evlililk meraklısı

merhabalar kendi hesabım olmadığıı için arkadaşımdan yazıyorum...

3 yılı aşkın süredir süregelen bir ilişkim vardı, birbirimizi çok seviyorduk her şey yolunda giderken erkek arkadaşım sürekli evlilik konsunu açyıordu ben liseyi daha yeni bitirmiş açıktan okuyorum 19 yaşındayım.. ve hedeflerim var. yani evlilik benim için erken hiç bir manada hazır değilim o sorumluluğu alamam, bunu ona defalarca anlatmamam rağmen her zaman aynı konu tatsızlıklar yaratıyordu sürekli ayrılıp dayanamayıp tekrar barışıyorduk.. beni gaza getirmek için sürekli bak işte olmassa köyden bulup evlencem demeye başlayınca zoruma gitmişti. Her barışmamızda tamam bi daha açmıycam konsunu diyordu ama aynı tas aynı hamam.. Son olay da şöyle patlak verdi kendisi bir dua etti evlilik ile alakalı neymiş efendim ben o duaya amin dememişim onunda zoruna gitmiş ve bitirdik. Onu hala çok seviyorum ama olacak gibi değil. Bunaltıyo sıkıyo daralıyorum yani..

1 aydır bitmiştin son olarak ben ona bana aldığı tek taşı ve altın kolyeyi vermek için buluştum, ve verdim onun akşamında 7 defa arayıp tekrar başlamak istediğini söyledi... Ben kabul etmedim. ve Bitti.....

Doğrumu yaptım bilmiyorum ya..

Okul okul okul...:72::72::72:

En doğrusunu yapmışsın.:34:

Doğrusunu yapmışsın

Seven adam, sevdiği kadını köyden bir kız bulup evlenmekle tehdit etmez.

Evim olsun,karım olsun, düzenli hayatım olsun derdinde.

Onun yaşı da çok genç evlenmek için.

Çok istiyorsa bekler seni, mantığınla hareket etmişsin, için rahat olsun

Back