- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
yazıp yazıp siliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SıradanımÇok sıradansın.![]()
Şimdi bisey yazacağım engel yerim. Aldatıldim o zaman aldatan olmaya hakkım var diye mi düşünüyorsunuz. Belki hanım ablanın eşinin birlikte olup aldattığı kadında aldatilmistir. Belki ilgi görmüştür bu hanım abla anlayışla karşılasaymış nolmus yanihayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?
Düşmez kalkmaz bir Allah lafı sizin yaptığınız iğrençlik için geçerli değil! Birde kızınız varmış, yazık gerçekten, aldatılmış bir kadın olarak daha evliyken başka evli bir erkekle birlikte olmanın nasıl bir ahlaksızlık olduğunun ne kadar farkındasınız acaba? Şimdi birde masum bir bebeğe kıyacaksınız, sizin gibilerin sayısı azalsın yeryüzünden dilerim!Ayrolma arefesindeyiz
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...
Kınamıyorum bende insanız..Valla bu yalan olsun, öteki yalan olsun, beriki yalan olsun... TV de öyle olaylar görüyoruz ki.. Artık ihanet konularına şaşırmıyorum ben...
Uzun bakmış demekiyide konu sahibesi hamile kalmak istemiyor muş
bi bakıp gidicem modundaymış.
artık kocadan kürtaj izni almak için kocaya da bi bakıp gider..
Esinizden bir de cocugunuz mu var?Esim baskasini sevdiğini söyledi yüzüme onunla olmayinca bana döndüü ogünden sonra da eskisi gibi olamadik ayrilmayi düşünüyorduk çocuk var die hep erteledik böyle olmasini bende istemiyordum kağıt üzerinde evlilikti bizimkisi
Şükür. :)Sıradanım![]()
En önemlisi O. bende en çok bunu düşünüyorum anladiniz mi buyüzden burdayim Çaresizlik en zoru utanıyorumda kendimdenTek yargıç vicdanın olmadığını sizde yakında anlarsınız. Bu durum ortaya çıksa boşanma davanizda ne duruma düşeceğinizi bir düşünün. O bile yeter.
anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.Şimdi bisey yazacağım engel yerim. Aldatıldim o zaman aldatan olmaya hakkım var diye mi düşünüyorsunuz. Belki hanım ablanın eşinin birlikte olup aldattığı kadında aldatilmistir. Belki ilgi görmüştür bu hanım abla anlayışla karşılasaymış nolmus yani
Ayrolma arefesindeyiz
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...
Herkesin Allahı kendine!!!!