Evlilkte mutluysan eğer eşin her istediğini yapmak kölelik midir?

ben erkek olduğunu değil 2.üyelik olduğunu düşünüyorum açıkçası, en başından beri

Bana da öyle geliyor.

Bu tarz düşünen bir üye daha hatırlıyorum, huzursuzluk olmasın diye hep kocasının huyuna suyuna gidip kocasının sözünden çıkmıyordu, o da hep böyle mutlu olduğunu iddia ediyordu ama sonradan zaman zaman bu durumdan rahatsız olduğunu hissettiren yorumlarını gördüm. Acaba aynı kişi mi?

Konu sahibi benim gibi olan var mı diye konu açtığına göre bu durumdan pek de rahat değil bence

Son düzenleme:
katılıyorum,maalsef aynı zihniyette kadınlar etrafımızda ve ne yazık ki erkek cocugu yetıstırıyolar
o erkeklerle evlenen kadınların vayy halinee:19::19:

Kölelik denilemez elbet ama zamanla kendi isteklerinizden vazgeçtikçe, sorunlar oluşmaya başlayacaktır.

Elbetteki şimdi mutlusunuzdur fakat zamanla ne olur oturup düşünün.

Emin olun ki, kendisinin yönettiği bir eş istemeyecektir o da zamanla.

Bakın örnekte olduğu gibi, wc kullanmanız dahi onun mırıldanmasıyla gerçekleşiyor.

Bu şekilde hayat çekilmez ki.

Yazışmanızı istemiyor ama gizli yazışıyorsunuz, buda demek oluyor ki kabul etmediklerinizi kabul etmiş gibir görünüyorsunuz.

Bende dizi izlemeyi sevmiyorum ve mümkün olduğunca izlememeye çalışıyorum ama eşim seviyor ve o izlemek istiyor;
bende alıyorum kitabımı kitap okuyorum, okumak istemiyorsam bilg.da takılıyorum.

Aynı yerde olmuş oluyoruz ama herkes istediğini yapmış oluyor.

Kısıtlamaları kabul etmeyin. Zamanla sizi mutsuz edecektir.

Elbetteki ortak paydalar oluşsun diye karşılıklı dönüşümler olur ama anlattığınız tarzda olmamalı.

ben anlayamıyorum seni,bir cümle söylüyorum çok fazla abartarak anlıyorsun ya da ben kendimi ifade edemiyorum.şiddettir ama kim 2 tokat yememiştriki evliliği boyunca.ama onlar geride kaldı.dediğim şey ilk 1-2 yıl içindeydi.sürekli şiddete maruz kalsam bu sözlüde olabilir buna asla evet demem.

kalmayanlar da var sevgili konu sahibi,
çünkü sizin aksinize beyin aramayan ama eş arayan kadınlar da var.
tabi şiddetten,aşağılanmaktan, kişiliğinize saygısızlıktan zevk duyuyorsanız size mutluluklar dileriz

ben konu sahibinin bu durumdan mutlu olduğunu zannetmiyorum.mutlu olsa zaten dile getirmez hayatına aynen devam ederdi.sadece kendi gibi birilerinin de olduğunu öğrenip rahatlamak istedi,diye düşünüyorum:50:

bence mutlu her yorumda kocasına ve kendisine toz kondurmuyor.hep bi savunma içerisinde.ama o zamn sorun ne ?:50:

hafta sonu internete girme imkanı bulamadım.ama bu sefer eşimden dolayı değil küçük bir dağ evinde ablamlarla kaçamak yaptık.eşim sürprizleri sever demiştim yine güzel bir sürpriz hazırlamış.bu sabah geldik evimize.
ve bir özel mesaj aldım bir arkadaştan aynen ismini vermeden buraya koyuyorum

şu anakadar (25.02.2012 17:46) tüm yapılan yorumları okudum.Başta açtığınız konuyu okurken de yüzümde şaşkın bi gülümseme belirdi.Demek ki bir tek ben değilmişim dedim.Hatta inanmazsınız wc sorunu bile dahil.Benzerini biz de yaşıyoruz.Aynı odada olmak istemek ama onun hep spor programlarını izlemek istemesi...
Bu kadar olur.Ama yazılanları okuyunca konunuzu cevaplayacak cesaret bulamadım.Sizin fake olduğunuzu düşünenler bile varken...Çok şaşırdım.Ama anladımki azınlıktayız.Ben karşılıklı çaba sarfedilerek yürütülen bu geminin kaptanı olarak onu gördüm...Ve varacağımız noktaya huzurlu bir şekilde gitmek için dediklerini yapmaktan kendimi alıkoymuyorum...
Mutluluklar dilerim.Bu arada ben de 10 yıllık evliyim ve çocuğumuz hala yok:50:...Bu da ayrı bir şaşırma vakasıdır benim için:).....

ben kendimimi cesaret örneği gibi görmüyorum ama burada bana böyle diyenler oldu.işte bir örnek arkadaşı hiç tanımıyorum ve yazman cesareti bulamamış.hayır neden çekiniliyor bunu anlamıyorum.her defasında ben mutluyum böyle diyorum ama kölelik falan diyorsunuz.dediği gibi bizim geminin kaptanı eşim.

