Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatıldığı için kendini sunması normal mı:KK14:
Her aldatılan kadın kendini başkasına sunuyor yani öylemi, gerekirse bunun için başka birinin yuvasınıda dağıtabilir. Ki o adam konu sahibi için asla boşanmaz. Çok değer veriyor ya hani.
Bu kafalar için ne içmek gerekiyor çok merak ediyorum cidden
hayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?

Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
:kusmuk:

Kocanızla cinsel ilişki yaşamıyorsanız bu gebeliği ona nasıl açıklayacaksınız? Aldırmak isteseniz resmi olarak onunla nikahlı olduğunuz için onayı gerekmez mi? Doğurmak isteseniz yine sorun. Adam, ben sanA dokunmadım. Bu çocuğu leylekler mi getirdi hanım hayırdır demez mi?
Her 2 türlü de boşanmak üzere olduğu eşinin onayına ihtiyacı var, kürtajda kanun gereği mecburen doktor eş onayı alıyor, bebek doğsa evlilik devam ederken veya boşanma sonrası 300 gün içinde doğması halinde medeni kanun bebeği eski eşin olarak kabul ediyor, gerçek babanın nüfusuna geçmesi için eski eşin nesebin reddi davası açması gerekiyor, aldatma konusuna girmeyeceğim ama eş, konu sahibesi, birlikte olduğu adam tencere kapak gibi olmuşlar, tek mağdur diğer adamın eşi varsa çocuklar :(

Ya aldiramayizmiyim izni olmadan zaruri nedenlerden. lütfen bir çare ben boşanacağım ondan

Eh tabi. Her işi görün. Sonra "sonradan doğum kontrol metodu" olarak kürtaj var sonuçta değil mi.hey Allah'im. Ben bir çift tanıyorum. Ikisi eşlerini aldatarak beraber oldu. Kadin hamile kaldı. Boşanıp evlendiler. Kızları üniversite bitirdi. Insan bari yaptığının arkasinda durur ama. Eminim o adam sizin icin bosanmaz

Ya aldiramayizmiyim izni olmadan zaruri nedenlerden. lütfen bir çare ben boşanacağım ondan
Gecen sene de hamileymissiniz ve yine gebeliği sonlandiracaginizi soylemissiniz ....o zaman prosedür nasıl olmuştu? Eşinizin izni istenmiş miydi?

hayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?
Daha iyi ya işte aldatılmanın acısını bilen bi kadın başka kadının bunu yaşamasına sebep olmaz. 2.erkek evli olmasa belki kısmen haklı olurdun. Ki öyle bile olsa herkes kendinden mesul. Kocam şerefsiz diye ben de mi öyle olayım?

Şu gencecik yaşımda açılan her bir konudan sonra yaşlandığımı hissediyorum artık, şaşkınlıktan bir gün aklar düşecek saçlarıma ansızın. Bakın sizi kınamıyorum, namus bekçiniz de değilim ama korunma yöntemlerinden hiç mi haberiniz yok? Bu yanlışlar girdabından nasıl çıkarsınız fikir veremem ama eşiniz adına ayrı üzüldüm sizin adınıza ayrı şok geçiriyorum...

Her 2 türlü de boşanmak üzere olduğu eşinin onayına ihtiyacı var, kürtajda kanun gereği mecburen doktor eş onayı alıyor, bebek doğsa evlilik devam ederken veya boşanma sonrası 300 gün içinde doğması halinde medeni kanun bebeği eski eşin olarak kabul ediyor, gerçek babanın nüfusuna geçmesi için eski eşin nesebin reddi davası açması gerekiyor, aldatma konusuna girmeyeceğim ama eş, konu sahibesi, birlikte olduğu adam tencere kapak gibi olmuşlar, tek mağdur diğer adamın eşi varsa çocuklar :(
Dallas olmuş .

Lütfen beni yargilamayin.
kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!

Bi de şöyle yazıyorsunuz ya, ekstra kınıyorum, duble ultra mega kınıyor ve yargılıyorum senelerdir; hiç de başıma gelmedi. Öyle hastalıktı, ani ölümdü vb. gibi başa gelen bir şey değil bu, bizzat başınıza bu işleri bile göre açan sizsiniz, bi de konuda pişmanlık emaresi görsek neyse, hanım hamile kalmış onun tutuşmasını yaşıyor.
Kınamayın yazmış yav, vah canım aaa olur mu öyle şey nasıl da normal, doğal bir şeydir bu, herkes hata yapar, ki nasıl basit bir hatadır, kazara olmuştur, bilmeden yapmışsın canım ah kıyamam.

Şöyle bir şeyi ben yapsam da anlatacak olsam "Kınamayın" yazmak ne kelime "Ağzıma sçın benim" filan yazarım. "Kınamayın başınıza gelir heaa" temalı yazmış bir de. Gelmiyor kardeş başımıza, gelmiyor. Kınıyorum. Ayıp be.

Her 2 türlü de boşanmak üzere olduğu eşinin onayına ihtiyacı var, kürtajda kanun gereği mecburen doktor eş onayı alıyor, bebek doğsa evlilik devam ederken veya boşanma sonrası 300 gün içinde doğması halinde medeni kanun bebeği eski eşin olarak kabul ediyor, gerçek babanın nüfusuna geçmesi için eski eşin nesebin reddi davası açması gerekiyor, aldatma konusuna girmeyeceğim ama eş, konu sahibesi, birlikte olduğu adam tencere kapak gibi olmuşlar, tek mağdur diğer adamın eşi varsa çocuklar :KK43:
Abla, afedersin ama iki ucu moklu değnek. Aynen çocuklara üzülürüm bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X