Evliyim ama daha once sevdigim adaki unutamiyorum

Ervaerva

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
12
32
3
25
Benim 4 yıllık biriyle ilişkim olmuştu ama ailem sevdiğin adamın işi olmadığı tanımadıkları annesi babası olmadığı için istemediler beni de babaannem dedem büyüttü annem babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar bende babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim şuan 4 yıllık evliyim ikiz bebeklerim var ama halen o sevdiğim adamı unutamıyorum oda beni halen seviyor ama bana benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemem ben askeri personelim çok zor olur benim için vs vs diyor beni her yerden engelliyor biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa napacagimi bilmiyorum

Benim 4 yıllık biriyle ilişkim olmuştu ama ailem sevdiğin adamın işi olmadığı tanımadıkları annesi babası olmadığı için istemediler beni de babaannem dedem büyüttü annem babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar bende babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim şuan 4 yıllık evliyim ikiz bebeklerim var ama halen o sevdiğim adamı unutamıyorum oda beni halen seviyor ama bana benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemem ben askeri personelim çok zor olur benim için vs vs diyor beni her yerden engelliyor biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa napacagimi bilmiyorum
Hiç o adamla iletişiminiz oldumu evlilik sürecinde?

Ne yapcaginizi bilin efendim, 2 tane mis gibi cocugunuz varken babasini aldatan anne konumuna kendinizi neden dusuruyorsunuz??? 2 cocugunuza bunu yapamazsiniz, boşanin sonra kimle konusuyorsaniz konusun.
bende zaten onun için şuan görüşmüyorum

Zamaninda bir karar verip ayrılmışsın ve başkasıyla evlenmişsin.. birak o adam da yoluna baksın... evli ve çocuk sahibi iken ona ulasmaya calisman rezillik resmen... adamdan yüz bulsan gideceksin yani... şu anki esin sana şiddet uyguluyorsa bu evet bosanma sebebidir.. bosan o zaman ve ondan sonra istiyorsan o kişiyi tekrar ara...

Bazı şeyler bazen olmaz. Olmamışsa da vardır bir sebebi. Sevdiğiniz kişiyle olmak istiyorsanız çocuklarınız olmadan önce bosanmaliydiniz. Simdi eskisinden çok farklı bir hayatınız ve sorumluluklarınız var. Bebeklerinizi buyutun ve tüm sevginizi onlara verin :anne:

Zamaninda bir karar verip ayrılmışsın ve başkasıyla evlenmişsin.. birak o adam da yoluna baksın... evli ve çocuk sahibi iken ona ulasmaya calisman rezillik resmen... adamdan yüz bulsan gideceksin yani... şu anki esin sana şiddet uyguluyorsa bu evet bosanma sebebidir.. bosan o zaman ve ondan sonra istiyorsan o kişiyi tekrar ara...
boşanamiyorum ki ailem ayrılmam o istemiyor

bu gibi durumlarda rahat batmış derler.
bir yuva kurmuşsun ki tane evlat sahibi olmuşsun.Kır dizini hayatını yaşa.Kocanın haklarını alıyorsun farkında mısın? sen evde otur eski sevgilini ara,kocan gitsin çalışsın size bakmak iin para kazansın.Akşam aynı yatağa nasıl giriyorsunuz ben hiç anlamıyorum kusura bakma.Ayrıca diğer adamında kafasını karıştırma o temiz bir insanla evlensin yuva kursun,baba olsun.

evliyken zaten diğer adama ulaşmaya çalışman rezillik bence.Kendini düşünmediğin belli ama kızlarının onurlarını düşün ve numarası sosyal medyası sende neyi varsa sil,engel olamıyorsan internet bağlantını filan kes bir süre.

bir insanı annesi babası olmadığı için istememek ne kadar kalpsizce bir şey ya:KK12: evlilik birilerini üzmemek için yapılamayacak kadar ciddi bir şey baştan hata yapmışsınız sevdiğinizi bırakmakla

YAPTIĞIN ŞEY KOCANI ALDATMAK. BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK. 2 EVLADININ SURATINA NASIL BAKACAKSIN? DUYSALAR YÜZÜNE TÜKÜRMEZ Mİ EVLATLARIN?

AKLINI BAŞINA DEVŞİR, ADAM SANA PARA KAZANSIN, SEN DE EVDE BAŞKA ADAMI ARA. YAPTIĞIN İĞRENÇLİKTEN ÖTE BİR ŞEY. YEDİĞİN KABA PİSLEME, İNAN BANA EVİMDE BESLEDİĞİM KEDİM BİLE YAPMIYOR BUNU.

lütfen yapmayın. eski sevgilinize mesaj atıp arayıp kendinizi onun gözünde neden düşürüyorsunuz? ayrıca eşinizinde hakkına giriyorsunuz. ve ikiz bebekleriniz var. gönül isterdi ki geçmişe gidip bişeleri düzeltebilelim ama imkansız o yüzden şartlarımıza uygun yaşamalıyız

"babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim" yargılamak hiç kimseye düşmez evet hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz ama bu düşünce hiçbir koşulda size mutluluk getiremez ki.. Getirdiği mutluluk çocuklarınız olmuş anladığım kadarıyla, Allah bağışlasın ama "biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa" demişsiniz. Teselliniz bu olabilir ona bir şey diyemem ama zaten şiddet görüyorsanız başka birini sevmiyor olsanız da yapabiliyorsanız uzaklaşın o insandan, artık çevrenizi değil kendinizi mutlu edin..

Eski konuları niye hortlatıyorsunuz ekşınlı konu diye hevesle dalıyorum sonra kursağımda kalıyor..
Hıhhh :63:

Eski konuları niye hortlatıyorsunuz ekşınlı konu diye hevesle dalıyorum sonra kursağımda kalıyor..
Hıhhh :63:

Başka sorunlara yardımcı olmaya çalışarak kendi derdimi unutuyorum belki.. Lütfen ama :KK45: Benim konuma beklerim ayrıca, ekşını pek olmasa da:KK14:

Back
X