- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
öyle bi yazmışsınızki maddi daynağı yok bu yüzden katlanıyorsun sandımOgretmenm cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bi yazmışsınızki maddi daynağı yok bu yüzden katlanıyorsun sandımOgretmenm cnm
bak canım benim, sen hassas ve ince ruhlusun istiyorsunki dilimden de anlasın, ama nerde öyle adam , Allah ım dan mal mülk istedik herhalde kurban olduğum MAL kısmı kabul oldu gali ba :))) adam kendini iyi kamufle ediyor, efendi sorumluluk sahibi vs vs , sende kan kussan kızılcık şerbeti diyorsun ailene onuda bellemiş artım, oohh gel keyfim gell, yok ablası o işler öyle olmuyor bir sabır iki sabır , vurucaksın masaya ne dedin sen deyip ayrılmak istiyosan bende hata arama diceksin adam gibi söyle bakalım işcabına de bide gözlerini pörtlet !! bak bakalım napıcak o an delikanlılık ytapabilir ama sonrayı bi gözlemle , onun yanındada ailene çaktır durumu görsün bi çekincen olmadığını, bu devirde hak verilmiyor alınıyor maalesef. sen kanatlarını sağlam tut dal kuruysada korkma . nerden biliyorum biliyomusun tecrübe. bi değişik modeli bende var. çalışırken hasta olurdum iyileşirdim adamın umuru değil sormazdı bile. arada delirdim atar gider derken , üzeldimi diye sorma , o düzelmedide ben delirdim öyle diyim. o zaman dinsizin hakkından imansız geliyor.Bosansam annem babam uzulur,onlara kiyamam.bnm icin cok degerliler.bu adamidq bizim yerimize evlatlari yerine koydular,annm bizim onumuzden alir onn onune koyar,hediyeler alirlar,babam ona is olmasn diye onn isini de yapar.bizimkiyse evlendigimzdn 6 ay sonra onlarin numarasini telefonuna kaydetti,ne arar ne sorar.soyleyncede sen konusrkn ver ,bn aramasam olmazmi der.birkc kez denedm,sizli bizli zoraki konustu.biraktm sonra
Beyin ölümü gerçekleşmiş bi evlilik dahaAilesinin yaninda bana gerizakali bile dedi,ortada bsy yokken
annen baban senin mutsuz olmana üzülür eşine al karsina konus bu evliligin böyle yürümeyecegini anlat bosanmak istedigini soylersen belki akli basina gelir zaten gelmezse seni sevmiyordur bu evliligin bitmesi hayirlidirAynen.sesli olsamda degisen bisey yok,bn dunyanin en kotusuyum.moralim cok bozuldu ,kahvaltodqn beri hic bisy yemedim.hic farketmedi bile
bence bu erkek ne yapacak numarayı burda daha rahat kimse kimseyi tanımıyor aptalmi gördü ne.Kusura bakma ama telefon istemen saçma geldi.
Buradan yaz yazacağını, konu aç, yazalım, ne whatsapp grubu...
bence bu erkek ne yapacak numarayı burda daha rahat kimse kimseyi tanımıyor aptalmi gördü ne.
annen baban senin mutsuz olmana üzülür eşine al karsina konus bu evliligin böyle yürümeyecegini anlat bosanmak istedigini soylersen belki akli basina gelir zaten gelmezse seni sevmiyordur bu evliligin bitmesi hayirlidir
derken