- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Evet bu aşamalar olur ama çarpıcı güzellikte bir kızsa söz konusu olan erkekler bu aşamalara hiç önem vermiyorlar. Tanık olduğum bir olay var böyle, kız güzel sarışın yeşil gözlü, kızı bir defa gören erkek deli divane aşık oluyor 1 ayda nikah masasına gidiyorlar. Bunu anlatmaya çalışmıştım. Ben sıradan güzellikte olduğum için tüm bu aşamaları tamamlamam lazım, bu da beni çok yoruyor, strateji taktik vs. zaten anlamıyorum.
Bir de en son yıkım yaşadığım olayda ben hiç peşinden koşmadım, devamlı arayan soran, görüşmek isteyen, iltifatlar eden oydu. Ben de hayır demiyordum. Yine de bir anda bitince yıkıldım resmen. Bunu çözemiyorum işte. 31 yaşında daha hala kendimi tanımaya uğraşıyorum bu çok acı.
Bu düşünce yapısını değiştirmediğiniz sürece sanırım böyle olmaya devam edecek. Negatifliğiniz, kendinize güvensizliğiniz burda yazarken bile bize yansıyor. Yüzyüze olduğunuz bir adama yansımaması mümkün değil. İstediğiniz kadar dile getirmeyin bunu muhakkak yansıtırsınız.
Bakın ben çarpıcı güzellikte bir kadın değilim, dişiliği ön planda olan bir kadın hiç hiç değilim, bir bakan bir daha dönüp bakmaz normal şartlarda, sarışın renkli gözlü falan da değilim bildiğiniz kara kaşlı kara gözlü türk kızıyım. Ama etrafımda talipler, peşimden koşan adamlar hiç eksik olmadı. Ben evlilikten kaçtıkça evlilik teklifleri geldi. Neden sizce? Çünkü kendime güvenim aşırı denebilecek düzeyde, genel kültürüm yüksek seviyede. Bir adamın karşısına geçtim mi futboldan siyasete, modern sanattan klasik müziğe kadar her konuda söyleyecek üç beş cümlem vardır. Erkek milleti öyle sandığınız gibi güzelliğe çok önem vermiyor. Evet ilk başta arada çekim olması için güzellik önemli olabilir ama sonrasında karakter ön plana geçiyor. Hayatıma giren erkeklerin hiç biriyle sevgili olmak amacıyla tanışmadım ben. Biriyle arkadaş grubunun içinde, diğeriyle ortak hobimizle ilgili bir dernekte, öbürüyle bir seyahatte falan tanıştım. Öncesinde hep arkadaşlıklarım oldu sonra hayatıma girdiler.
Siz sosyalleşmeyip, kendinize güvenmeyip, adamları tepenize çıkartıp size gelmelerini, sizde kalmalarını bekliyorsunuz. İnanın bu imkansıza yakın bişey. Ha olur mu olur ama siz bu karakter ve ruh halinde kaldığınız sürece değer gören bir kadın olmazsınız evlenseniz de. Mutsuz bir evliliğe adım atarsınız.