• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama başkasına ilgi duyuyorum..

iremce_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
54
1
86
İzmir
ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?

ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?

insanız beşeriz şaşarız.

arkadaşım bu hayatta herşey olabilir ama etik açıdan sen bu kişiyle ilgilenme. önce evliliğini ölç tart biç, bitirmeye gerçekten karar verirsen , bitirdikten sonra yeni bir ilişkiye başla.
yoksa senin için kötü sonuçlar doğurabilir. emin ol eşinden sıkıldığın için duyguların karışmıştır. üç evlat diyorsun.. yapma.. herşeyden önce annesin. evliliği bitirmek istemen normal olabilir ama bir başkası için evliliğini bitirme. eğer geçekten istiyorsan kendin için bitir. ama lütfen anne olduğunu unutma ve evliyken bir başkasıyla ilgilenme. eşini kandırma, aldatma. birgün eşinle yollarını ayırırsan o zaman istediğini yaparsın ama şuan sadece hata yaparsın. sakın bir başkası için evliliğini bitirme derim ben.

Biz size ne diyebiliriz ki. Ne kadar sevmeseniz de siz bir annesiniz eşinizi düşünmeseniz de oğlunuzu düşünmek zorundasınız. İlerde onun yüzünü yere eğecek bir davranışta bulunmaktan sakının. Aldatma meselesine hiç girmiyorum. Bir şeyler yaşanacaksa illa ki boşandıktan sonra yaşanmalı sadece bunları söyleyebilirim.

insanız beşeriz şaşarız.

arkadaşım bu hayatta herşey olabilir ama etik açıdan sen bu kişiyle ilgilenme. önce evliliğini ölç tart biç, bitirmeye gerçekten karar verirsen , bitirdikten sonra yeni bir ilişkiye başla.
yoksa senin için kötü sonuçlar doğurabilir. emin ol eşinden sıkıldığın için duyguların karışmıştır. üç evlat diyorsun.. yapma.. herşeyden önce annesin. evliliği bitirmek istemen normal olabilir ama bir başkası için evliliğini bitirme. eğer geçekten istiyorsan kendin için bitir. ama lütfen anne olduğunu unutma ve evliyken bir başkasıyla ilgilenme. eşini kandırma, aldatma. birgün eşinle yollarını ayırırsan o zaman istediğini yaparsın ama şuan sadece hata yaparsın. sakın bir başkası için evliliğini bitirme derim ben.

ben zaten o insan için evliliğimi bitirmeyi düşünmüyorum, o insan olmadan öncede kaç sefer ayrılma noktasına geldik. bu arada büyük konuşmayayım ama dinen ve ahlaken ters geldiği için aldatma olayı olmaz. sadece onun yanında çok mutluyum..

onun yanınd OLUP mutlu oluyorsan ilişkin bayağı ilerlemiş ama sevmeden evlilikde olmaz keşke çocuk düşünmeseydin yazık bebişinede sanada allah yardımcın olssun ama şunu sakın unutma sen kerşeyden önce annesin karalarını buna göre ver

cocugunun da basını yere egme, kendı basınıda yere egme sakın. kendıne mukayyet ol, uzak dur o adamdan. ıllede bosanmak ıstıyorum dıyorsan otur konus kocanla boşanın. sonra ıster onunla gorus ıster bununla(tabı sınırları asma) cocugunu assssla unutma.
o adamdan uzaklastır kendını... kapılırsın sonra pişman olucagın seyler yapabılırsın. esın boyle bırseyı ogrenırse cocugunu da alır, gostermez bıle haklı olarak.
insanın dusmanı kendı nefsidir. hakim ol kendine. senın kendı mutsuzlugunun faturasını oğluna ödetme..

