• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama Yalnızım

Konu sahibi çok hassas bir kalp bence ama maalesef kocasi öküz.
Hayata böyle farklı pencerelerden bakan insanların mutlu mesut uzun bir evlilikleri olacağını sanmıyorum.
Mesela bizim evliliğimizde kocam da ben de bu kadar duygusal hassas fln değiliz...dogumgunu fln kutlamayiz. Hatta tam kapanma bahanesi ile cocugun 1 yas dogumgununu bile doğru düzgün kutlamadik ve böyle rahatsizliklarimiz da yok.
Ama eşlerden birinin bu tarz bir duygusal beklentisi varsa diğer taraf bu konuyu ciddiye almalı,kutlamalar ve diğer özel günler orta yol bulunarak kutlanmali
Evet önemsedigim için rol de olsa bana güzellik yapması gerekirdi

Evet evlilik bu değil kısa süreli sevgililikleri olmus. olay değil o yüzden önceden eksileri artıları çok iyi bilmeli, tanımalı, görmeli... Daha düzgün tanıyamayan hiç kimse evlenmemeli.

E o zaman bunlar karşısında ilgisiz bir insanlada ömür boyu sürmez. Direkt kısa sürede sevgili olunup evlendiyseler kolay şekilde boşanabilirler diye düşünüyorum. Yoksa bu ilgisizlikle, düşüncesizlikle emin olun siz bile katlanamazsınız.
Malesef evliliğin monoton birşey oldugunu hep dinledim duydum gördüm fakat benmki böyle olmaz diyordum daha bin beteri oldu. Kesinlikle sevgililik dönemi uzun tutulmalı

Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
İnsan bekler tabiki çok ilgisizlik var

Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Bu ne gamsız bı herif.Okurken sinirlendim. Ve resmen size büyük bir organizasyon yapmasım geldi. Benim eşimde özel günleri saçma bulur ama ben mutlu olayım diye sürprizler yapar,hediyeler alir.Hicbisey yapamasa bile,cok mu zor bı buket papatya almak.. yerinizde olsam çok büyük trip atarım.

Evet malesef zoruma bu yüzden gitmis olabilir aslında tüm gun bunu düşündüm cunku ben cok önem gösteriyorum onun yaş gunune evlılık yıldonumumuze vs
Sadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.

Haklısınız. Sizin için değerliyse onun da hassa yaklaşması lazım. İki yıldır hiç yemeğe çıkmamanız da garip. Siz onu arayın, bu akşam şurada yiyoruz deyin. Hatta rutin haline getirebilirsiniz. Her hafta İşteki en yoğun günümde hep dışarıda yeriz mesela. Çok yorgun olduğum için evde uğraşmayalım diye

Malesef evliliğin monoton birşey oldugunu hep dinledim duydum gördüm fakat benmki böyle olmaz diyordum daha bin beteri oldu. Kesinlikle sevgililik dönemi uzun tutulmalı
Ben 10 yıl görüştükten sonra evlendim.
Hiç anlamadım evlendikten sonra gerçek yüzünü gördüm.😔

Sadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.
Koşmasada hiç bir şey değişmiyorsa ne olacak 😅
Yok sayılmak daha ağir hiç bir sorunu dile getirmeyince sanki herşey yolundaymış gibi yapiyorlar.

Size nice mutlu yıllar dilerim. İyi ki doğdunuz. ❤️

Tek sefer konuşmayla olsaydı Dünya çok daha güzel bir yer olurdu emin olabilirsiniz. 😅

Geçen sene konuştuktan sonra bir bedel ödemediyse konunun üstüne yatmış olabilir.

İki temel yöntem var, bedel ödetebilirsiniz ve/veya ondan bağımsız olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Bedel ödetmek için sert ama kavga etmeden sakin bir ses tonuyla direkt konuşup mesafeli durabilirsiniz. O gönlünüzü alana kadar yakın olmak için uğraşmayın bırakın kendisi gelsin, her anlamda.

Baktınız ki restorana etkinliğe çıkarmıyor, kendiniz çıkın. Olmadı uzaktan da olsa arkadaşlarla görüşün. Vazgeçilemez olmadığını bir hissetsin. Şu anda sevginizi cepte görüyor.

Sizin bu umutsuz tavrınız beni daha çok korkutuyor desem? Genelde ben ki bu forumda ben ilişkiler konusunda daha keskinimdir, aldatma şiddet varsa direkt boşanın derim, bu konuda çekinerek ilerliyorum.

Sizin durumunuzda ise eşiniz düzeltilemez değil, aslında tam bir odun. Panikleyip çaba gösterse toparlar, ama toparlamazsa da sonu kötü.

Bu bilgi ışığında sizin yerinizde olsam kendime bir süre belirlerim, atıyorum altı ay - bir yıl içinde düzelmezse son kararımı vereceğim derim. Bu süre zarfında önce gittikçe artacak şekilde sert konuşurum, çok kırıldığınızı söylerim. Araya bir mesafe koyarım yaklaşımına bakarım. Baktım yine devam ediyor aile terapisti öneririm. Bu dönemde kesinlikle çocuk yapmam elbette.

Bütün bunlardan sonra bu sürenin sonunda değerlendirirm. Olursa olur olmazsa olmaz en azından pişmanlığınız kalmayacak onu size garanti edebilirim.
Buna katılıyorum. Hele erkeklere aman Ya Rab bir şeyi 40 kez söylemeden anlamıyorlar. Bir de açıkça afedersiniz mala anlatır gibi anlatmanız lazım. Konuşmaktan daha da anlamıyorsa trip ve misilleme mevzularına geçilebilir bana kalırsa.

Koşmasada hiç bir şey değişmiyorsa ne olacak 😅
Yok sayılmak daha ağir hiç bir sorunu dile getirmeyince sanki herşey yolundaymış gibi yapiyorlar.
Ben sorunu dile getirme demek istemedim. Tam tersine sen de koşma derken sen de onun sevdiği şeylere, isteklerine kayıtsız kal yapma demek istedim. Sen toksan yemek yapma mesela.

Back
X