Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
evlenen insanlarin "ay caniiim darisi başına" demesine falan ben de gicik oluyorum.
cok da matah bir sey degil yani, evlendin diye bir üst mertebeye de atlamadin. Hani evlilik zıplanmasi gereken bir leveldi de sen atladin basardin, arkadaki insanlar icin de "ayy canim sen de zipla sen de basar" diyor gibi geliyor.
cocuklu insanlarda da var biraz. hemen "allah sana da nasip etsin tez zamanda" duasi geliyor. ben 22 yasindaydim bu duayi ilk aldigimda yani neden allah bana tez zamanda nasip etsin ki? bebek sahibi olmak herkesin ozenip bir an once gecmek istediği bir level mi
ne bileyim gencken de sacma gelirdi, simdi evleniyorum yine sacma geliyor . Hayat arkadasimi buldugum icin mutluyum ama tek derdimin gezmek tozmak birileriyle flort etmek oldugu avare yillarimda da mutluydum. Evlenmeye karar verdigim adami 30larimdan sonra buldugum icin de mutluyum, 34 yasima kadar cocuksuz- sıfır sorumluluk ve gram yagsiz deforme olmamis bir fizikle deliksiz uyuyarak geldigim icin de mutluyum, insallah birkac sene icinde hayatimin coluklu cocuklu donemine girersem de mutlu olurum.
Hayatta mutlu olmak icin illa bazi levelleri asmaya gerek yok ki.
herkes oldugu halini guzel yasasin yeter