• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten Ümidi Kesmiş 30+ hanımlara soruyorum

Mune Mune , laf atmaktan ote bu. Buram buram kompleks kokan bu uyenin benim ile ilgili konu disi yorumlarini gormek zorunda miyim ben?
gerçekten seni sinir ediyor sanırım :) ben şakalaştığınızı zanettim okuyunca.
ama eğer öyleyse emin ol o seni sinir ederken asla banlanmaz, kib lesen de şikayet de etsen o yazmaya devam eder ama artık sen çileden çıkarsın ve ona uyup iki kelime edersen ikinizde banlanırsınız. bu sitede böyle oluyor bu işler maalesef. ve haksızlık oluyor.
bu işler artık böyle yürümesin bence Mune Mune

ama eğer öyleyse emin ol o seni sinir ederken asla banlanmaz, kib lesen de şikayet de etsen o yazmaya devam eder ama artık sen çileden çıkarsın ve ona uyup iki kelime edersen ikinizde banlanırsınız. bu sitede böyle oluyor bu işler maalesef. ve haksızlık oluyor.

Sinir etmekle kalsa iyi. Bu uye gecen gun yaptigi bir yorumda resmen cildirmisti. Ise yaramadigimi, yapici yorumlar yapmadigimi soyledi ve "koca bulsan da rahatlasak" seklinde bir cumle kurdu. Ciddi anlamda moralimi bozdu. Simdi de bu konuda yorum yapmama sasirmadigini soyleyerek beni tahrik etmeye calisiyor. Kibledim ama nafile.

Sistem nasil calisiyor, ben de anlamiyorum. Anlamayacagim da galiba.

Mune Mune , beni banlarsan banla. Umrumda degil. Hatta sonsuza kadar da banlayabilirsin.

Kahretsin.

Kiblenen yorum olsa olsa konu dışı olur, ki eğer bir üye diğerini kiblediyse kurallar gereği ona o topikte veya herhangi bir topikte karşılık vermemesi gerekir uyarı almamak için ama kiblediği halde o da konu dışı yazıyor veya polemiğe giriyorsa uyarı alır.
Bu işler bu sitede böyle yürür.
Burada Kiblenen üyenin yazdığı konu dışı bir yorum, hakaret yok, üslupta bir sorun yok, bakınız sizde şakalaşıyorlar sanmışsınız, peki bu durumda üyeyi üslupta sorun olmadığı, polemik olmadığı halde banlamak haksızlık olmaz mı?
Konu dışı yazdı deniliyorsa e hepii de konu dışı yazdı, biz üyeler birbirine sinir mi oluyor, kim kime ne amaçla yazdı takibini yapamayız, Kiblenen yorumlara kurallar çerçevesinde işlem yapabiliriz yalnızca, kişisel tartışmaları kendilerini alakadar eder, bunu sitedeki konulara taşımadıkları sürece karışamayız.
Zaten birimde burada görevimiz kimseye hakemlik etmek, haklı haksız demek değil, kuralları uygulamak.

Sinir etmekle kalsa iyi. Bu uye gecen gun yaptigi bir yorumda resmen cildirmisti. Ise yaramadigimi, yapici yorumlar yapmadigimi soyledi ve "koca bulsan da rahatlasak" seklinde bir cumle kurdu. Ciddi anlamda moralimi bozdu. Simdi de bu konuda yorum yapmama sasirmadigini soyleyerek beni tahrik etmeye calisiyor. Kibledim ama nafile.

Mune Mune , beni banlarsan banla. Umrumda degil. Hatta sonsuza kadar da banlayabilirsin.

Kahretsin.

Birini sevmezsin , gicik olursun anlarim ve goz ardi butonu bunun icin var ama malesef bazi uyeler onun yerine olur olmaz her yerde laf sokmayi tercih ediyor.

Kahretsin.
hepii üye o yorumu yaptığında uyarı aldı mı? Aldı, biz sizin hangi topikte husumetli olduğunuzun takibini yapamayız.

