- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
Yazdığım da benim görüşüm. Zaten hepimiz Görüşümuzu yazıyoruz. Öyle bir dünya yok. Başkasının canını yaktığın her an icin canı yanar insanın. İlahi adalet hayde bye byee byeeeeeeeeeeeCeza almamak için sizinle polemiğe girmeyeceğim bayan.Benim görüşüm ve muhatabım konu sahibi.
Şu kadınları bazen anlayamıyorum karısına 4 çocuğuna bunu yapan adam ileride sana neler yapar anlatmak isterdim de banlanmak istemiyorum kusura bakma! Ve sizin gibi karaktersiz insanlar yüzünden her kadın aynı gözle görülüyor yazık
Valla bu ve bunun gibiler yüzünden kocamı eve kapatacam he az kaldıaaa deme öyle, cok cok cok sevmis kizcagiz baksana unutamiyormus onu... ne büyük "ASK"
Büyük konuşmak + asla yapmam derdim + vebal + pişmanlık = KİMSENİN İNANMADIĞI KLİŞEEn buyuk konustugum konuydu asla yapmam dedigim ama oldu ve cok pismanim vebali cok buyuk bi ise bulastim ve halen yakami kurtaramiyorum
hiçbir şekilde manalı gelmiyor. 2 sene önce tanışıyorsun bir süre birlikte geziyorsun ayrılıyorsun şimdi de 6 aylık evlisin. ne ara kendine geldin, eşinle ne ara tanıştın ne ara evlenme sürecine girdin??
konu komple mide bulandırıcı da tabi gerçek olsaydı.
yeminle sömestr başladı ergen bebeler kalkar kalkmaz fantezilerini mi yazıyor nedir?
O zaman lütfen toparla kendini . Asıl yuvan senin cennetin olacak . Geçmişi, geçmişte bırak . Günahlarından dolayı pişman ol ve hep istiğfar halinde ol .Bu cevaplar bnim icin cok cok degerli bi tokat gibi kimseye anlatamadigim ve duymadigim seyleri duymk yol gostetici bi cok seyin fakindayim adlinda girdigim b..ktan cik.k icin bisr ypmadim hep gecmiste yasadim esimle kiyasladim onun gibi davranmiyo diye evet sorumszdu 7 24 bnle gezdi bni el ustunde tuttu esimden ayni ilgiyi goremedim sevmiyo sandim o cok seviyodu bana gore bak cocugunu colugunu ugruma birakiyo bu bnm icin sevgiydi ama bu cewabin cok guzeldi gercekten tokat gibi geldi cehenneme cevirdigim esim bana dedi ki ben seninle mutsuxluga da varim simdi kndimi cok kotu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?