Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

konu fake mi gerçek mi bilemem de konu sahibine ahlaksız yaftasını yapıştıran hanımlar çok nato kafasınız bence. elbette eşini aldatması olumsuz bi şey; fakat eşinin konu sahibine şiddet uygulamasının bi ahlaklı tarafı da yok. konu sahibi ahlaksızsa eşi ondan da ahlaksız, şiddetin hüküm sürdüğü evlilikte doğru aramam ben. üstelik kısasa kısas durumu bana hiç de canice gelmiyor valla.

Aldatmayı normalleştiriyorsunuz siz..
Ya vicdan..
İhanete uğramak bu ahlaksızlığı yapma hakkı vermiyor..
Ne farkı kalacak yapan adiden..
Şiddet gören ihanet etme hakkına sahip olmaz..
Gider evliliğini sonlandırır..
Düzgün karakteri varsa eğer..
İnsansa eğer..

Biraz ağır konuşmuşsunuz. Kimse eşini aldatmak istemez ama başkasına aşık olduysa da nasıl engel olabilir ki hislerine?? belli ki eşiyle arası iyi değil ve bir boşlukta olduğu için başkasına yönelmiş ilgisi. Ben aldatmasını ASLA savunmuyorum ama bu onu 5 para etmez biri yapmaz, biraz empati yapın, sizin ya da en yakınınızdaki birinin de başına gelebilir bu. Hayat bu, her şey insanlar için, kadın da zaten boşanacağım diyor... Ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmez.

Kimse esini aldatmaz istemez ama catir cayir da aldatir. Bu mu mantik?

Tüüü kepaze
Kesin patronun da evlidir
Senin gibiler yüzünden kaç yuva yıkıldı biliyo musun
Şiddet görüyosan yürü git boşan
Seninkisi şerefsizlik resmen
Utanmadan yazıyosun, yiyosa yüzyüze görüştüğün kişilere anlat

Boşanmadan niye ilişkiye basladiniz utanmadan birde fikir mi soruyorsun normal birşey yapiyormussunuz gibi

Basina is acarsin valla uzak dur bence bi arada konu fake degilsede fake olmali

Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ? :KK43: Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?

Ya hem zina yapıyorsun hem yardım istiyorsun. Insanda azda olsa utanma olur.Oda yoksa Allah korkusu olur.Normalde islamdaki yerin idam.
Allah hata duygusu versin ne diyim...

Delinin biri kuyuya bir taş atmış. Sonra da çekmiş gitmiş.

Dünyada neler oluyor, ne hayatlar var; tamam, konu gerçek de olabilir; tamam. Ancak kendi yaptığı ahlaksızlığı ama bana da şu ahlaksızlığı yapıyorlar, o yüzden yapıyorum diye aklamaya çalışan insana verecek akıl bende yok. Bazısı "kendime nasıl temiz bir hayat kurarım"ın değil, "daha fazla nasıl b.ka batarım"ın peşinde. Yapacak bir şey yok.

Kocandan boşanda adama yazık olmasın oda size güvenip işe gönderiyor yatmama sebesinizde ilginç yanı bırakır diye şey yapmıomuş ...:63::KK57: yaptığınızdan pisman değilsiniz yani. adama boynoz takmıssın yazık o kocaya boşanda adam doğru düzgün biruyle avlensin barı..

Anlayamadım ben hem ilişki yaşıyorum diyorsunuz hem aşık olduğumu söylemedim diyorsunuz eğer tek taraflı birşeyse bu hissettiğiniz ilişki yaşıyor olmuyorsunuz. Yok eğer çıkıyorsanız gezip dolaşıyorsanız zaten demenize gerek yok biliyordur aşık olduğunuzu bence sizin düşünceniz bu ve bu adamda evli en fazla sizinle eğlenir gezer tozar ama döneceği yer yine eşinin yanı eşinizden şiddet görüyorsanız boşanın kendinize yeni bir hayat kurun bu evli birine aşık olmanızı geçerli sebeb yapmaz. Bekarsa bile sizinle olacağını sanmam. Karşılıksız sizinki.

Siddet sizde travma yaratmis. Haberiniz yok.
Herseyden once siddet gordugunuzden uzak durun ve terapiste gidin. Bosanin ve bir tatile cikin yurtdisina, tek basiniza.
Kendinizi arayin herseyden once. Ic sesinizi dinleyin.
Siddet sonrasi ilk gordugunuz adama asik olmaniz normal. Travma insnalra cok yanlis duygular yasatir.
Bir Irlandali arkadas boyle bir donguye girdi ve cok fena seyler yasadi garibim.

Bir de kocan seni neden dövdü ona inmek lazım. Acaba başka böyle. vukuatlarin da mi oldu? Dayak çok kötü birsey madem çalışıyormussun neden bosanmadjn. Yeni birini bulana kadar idare edeyim diye mi ddüşündün? YYaptığın cçok yanlış.
Ama içimden bir ses. Senin 24-25 yaslarinda bekar bir ev kızı olduğunu ssöylüyor. Gorunurde evlilik filanda yok. Gelmissjn fake konular aciyorsun gibi ya neyse..

Ne diyelim şimdi sana aaa ne güzel yapiyosun aferin kocan hak etmiş mi diyelim :KK20: hem evliyim hem adam benle ciddi düşünmez diye korkuyorum demissin yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz ki anlam veremedim:KK62:

Back
X