Biz size ne diyebiliriz ki. Ne kadar sevmeseniz de siz bir annesiniz eşinizi düşünmeseniz de oğlunuzu düşünmek zorundasınız. İlerde onun yüzünü yere eğecek bir davranışta bulunmaktan sakının. Aldatma meselesine hiç girmiyorum. Bir şeyler yaşanacaksa illa ki boşandıktan sonra yaşanmalı sadece bunları söyleyebilirim.

yukarıdada yazdım, birşey yaşanması söz konusu değil. zaten oğlumu düşündüğüm için bu kadar sürdü evliliğim, yoksa çoktan biterdi. şunuda biliyorumki etrafımdan ayrılınca herşey çokta güzel olmayacak. evet çalışyorum (memurum) ailem her zaman yanımda ama oğlumu babasından mahrum etmeye hakkım yok ki zaman çok kötü, Allah tüm evlatlarımızı görünen görünmeyen tüm kötülüklerden, hastalıklardan, belalardan, kazalardan korusun. diyeceğim hakkımda ne hayırlıysa o olsun..

yukarıdada yazdım, birşey yaşanması söz konusu değil. zaten oğlumu düşündüğüm için bu kadar sürdü evliliğim, yoksa çoktan biterdi. şunuda biliyorumki etrafımdan ayrılınca herşey çokta güzel olmayacak. evet çalışyorum (memurum) ailem her zaman yanımda ama oğlumu babasından mahrum etmeye hakkım yok ki zaman çok kötü, Allah tüm evlatlarımızı görünen görünmeyen tüm kötülüklerden, hastalıklardan, belalardan, kazalardan korusun. diyeceğim hakkımda ne hayırlıysa o olsun..

belki o insana karşı hissettiklerin geçicidir canım yaa.. şuan eşinden sıkıldığın için gözün başkasına kaymıştır. hatasız insan olmaz. madem aldatmayada niyetin yok. inşallah o kişinin ters bir hareketini görürsünde hemen ondan soğursun daha ne diyeyim :) bence kendini suçlama herşey insanlar için. aldatma zaten olmaz dediğine göre ahlakındanda şüphe edilmez. bence bekle. belki ruhsal olarak hassas bir dönemdesindir. bunuda sakın ne bir arkadaşına, ne de bir kimseye anlatma... hele ki dikkat et iş yerinde kimse duymasın. duyulursa işler içinden çıkılmaz hale gelir. istersen bir psikoloğa git, onlar yadırgamaz kınamaz tarafsız dinlerler önündeki seçenekleri gösterirler sende kendi yolunu kendin seçersin. ben senin asla hata yapmanı istemem arkadaşım.

eşiniz çok mu kötü bir insan? size zarar mı veriyor? bir ömrün onunla geçemeyeceğini mi düşünüyorsunuz? o halde gaymeşru ilişki yaşamak yerine, eşinizi karşınıza alıp boşanmak istediğinizi söyleyin ve diğer insanla evlenin...

bir de şu soruya cevap bulun kendinizde: gerçekten buna değecek mi?

bu arada merak ettiğim bir şey var, onun yanında mutluyum demişsiniz, ilişkiniz ne boyutta? sadece konuşmak , arkadaşlık etmek mi? yoksa daha ilerisi var mı? umarım yoktur...

hep erkekler için demedıgımızı bırakmıyoruz..
evlı cocuk annesı orta yaslı bı kadın bile aldatıyor yada aldatmayı dusunuyor he
ne olacak sonumuz daha neler duyacagız.
nereye gıdıo bu dunya

bence eleştirmek yerine doğruya güzele yönlendirelim :20:
belkide bizim yazdıklarımız telkinlerimiz sayesinde hatanın kıyısından dönecek..
lap diye girip eleştirenleri hiç anlamıyorum
eleştireceğinize güzel yönlendirseniz insanlara bir faydanız olsa ne olurki..

