğrendim. Insanın evliliği de öğrenmesi için süreye ihtiyacı var. Kötü niyetli değilse, sinirli olmadığı zamanlarda açıkça konuşun bu durumu. Çabuk parlayan insanlar kin tutmaz, içten pazarlıklı olmaz. Ama yine de, bu size gerizekali diyebileceği anlamına gelmeZ

27 ben 25 ama evin en küçüğü diye sanırım Kayınvalidem böyle söyledi normal zamanlarda harika bi eş oluyor ama sinirlenince bende tepki verirsem iş uzuyor
Küçülsün de cebine koy dicektin... madem küçükmüş ne diye evlendirip elin kızının başına yakmış. Ayy deli oluyorum şöyle kaynanalara.. kazık kadar adam yani.. sürekli her kavganızı onlara anlatmayın yoksa yalama yapar zamanla aman off abartma cümlelerine döner olay.. benden söylemesi..

Hanımlar sanırım ben derdimi anlatamadım size eşim bana bir tartışmamızda geri zekalı demişti ki sonrasında çok pişman olduğunu dile getirmişti diye bende uzatmadım bu konuyu benim onu dile getirmem sinirlidir ama sinirlenince şiddet ya da küfür gibi kelimeler kullanmaz yalnızca bi defa olmuştu

Erkekler
Küçülsün de cebine koy dicektin... madem küçükmüş ne diye evlendirip elin kızının başına yakmış. Ayy deli oluyorum şöyle kaynanalara.. kazık kadar adam yani.. sürekli her kavganızı onlara anlatmayın yoksa yalama yapar zamanla aman off abartma cümlelerine döner olay.. benden söylemesi..
geç olgunlaşırmışmış

Bir psikiyatriye gitsin bence ani sekilde ofkelenmek ne bileyim cocukluguna ergenligine inelim zira inanin yasanmisliklarin bu ofkelerde payi var tahammulsuz de olabilir duygu gecisleri cok fazla canimlo cicimli konusurken birden parlamasi hosmu yani neye ne kadar sinirlenecegini bilemez kestiremezsiniz gitmedi diyelim ki genelde gitmezler acin psikoloklarin videolarini izlesin
Normal anlarda çok anlayışlıdır Videolar dinleriz de birlikte ama ani siniri var işte o zamanda yanımda durma der bana her zaman

Erkekler

geç olgunlaşırmışmış

Bugün erkekler geç olgunlaşır der sen alttan al der,yarın erkektir aldatır en kadın ol yaptırma der, öbür gün erkektir kocandır döver de söver de der...onlar derde der...sakın kayınvaliden den destek alabileceğini veya onun arada olmasının senin lehine olabileceğini düşünme.kolay kolay hiçbirşeyi aksettirme ailelere.

Yemek konusunda patlamasi cok ciddi karakter bozuklugu oldugunu dusundurdu bana. Insan begenmess bile karsisindaki cabalamis, emek vermis diye eline saglik der. Sizin ki gercekten cok zor bir adam. Insallah zamanla daha da artmaz bu dengesizlikleri ama bence buyuk sorunlari var. kolay gelsin

Kadın avaz avaz bağırıyor benim derdim başka ,en fazla geri zekalı dediğine şahit oldum diye.
Ama nerdeyse herkes GERİ ZEKALI olayına takılmış.
Kadın derdini unuttu sayenizde,Çünkü burdaki herkes çok elit ince narin kırılgan,manyak mısın bile dedirtmez.Zaten öyle diyen bir adamla da evlemez!! sahi yaa öyledir tabi :KK14:
Vallahi kimsenin ayarı yok burda,insan derdini anlatıp daha çok dertleniyor .:işsiz:

