• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten yoruldum

Pardon, elbette katılmayabilirsiniz.
Ne yani kendisinden cocuk yapmak istemeyen biriyle evli mi kalmalı ? Çözüm öneriniz nedir peki konu sahıbıne ?
Tam tersi kalmamalı bu adam için çabalamamalı savaşmamalı ortada savaşilacak yuva birlikte savaşacak adam yok .

Merhabalar

Yaşadıklarımız çok benzer. Benim eşim de çocuk istemiyor onun anası ve bacısıyla anlaşamıyorum diye.

Bana geçmiş gelin adaylarının resimlerini överek gösterdiler. Görümcem, 'agabeyim evlenirken bize danışmadı. Senin de erkek kardeşin sana sormasaydı nasıl hissederdin' dedi. Defalarca aşağılandım.

Ne kendi anam babam ne de eşim hiç seslerini çıkarmıyor. Eşim pısırık adamın teki.

'' Benim annem kızkardeşim öyle demek istememiştir, sen alıngansın, şaka yapmışlardır. Öyle birşey olduysa...'' gibi cümleler kurar.

Ben de boşanmanın eşiğindeyim. Maddi olarak zor günler geçiriyorum. Biraz kendimi toparlayayım hem kendi ailemi hem eşimi bir kalemde silip atmam yakındır.

Evliliğiniz düzelmeyecek.

Benimki de düzelmeyecek.

İkimizin de kocası aileleriyle evli. İkimizin de kocası çocuk istemiyor.

Birikim yapıyorum. 6 aya kalmaz bitireceğim bu işi. Otursun kıymetli ailesiyle.
Çok benzerlerini yaşadım korudu ailesini öyle demek istememiştir falan filan şuan ama çoğu şeyde doğruyu görüp hak veriyo bana hala o an pek sesi çıkmıyor ama en azından bana onları savunmuyor bu aramızda çok problem oldu hala bile tam anlamıyla yanımda gibi hissetmiyorum yinede en baştaki gibi olmaması da umut veriyo bana tabii yaşadıklarım yüzünden ailesinden acayip soğudum baştan beridir arkamda olsa kimse o lafları etmeye cesaret edemezdi kırgınlığım çok

Back