Kahretsin.
sacma sapan kisiler icin sinirini bozma:halay:bana da bulasan surekli konularıma yorum yapıp beni yeren biri vardı, englledim gitti. ne ugrasıcam. buraya derdimizi anlatmaya geliyoruz sorunlulara malzeme olup basımıza baska dert almaya degil:KK53:

Şimdi artık rica etsem özelden yazmanız gerekenleri buradan yazıp konuyu iyice amacından saptırmamak adına içeriğe geri dönebilir misiniz?

Kiblenen yorum olsa olsa konu dışı olur, ki eğer bir üye diğerini kiblediyse kurallar gereği ona o topikte veya herhangi bir topikte karşılık vermemesi gerekir uyarı almamak için ama kiblediği halde o da konu dışı yazıyor veya polemiğe giriyorsa uyarı alır.
Burada Kiblenen üyenin yazdığı konu dışı bir yorum, hakaret yok, üslupta bir sorun yok, bakınız sizde şakalaşıyorlar sanmışsınız, peki bu durumda üyeyi üslupta sorun olmadığı, polemik olmadığı halde banlamak haksızlık olmaz mı?
Konu dışı yazdı deniliyorsa e hepii de konu dışı yazdı, biz üyeler birbirine sinir mi oluyor, kim kime ne amaçla yazdı takibini yapamayız, Kiblenen yorumlara kurallar çerçevesinde işlem yapabiliriz yalnızca, kişisel tartışmaları kendilerini alakadar eder, bunu sitedeki konulara taşımadıkları sürece karışamayız.
Zaten birimde burada görevimiz kimseye hakemlik etmek, haklı haksız demek değil, kuralları uygulamak.

Ben niye konu dışı yazdım sence Mune Mune ? Müsaade et de kendimi savunayım.

hepii üye o yorumu yaptığında uyarı aldı mı? Aldı, biz sizin hangi topikte husumetli olduğunuzun takibini yapamayız.

Ben konu dışı yorum yaptığımda uyarı almadan banlandığım zamanları biliyorum. Burada hem konu dışı yorum hem de karşı tarafa saldırı var.

evet buradaki durum farklı, yani daha önceden devam eden bir şey olduğu için kimse farkedemedi. ama başka konularda ben de defalarca şahit oldum ki, her zaman agresif bir üyenin teki gelir size sataşır , hatta hakaret boyutuna varan şeyler yazar ama kiblesen de o banlanmaz. sen de dersin ki madem bu laflar kiblenme sebebi değil ben de cevap vereyim. ama bu sefer polemikten iki kişi de banlanır.
tamam ben bunları yazarken sizi de anlıyorum. oturup burada kim kime sataşmış ilk önce vs. gibi saatlerce konuyu okumak olmaz. yani size de yazık. ancak en azından ilk kib leyen kişinin hangi mesajı kiblediğine bakılsa ve gerçekten tahrik ve hakaret varsa direk olarak o kişi banlansa çok iyi olur.

evet buradaki durum farklı, yani daha önceden devam eden bir şey olduğu için kimse farkedemedi. ama başka konularda ben de defalarca şahit oldum ki, her zaman agresif bir üyenin teki gelir size sataşır , hatta hakaret boyutuna varan şeyler yazar ama kiblesen de o banlanmaz. sen de dersin ki madem bu laflar kiblenme sebebi değil ben de cevap vereyim. ama bu sefer polemikten iki kişi de banlanır.
tamam ben bunları yazarken sizi de anlıyorum. oturup burada kim kime sataşmış ilk önce vs. gibi saatlerce konuyu okumak olmaz. yani size de yazık. ancak en azından ilk kib leyen kişinin hangi mesajı kiblediğine bakılsa ve gerçekten tahrik ve hakaret varsa direk olarak o kişi banlansa çok iyi olur.
Bakın kurallar gereği polemik yasaktır, varsayalım ben sizi tahrik ettim, siz bana cevap vermezseniz, yazdığım yorum kurallara da aykırıysa sadece ben banlanırım siz uyarı bile almazsınız fakat siz üyeyi kibledikten sonra o tahriklere kapılıp cevap verirseniz sizde banlanırsınız.