Konu sahibesi ; Evliliğin ilk zamanlarında birbirinizi tam manasıyla analiz edip evliliğin oturması adına birbirinizin ciğerini tanımadığınız sürece bu kırılganlıklar ve kabalıklar devam edecektir.
Eğer zamanla düzelmesini beklemeye tahammülün yoksa; Akşam eve geldiğinizde bir oyun oynayın.
İkinizde bir deftere birbirinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huylarınızı ve özelliklerinizi madde halinde yazın.
Sonra her biriniz diğerinizin yazdıklarını sırasıyla okusun.
Böylece gerçek manada evliliğinizin sarsılması adına yaşadığınız sıkıntıları tek çırpıda söylemiş olursunuz,böylece sende kusurlarına vakıf olursun,sen düzelirsen oda düzelecektir.
Evlilik karşılıklı fedakarlık ister,zamanla tek beden olacaksınız o yüzden 'onun senin incildiğini farketmesini sağla.
Size huzurlu yuvalar diliyorum :super::KK56:

üzmeyen erkek mi var. dozunu kaçırırsa sizin alıştığınızdan beterini yaparsa insanın evlilikten soğuması normal uzak durup tepkisiz kaldıkça normale döneceğine kuduruyorsa.evlenmeye uygun karakteri yoktur evliliği kaldıramıyordur.
Not: tripli kocam yüzünden evlilik gurusu olacağım yakında :D

Kadın avaz avaz bağırıyor benim derdim başka ,en fazla geri zekalı dediğine şahit oldum diye.
Kadın derdini unuttu sayenizde,Çünkü burdaki herkes çok elit ince narin kırılgan,manyak mısın bile dedirtmez.Zaten öyle diyen bir adamla da evlemez!! sahi yaa öyledir tabi :KK14:
Vallahi kimsenin ayarı yok burda,insan derdini anlatıp daha çok dertleniyor .:işsiz:

Konu sahibesi ; Evliliğin ilk zamanlarında birbirinizi tam manasıyla analiz edip evliliğin oturması adına birbirinizin ciğerini tanımadığınız sürece bu kırılganlıklar ve kabalıklar devam edecektir.
Eğer zamanla düzelmesini beklemeye tahammülün yoksa; Akşam eve geldiğinizde bir oyun oynayın.
İkinizde bir deftere birbirinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huylarınızı ve özelliklerinizi madde halinde yazın.
Böylece gerçek manada evliliğinizin sarsılması adına yaşadığınız sıkıntıları tek çırpıda söylemiş olursunuz,böylece sende kusurlarına vakıf olursun,sen düzelirsen oda düzelecektir.
Evlilik karşılıklı fedakarlık ister,zamanla tek beden olacaksınız o yüzden 'onun senin incildiğini farketmesini sağla.

Elit,narin, manyak bile dedirtmez değil DİYEMEZ DEMEZ böyle adamlara değer verin..! Size 1. Yılında GERİZEKALI diyen adam 5. yılında neler yapmaz bu SAYGI’dır evliliğin temelidir

Çok teşekkür ederim ya sonunda beni anlayan biri yorum yaptı eşim bir defa kullandı o lafı bana sonrasında da konuştuk hallettik evliliğimize gelince normal zamanlarda bunu konuşuruz bana hakkını helal et der eşim o an bana bir şey deme uzamasın iş der evliliğimizin ilk zamanları daha çok vardı şimdi azaldı çok şükür

Sahsen neye takilacagimi size mi sormaliydim?

Takilmak icin bu kelime sizin icin hafif mi kaliyor? Saygi da goreceli demek ki...

hepimiz sinirlenince parlıyoruz, kim parlamıyor ki?
önemli olan biri sinirliyken diğerinin sükunetini koruması

kendi kendine düzeliyomu hiç bişey olmamış gibi. ben olsam yemeği beğenmeyipte başka yemek yaparsa ertesi gün ona yemek falan yapmazdım. ertesi gün hiç bişey olmamış gibi o yemeği yedinizmi hiç konusu geçmedimi. kayınvaliden sana altan al diyeceğine, oğluna saygılı olmayı öğretsin. oğluşuna laf söyletmiyomu

Back
X