Evliyim ama başka birisi...

Doğru olanı yapmışsınız zaten.
İnsanca davranmışsınız ama gerek evinize gelmesinden, gerekse
gördüklerinden, gerekse paylaşılanlardan arada ki bağ gittikçe artmış.
Karşınızda ki duyguları olan bir insan ve erkek sonuçta,
sizinle iletişim içinde olması ona farklı şeyler hissettirmiş, gayet normal.
Şuana kadar kaç tane kadınla bu kadar yakından iletişimde bulunmuştur ki.
Elinizden geleni yine yapın ama daha uzaktan yapın bence artık,
evinize davet etmeyin mesela, sohbetlerinizi kısıtlayın,
muhabbetiniz sadece işlerini halletmek üzerine olsun artık.
Onun dışında da , duygularını bile bile görüşmeniz hata olur,
o kişi içinde umut olur her zaman, yardım edeyim derken, daha da üzersiniz.

Merhaba arkadaşlar..

Konuma nasıl bir başlık olur karar veremedim.

Neyse konuya gelelim... Bu mahallede bir tane 20 li yaşlarında bedensel engelli bir genç var. Tam konuşamıyor, vücuduna hakim değil, Tekerlekli sandalye de yürüyemiyor. Çokta zeki birisi denileni anlıyor ama mesela bir soru sorsan cevap verecek cümleyi kuramıyor, yarım yamalak söylüyor. Onu anlamanız için ona alışmanız gerek yoksa çok zorlanırsınız.

Kendisini severim ve engelli olduğundan dolayı çok şey de hep yanında oldum. İşine gücüne yardım ettim, evrak işleri varsa onları takip ettim, yemek pişirdim vs. Yani tamamen insanca davrandım.

Ben evliyim ve eşimin bana karşı tutumunu vs. bilir. Bugün, bana bir şeyler söyledi ne yapacağımı bilemedim :5:

Bana '' Eşinden nefret ediyorum, keşke engelli olmasaydım'' dedi Ben de '' Ben de nefret ediyorum ama senin engelinle ne alaka'' dedim ( Tabi o bu cümleleri takır takır kuramıyor çok zorlanıyor ifadede)

'' Eğer engelim olmasaydı belki beni severdin ama sadece engelimi zorluklarını paylaşıyor ve insanca seviyorsun. Bana kızma lütfen ama ben seni bilemeyeceğin kadar çok seviyorum sana 90 tane şiir yazdım'' dedi :53::53:

Ne yapacağımı bilemedim. Başkası olsa tepki verip postalarım ama bu çok başka ne yapsam, nasıl davransam bilemedim. Birincisi ben evliyim engelli olmasa bile olmaz.

Tek düşündüğüm onu kırmadan, üzmeden nasıl bir cevap vermem gerek?

hı bir de sms göndermiş '' Benim hiç sevgilim olmadı kısmet değilmş. Bedenim işe yaramaz ama yüreğim kocaman'' yazmış :25:
I

Kırmadan ona insan olarak cok değer verdiğinizi,eşiniz size kötü davransada evli olduğunuzu ve böyle biseyin yanlış olduğunu soyleyin.

Engelli olmasi size bu sekilde konusabilme curetini vermez. Kirmadan degil kirarak konusun. Esinize sayginiz ve sevginiz varsa tabi. Ve o beyle olan iletisiminizi kesin.

Back
X