bence eleştirmek yerine doğruya güzele yönlendirelim :20:
belkide bizim yazdıklarımız telkinlerimiz sayesinde hatanın kıyısından dönecek..
lap diye girip eleştirenleri hiç anlamıyorum
eleştireceğinize güzel yönlendirseniz insanlara bir faydanız olsa ne olurki..
banamı dıyosun
bunu bı erkek yazsa neler dıyecektınız agza alınmıcak laflar etmıcekmıydınız
belalar okımıcakmıyıdınız
yahu bunu bı kere kalbıne sokmus bı ınsana ne dersen de yapar zaten kocamı ıstemıorm o adamı ıstıorm dıo
kocaman kadın gelmıs taaa kac yasına
coluk cocuk sahıbı
ne dıyebılırız

bence güzel yönlendirelim bu konuda ısrarcıyım.

zararın neresinden dönülürse kardır.

yıkıcı değil yapıcı olalım.

banamı dıyosun
bunu bı erkek yazsa neler dıyecektınız agza alınmıcak laflar etmıcekmıydınız
belalar okımıcakmıyıdınız
yahu bunu bı kere kalbıne sokmus bı ınsana ne dersen de yapar zaten kocamı ıstemıorm o adamı ıstıorm dıo
kocaman kadın gelmıs taaa kac yasına
coluk cocuk sahıbı
ne dıyebılırız

eger o evlilik sende bittiyse ki oyle diyosun zaten ayrıl cocugun için evliligi sürdürmek bilmiyorumda sacma bence. tamam cocuk için demersin ama ipler tamamen koptuysa cocukta mutsuz evliligin içinde olumsuz etkilenir. kerndin için yasa ayrıl kocandan sevdiginle birlikte ol. mutlu bi ortamda cocuk cok daha huzurlu olur bence.

eşinizden en kısa zamanda ayrılmanızı öneririm...madem sevmeyı denedınız olmuyor baska birine ilgi duyuyorsanız kımseye haksızlık etmeyın ayrılın...

hadı yonlendr bakalım kesın bız dıyınce aa cok ayıp ole sey yapma dıyınce aa hakkaten hıc farkında degılım aldatmıyım en ıyısı dıcek

(amin) mantıklı dusunuyorsunuz kendınıze bı zaman tanıyın ve esınızın kendınızn davranıslarını hayatınızı bı gozden gecırın
eger dusenlı ve mutlu bır yuvanız varsa lutfen bozmayın ask sevgı bunlar gecıcı seyler
ve ınanın herkezın cok mutlu bır hayatı yok , bu demek degılkı szınde olmasın
ınsallah olur hersey duzelır hayatınızda

bence güzel yönlendirelim bu konuda ısrarcıyım.

zararın neresinden dönülürse kardır.

yıkıcı değil yapıcı olalım.

Burası forum ortamı herkes sizin açınızdan sizin istediğiniz şekilde yorum yapamaz. Kimisi eleştiricek kimisi olaya aldatılan eş kimisi evlat açısından bakıcak. Konu sahibi de ona göre hayatına yön vericek.

Hayat bu Allah kimseyi şeytana uydurmasın..(hepimiz için söylüyorum)
Siz bir annesiniz öncelikle kalbiniz değil mantığınız ağır basmalı.

Ha ola ki eşinizden ayrılmayı düşünüyorsunuz;bu hayatınıza birini almak istediğinizden dolayı değil de,eşinize karşı hislerinizi yitirdiğinizden dolayı olmalı.Ama umarım öyle birşey olmaz ve eşinizle çocuğunuzla mutlu bir ömür geçirirsiniz...

Çünkü siz bir annesiniz.Allah aldığınız kararlarda yardımcınız olur umarım...

Son düzenleme:
Burası forum ortamı herkes sizin açınızdan sizin istediğiniz şekilde yorum yapamaz. Kimisi eleştiricek kimisi olaya aldatılan eş kimisi evlat açısından bakıcak. Konu sahibi de ona göre hayatına yön vericek.

benim istediğim gibi yorum değil, sadece birisi bir hata yapmıştır hurraaa hemen üstüne gidilir. bence aynen sizinde yazdığınız gibi güzel şeyler yazalımki arkadaşımızı hatasından sıyıralım. yoksa bende biliyorum forum ortamı olduğunu. yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayınız.

Back
X