- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi Postmodernik
Saçmalık...Erkekler
geç olgunlaşırmışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık...Erkekler
geç olgunlaşırmışmış
Bunu birkez yapmıştım beni de rahatlatmıştı baya eşimi gerçekten çok seviyorum oda beni biliyorum biraz fazla sinirli oda geçer umarım zamanlaHep alttan alma. Sonra bitersin. İçinde bittikten sonra adam, ne yapsan fayda etmez. Çocuğu bile ertelemişsin. Gerçi evliliği kötü gittiği halde çocuk yapan arkadaşlarımı gördükten sonra, sizin böyle bir karar vermeniz mantıklı.
Önce ona olan duygularınızı bir kağıda yazın. Ona verecekmiş gibi. Ben çok sorunumdan öyle kurtuldum. Yazdım, ona verecekmiş gibi çok dikkatli yazdım. Hakaret etmedim, onu suçlamadım. Yazınca geçti her şey yaktım attım. Yazmak bana iyi geliyor, belki size de iyi gelir.
Zaten sustuğum da geri çekip yüzümü düşürdüğümde kendisi geliyor yanıma sarılıyorSize küfür edecek kadar ileri gitmiyorsa bu kadar kafanıza takmayın kendinizi yıpratmayın
o patlıyorsa sizde patlayın altta kalmayın altta kalmak daha kötü..
o patlama anlarında konuşmayın yada cevap vermeyin .. kendinizi geri çekin sizin üzüldüğünüzü kırıldığınızı görsün onunla konuşmadıgınızı görsün belki böyle böyle akıllanır
peki hemen yelkenleri suya mı indiriyorsunuz ?Zaten sustuğum da geri çekip yüzümü düşürdüğümde kendisi geliyor yanıma sarılıyor
Evet maalesef ben küs duramıyorumpeki hemen yelkenleri suya mı indiriyorsunuz ?
işte sorunun ana kaynagu söylediğiniz bu cümle siz böyle yaptığınız süreceEvet maalesef ben küs duramıyorum
Yahu neden beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz bunun ailemle ne ilgisi var biz büyük bir tartışma yaşadık ki sonrasında boşanma dahi söz konusuydu bu tartışmanın üzerine sonrasında bir şeyler oldu barıştık ben eşimin bana hakaret etmediğini yalnız bir defa böyle bir hata da bulunduğunu dile getirdim sadece konu bu değil eşimin siniri ayrıcaEn fazla gerizekalıymış sanırım aileniz size daha büyük hakaretler ediyordu bu az geliyor?
Haklısınız ama ben biraz fazla duygusalım sanırım ağlıyorum yanıma geliyor başta biraz surat yapıyorum sonra geçiyor ama bazen hiç tepki vermiyorum arada oda kendini çekiyor bu sefer evde ses dahi olmuyor bu seferdeişte sorunun ana kaynagu söylediğiniz bu cümle siz böyle yaptığınız sürece
eşiniz kendince düşünecek ki ben nasılsa yapıyorum kırıyorum yıkıyorum bagırıyorum patlıyorum bir sırnaşıyorum affediyor'
mantıgı ile yapmaya devam edecek.. küs duracaksınız madem düzelsin istiyorsunuz burnundan fitil fitil getireceksiniz.. hemen öyle affetmeyeceksiniz.. birazda sizin yüzünüzden böyle dediğim gibi yapsanız düzelirdi eminim.
mesela yemeğinize laf mı etti.. sizde bir gün sonra yemek yapmayın.. laf eden kendi yemeğini yapsn mantıgından gidin..
gerizekalı dediği zaman evet bu evde bir gerizekalı var oda su an bagırıyor deyin.! mesela..
burnu iyice sürtünsün ki birdaha yapamasın anlıyormusunuz
eğer bunları yapmassanız bu böyle gider benden demesi dişli olun biraz.
siz böyle olduğunuz için işte eşiniz yüz bulmuş bayagı.. bence değişmesini istiyorsanız yaptıgı zaman kararlı olmanız ve birdaha yapmamasını saglamak için sert bir duruş sergilemeniz gerekiyor.Haklısınız ama ben biraz fazla duygusalım sanırım ağlıyorum yanıma geliyor başta biraz surat yapıyorum sonra geçiyor ama bazen hiç tepki vermiyorum arada oda kendini çekiyor bu sefer evde ses dahi olmuyor bu seferde
Değişir mi? zor... insanın yapısı neyse o öyle kalıyor. Sorun yaratacak kadar sizi sıkıyorsa ona psikoloğa gitmeyi önerin ya da psikiyatriye gitsin direk ilaç versin. Çünkü ya siz onun bağırmalarına alışkın etkilenmeden devam edeceksiniz, ya da bu gidişata bir dur diyeceksiniz. Sinirli bir babam olduğu için bunu çok iyi anlayabiliyorum.Bunu birkez yapmıştım beni de rahatlatmıştı baya eşimi gerçekten çok seviyorum oda beni biliyorum biraz fazla sinirli oda geçer umarım zamanla