• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?
Şimdi bisey yazacağım engel yerim. Aldatıldim o zaman aldatan olmaya hakkım var diye mi düşünüyorsunuz. Belki hanım ablanın eşinin birlikte olup aldattığı kadında aldatilmistir. Belki ilgi görmüştür bu hanım abla anlayışla karşılasaymış nolmus yani

Ayrolma arefesindeyiz

Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...
Düşmez kalkmaz bir Allah lafı sizin yaptığınız iğrençlik için geçerli değil! Birde kızınız varmış, yazık gerçekten, aldatılmış bir kadın olarak daha evliyken başka evli bir erkekle birlikte olmanın nasıl bir ahlaksızlık olduğunun ne kadar farkındasınız acaba? Şimdi birde masum bir bebeğe kıyacaksınız, sizin gibilerin sayısı azalsın yeryüzünden dilerim!

Valla bu yalan olsun, öteki yalan olsun, beriki yalan olsun... TV de öyle olaylar görüyoruz ki.. Artık ihanet konularına şaşırmıyorum ben...
Kınamıyorum bende insanız..
Ama bazıları sanki sahte konu gibi geliyor.. Uydurma gibi.
Neyse konu sahibi hakkında hayırlısı doğruysa.. İşi zor

Tek yargıç vicdanın olmadığını sizde yakında anlarsınız. Bu durum ortaya çıksa boşanma davanizda ne duruma düşeceğinizi bir düşünün. O bile yeter.
En önemlisi O. bende en çok bunu düşünüyorum anladiniz mi buyüzden burdayim Çaresizlik en zoru utanıyorumda kendimden

Bi nane yiyorsunuz bari korunma yöntemlerinden haberiniz olsun!

Bebeği aldır, eşini boşa, evli adamlarla birlikte olup da senin eşinle yaşadıklarını başka masum kadınlara yaşatma!

Şimdi bisey yazacağım engel yerim. Aldatıldim o zaman aldatan olmaya hakkım var diye mi düşünüyorsunuz. Belki hanım ablanın eşinin birlikte olup aldattığı kadında aldatilmistir. Belki ilgi görmüştür bu hanım abla anlayışla karşılasaymış nolmus yani
anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.

Ayrolma arefesindeyiz

Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...

Su kadar yazilanalrda sizi anlayan destekleyen bir kişi.
Sıkıstiniz mi hemen Allah kitap diyin zaten o isleri pislikliklero yaparken Allah yoktu hasa vicdanjnizda yoktu dimi.

Ne kocana, ne sana acıyorum. İkiniz de aynısınız maalesef. Olan çocuğunuza olmuş. Yazık masum çocuğa, acaba annesinin babasının nasıl pislik şeyler yaptığını öğrense neler düşünür...

Bir de Allah'ın adını alıp sevimlilik yapmanız oldukça acındırıcı. Neyse sinir seviyem artmadan ben uzaklaşayım.

Herkesin Allahı kendine!!!!

herkesin inancı kendine de ahlak hepimize lazım.
toplum göçüp gitmesin diye.
mesela siz 6 ay içinde ikinci kez kürtaj yaptırmayın diye.
kürtaj için eşinizden izin alırken sen aldattın ama oh canıma değsin ben de aldattım demeyin diye.
yada eşinize bu çocuk senin diye kakalarken biraz utanmanız olsun diye.
yok doğuracağım derseniz, bu çocuk kimin soyadını alacak davaları olmasın diye.
ahlaka aykırı davrandığınızda; dini, allah ı ağzınıza sakız etmeyin diye.
ahlak hepimize lazım.

yok ben almayayım derseniz de sadece sizi bağlamaz.
çoluğunuzu çocuğunuzu da baglar.
her koyun kendi bacağından asılır ama çürümeye başlayınca her yer kokar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X