Son düzenleme:
ben katılımıyorum...
bence köllikle mutluluk evlilikte %99 olur...%1de delidir heralde...
çok az erkek ben de varım diyen kadın istiyor bu hayatta...
emret ağam paşama niye itiraz etsin ki...

size göre kölelik bana göre değil evet ama yüzde 99 değil yüzde 90 mutluyum.mutluyuz

ben konu sahibinin bu durumdan mutlu olduğunu zannetmiyorum.mutlu olsa zaten dile getirmez hayatına aynen devam ederdi.sadece kendi gibi birilerinin de olduğunu öğrenip rahatlamak istedi,diye düşünüyorum:50:

mutlu olmadığım için dile getirmedim canım ben mutlu evlilie kendi evliliğimi örnek göstermek için açtım konuyu.en ufak olumsuzlukta didiştikçe sorunlar çıkıyor alttan alıp birde onun tarafından bakmayı bilmiyor bir sürü kadın.sonuç hüsran oluyor:ssz:

Kölelik denilemez elbet ama zamanla kendi isteklerinizden vazgeçtikçe, sorunlar oluşmaya başlayacaktır.

Elbetteki şimdi mutlusunuzdur fakat zamanla ne olur oturup düşünün.

Emin olun ki, kendisinin yönettiği bir eş istemeyecektir o da zamanla.

Bakın örnekte olduğu gibi, wc kullanmanız dahi onun mırıldanmasıyla gerçekleşiyor.

Bu şekilde hayat çekilmez ki.

Yazışmanızı istemiyor ama gizli yazışıyorsunuz, buda demek oluyor ki kabul etmediklerinizi kabul etmiş gibir görünüyorsunuz.

Bende dizi izlemeyi sevmiyorum ve mümkün olduğunca izlememeye çalışıyorum ama eşim seviyor ve o izlemek istiyor;
bende alıyorum kitabımı kitap okuyorum, okumak istemiyorsam bilg.da takılıyorum.

Aynı yerde olmuş oluyoruz ama herkes istediğini yapmış oluyor.

Kısıtlamaları kabul etmeyin. Zamanla sizi mutsuz edecektir.

Elbetteki ortak paydalar oluşsun diye karşılıklı dönüşümler olur ama anlattığınız tarzda olmamalı.

kabul etmediklerimi etmiş gibi görünüyorum ama bu beni mutsuz etmiyor bununlada mutlu olmayı becerebiliyorum

kalmayanlar da var sevgili konu sahibi,
çünkü sizin aksinize beyin aramayan ama eş arayan kadınlar da var.
tabi şiddetten,aşağılanmaktan, kişiliğinize saygısızlıktan zevk duyuyorsanız size mutluluklar dileriz

beyin aramayan ama eş arayan kadınlar derken heralde beyinsiz bir adamla evli kalamazdım burada yanılıyorsun.

bence mutlu her yorumda kocasına ve kendisine toz kondurmuyor.hep bi savunma içerisinde.ama o zamn sorun ne ?:50:

sorun yok :16:işte sorunsuz bir evlilik örneği size

Allah daim etsin elmas, ben senin gibi yaşayıp mutlu olamam ama sen oluyosan yapışın birbirinize bırakmayın çoluk çocuk var mı bari

Köle olup olmadığınızı bilmiyorum ama gerçek olmadığınızdan eminim. Tarzınız, üslubunuz buram buram dalga kokuyor. Kolay kolay hiçbir konuya fake demem ama bence siz kadın da değilsiniz zaten. Terkediniz burayı.

burayı terkedemem çünki yüzde yüz gerçeğim :34:

Eşinle mutlusun huzurlusun anladık, Allah daha çok versin.
Yalnız merak ettiğim bir şey var:
Bekarken arkadaşların eşin dostun akrabaların hobilerin yok muydu?
O zaman ne yapıyordun?
Yoksa eşimle ben hayat buldum ondan öncesini hatırlamıyorum, rüzgarla oradan oraya savrulan bir yapraktım mı diyorsun bekarlık zamanların için?