Kaldı ki editörler uyarı vermiyor biliyorsunuz, uyarı veren adminlerdir, bazen gün olur 100 tane KiB raporu gelir, abartmıyorum geçen gün 102 tane KiB raporu vardı, sizin KiB'iniz gerilerde kalmış olabilir ve üyenin uyarısı gecikebilir, kibledim ama banlanmadı deyip cevap vermek sizin uyarı almanıza neden olur.
Kurallar açık ve net, ki tahrik ediyor dediğiniz üyeyi sırf sinirleriniz bozulmasın diye göz ardı etme seçeneği var, kiblersiniz sonrasında üyeyi göz ardı edersiniz durum çözülür.

İlk kibleyen kişinin aylar önce ilk tahrik eden kişi olduğunu iddia ederse üye, o zaman ne yapacağız? O yüzden diyorum biz burada kim kime niye sataşıyor, aralarında ne var, neden biri diğerine laf atmış takibini yapamayız, ilk başlatan kim, sonlandıran kim yine takip edemeyiz, üye olarak sizin yapmanız gereken belli, kurallara uymak, kurallara uymadığını düşündüğünüz yorumları kiblemek.
Önce o başlattı demek sizin polemiğe girdiğiniz, kurallara uymadığınız gerçeğini değiştirmez.

Kazen kurallarda ne demiş bir okumanızı istiyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36904729

Ben konu dışı yorum yaptığımda uyarı almadan banlandığım zamanları biliyorum. Burada hem konu dışı yorum hem de karşı tarafa saldırı var.
Hayır hepii, tüm uyarı çizelgen önümde duruyor, ilk konu dışı uyarında banlanmamışsın, ikinci konu dışı yorumdan itibaren banlanmışsın.

Ben de 31 yaşındayım bekarım ümidim var mı? Bilmem hem var hem yok . bekarlık büyük sıkıntı toplum seni zorla depresyona sokuyor resmen; ailen, arkadaşların ,akrabalar, 7 yabancı bile ...... çok sıkıntı yaşadım bu konuda hala yaşıyorum. Dua etmekten başka yol yok ....

Hayır hepii, tüm uyarı çizelgen önümde duruyor, ilk konu dışı uyarında banlanmamışsın, ikinci konu dışı yorumdan itibaren banlanmışsın.

Bu üye geçen gün konu dışı yorumundan banlandı. Şimdi neden banlanmıyor peki?

Ben de 31 yaşındayım bekarım ümidim var mı? Bilmem hem var hem yok . bekarlık büyük sıkıntı toplum seni zorla depresyona sokuyor resmen; ailen, arkadaşların ,akrabalar, 7 yabancı bile ...... çok sıkıntı yaşadım bu konuda hala yaşıyorum. Dua etmekten başka yol yok ....
o toplum seni evlenincede bırakmıyor yine depresyona sokuyor. Benim çocuğum yoktu diye ne laflar yediğimi bi ben bilirim. Hiçbir topluma girmediğim gunleri ve daha neler neler.. Yani topluma bakacak olursak ohooo

Ikibinli yıllara kadar kızları erken yaşta evlendirirlerdi. Artık eğitim, iş, kariyer nedenleri ile 30lu yaşlarda evliliğe karar veriliyor. Birde gezmek tozmak, serbest takılmak ve seçici olmak var.
Bende iş, kariyer derken 30 a kadar evlenmedim. Memur olarak başka bir ile atandım ve DENİZDE ! ( ortak bir arkadaş vasıtasıyla ) eşimle tanıştım. 31 yaşında evlendim. Peşpeşe iki bebişimiz oldu.
Evlenmeseydim yada bebeğimiz olmasaydı kesinlikle evlat edinirdim. Eşimle ilerde durumumuz iyi olursa bir çocuğa koruyucu aile olmayı da düşünüyoruz. Yurtlardaki o meleklerin sevgiye o kadar ihtiyaçları varki.
S sybellaa Kısmet diyin. Evlilik olmasada evlat edinmenizi tavsiye ederim.