bekarken arkadaşlarım vardı akrabalarımda halende var.ben çalışmaya başladıktan bir sene sonra eşimle tanıtım.aynı işyerinde ve bir gezide.arkadaş gurubumuzdaydı bu arkadaşlık sonra aşka dönüştü ve evlendik.dolayısıyla arkadaşlarımız hep oradan ortak oldu.benim daha önceki okuldan vs arkadaşlarımla zamanla koptuk.hobi olarak resim yapıyordum halada yapıyorum bir gün sergi açacağım.:31:

burayı terkedemem çünki yüzde yüz gerçeğim :34:

bekarken arkadaşlarım vardı akrabalarımda halende var.ben çalışmaya başladıktan bir sene sonra eşimle tanıtım.aynı işyerinde ve bir gezide.arkadaş gurubumuzdaydı bu arkadaşlık sonra aşka dönüştü ve evlendik.dolayısıyla arkadaşlarımız hep oradan ortak oldu.benim daha önceki okuldan vs arkadaşlarımla zamanla koptuk.hobi olarak resim yapıyordum halada yapıyorum bir gün sergi açacağım.:31:

mutluluğun resmini çizersin artık :1:

peki hiç eşine aynı şekilde davranmayı düşündün mü..onu mutlu etmek senı de mutlu edıyor ya..acaba sen onu bıraz yonlendırsen de aynı sekılde dusunur mu...bence bunu bır sına bakalım kım kımı daha cok sevıyor...tabi ki de bunlar bir sevgi ölçeği değildir...senin onun dedıklerıne uyman onu cok sevdıgın anlamına gelmez kendınden odun vere vere yavas yavas kendın olmaktan çıktıgını gösterır...her bırayın kendı zevklerı vardır ...kaç yıllık evlısınız bılmıyorum ama çok çabuk bunalacağınızı düşünüyorum...bence orta yolu bulmalısınız

mutluluğun resmini çizersin artık :1:

yaptım bile :9:

peki hiç eşine aynı şekilde davranmayı düşündün mü..onu mutlu etmek senı de mutlu edıyor ya..acaba sen onu bıraz yonlendırsen de aynı sekılde dusunur mu...bence bunu bır sına bakalım kım kımı daha cok sevıyor...tabi ki de bunlar bir sevgi ölçeği değildir...senin onun dedıklerıne uyman onu cok sevdıgın anlamına gelmez kendınden odun vere vere yavas yavas kendın olmaktan çıktıgını gösterır...her bırayın kendı zevklerı vardır ...kaç yıllık evlısınız bılmıyorum ama çok çabuk bunalacağınızı düşünüyorum...bence orta yolu bulmalısınız

kendim olmaktan çıktığımı düşünmüyorum bu benmişim zatenki mutluyum.mantık arıyorum ve buluyorum bu yüzden sorun etmiyorum zaten.yanlış bir şey yapmıyor genelde yanlışı olduğundada söylüyorum konuşup tartışıyoruz.
ama asla beni aşağlamıyor,hakaret etmiyor,aldatmıyor,saygısızlık kötü söz söylemiyor,incitmiyor.bu nedenle belki onu kırmıyorum

Mutluysanız başkalarının sizin hakkınızdaki yorumlarını önemsememeli ve böyle bir konuyu tartışmaya açmamalıydınız bence. Bu bir eleştiri değil esasında fikrimdir. Çünkü herkesin karakteri farklıdır kimi yönetmeyi kimi yönetilmeyi sever. başkasının bu konudaki görüşleri sizin için önemli olmamalı.Mutluysanız huzurluysanız sorun yok başkasından size ne (:

Mutluysanız başkalarının sizin hakkınızdaki yorumlarını önemsememeli ve böyle bir konuyu tartışmaya açmamalıydınız bence. Bu bir eleştiri değil esasında fikrimdir. Çünkü herkesin karakteri farklıdır kimi yönetmeyi kimi yönetilmeyi sever. başkasının bu konudaki görüşleri sizin için önemli olmamalı.Mutluysanız huzurluysanız sorun yok başkasından size ne (:

başkaların bu konuda düşünceleri asla önemli değil diyorum ya amacım birde böyle deneyin evlilik zor iş bir tarafın durumu idare etmesi lazım.yoksa hergün ağlarız.

elmas bebeğiniz olmadığı için böyle olmuş olabilir misiniz, yani birbirinize olan düşkünlüğünüz açısından diyorum

elmas bebeğiniz olmadığı için böyle olmuş olabilir misiniz, yani birbirinize olan düşkünlüğünüz açısından diyorum

olabilir bitanem çocuk olmadığı için ikimizinde hayatında yalnızca biz varız.dışardan müdaheleye izin vermiyoruz buda eşim sayesinde oluyor

Back
X