Konu sahibi zaten eski bir üye ama yine de konularında bişey beni rahatsız ediyor gerçekçi gelmiyor bana. İkinci üyeliğinde de yazdıklarını hatırlıyorum, bilgiler birbirini tutmuyordu buradaki üyeliğiyle. Yazdıkları da gerçek olamayacak kadar arabesk ve abartılı bence. Ben ısrarla sosyal deney yaptığını düşünüyorum hahah.
Neyse niye taktıysam ben de, fake olmadığını düşünüyorsanız yorum yapmaya devam edin.
Belki de ben yanılıyorumdur eğer öyleyse peşinen özür diliyorum konu sahibinden.

kendisinin eksiduyuru'da da aynı nickname ile aynı şekilde onlarca duyurusu var. bu kız ya hakikaten erkek filan dalga geçiyor ya sosyal deney yapıyor
ya da cidden kafayı bozmuş evlenmekle, bilmiyorum
senelerdir aynı terane.

Gelecek planlarınız nedir ? 30 yaşındayım 31'e girmeme çok az kaldı. Gönül işlerinde şanssızım bir türlü "işte o" diyeceğim kişi karşıma çıkmadı çıkanlar olduysa ilerlemedi bir şekilde.. Evet yaşında ne var diyeceksiniz belki ama ben evlilikten ümidi kesmiş durumdayım. Gönül işi defterini kapattım zira ben biriyle konuşmaya başlasam bile çok çabuk bağlanıyorum, o flört denilen süreci kaldıramıyorum zaten panik atak hastalığı başladı bende, anlayacağınız o umutlu kalp çarpıntıları halleri bana iyi gelmedi. En azından hayatta kalıyorum böyle ama, böyle de hayat çok tatsız tuzsuz.

Geleceğim gözüme çokkaranlık, çok belirsiz görünüyor. Yaşlanınca ben ne olacağım, bana kim bakacak ? Bana "anne" diye sarılan bir çocuk, "karım" diye sarılan bir adam olmadıkça yaşamamın amacı ne ? Hayatım iş-ev-bilgisayar üçgeninde geçiyor, arkadaş da kalmadı hepsi mutlu yuvasına çocuğuna odaklı yaşıyor. Değişik bir ruh hali içindeyim, ben 19 yaşındayken görücü gelmişti vermemişlerdi ailem beni okutmak için, "keşke gerekirse zorla evlendirselerdi, eşim yuvam yuvam olurdu" diye düşünürken yakalıyorum kendimi ne acı dimi. Okudum meslek sahibi oldum ama beni mutlu etmiyor, anladım ki hayat bir bütün sadece birşeyde tatmin olup mutlu olmak mümkün değil. Sevmek-sevilmek istiyorum ama yok, yok,yok.

Anlayacağınız geleceğim pek karanlık. Ben de evlat edinme işini araştırmaya başladım, bana can yoldaşı olur, annem der,yaşlanınca bana bakar elim ayağım olur. Belki ömür boyu birerkeğin aşkından ve cinsellikten mahrum kalacağım ama bu şekilde evlat sevgisi tadarım dedim. Annem şiddetle karşı çıktı. Neymiş, o yuvalara bırakılan çocukların öz aileleri genelde hırsız, katil, hayat kadını oluyormuş. Soy illa ki çekermiş,büyüdüklerinde beni keserlermiş ! "Saçma sapan evlatlık düşüneceğine koca çalışması yap" diyor ama ben her defasında birşeye ümitlerle başlayıp çakılmaktan bıktım, bu yüzden panik atak hastalığı başladı bende artık. hem nerde nasıl koca çalışması yapayım ev ve işten başka hayat yokki bu yaşta. Hayata tutunmak için kendime güzel bir sebep yaratmaya çalışıyorum onu ada annem kırıyor..
neden karanlık olsun aslında bir kadın ne kadar geç evlense o kadar iyi toy nolmuyorsun en azından ben 21 yasında evlendim bazen daha geç evlenseydim diyorum

Back
X