• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrolma arefesindeyiz

Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...

Beni alıntılayıp yazsaydın ya; böyle olunca çok güceniyorum :.(

Çok bilindik bir yerden ilerleniyor böylesi konularda genellikle.
"Kınamayın, kınadığınız başınıza gelir"
"Düşmez kalkmaz bir Allah"
"Yaptım ama sebeplerim vardı"

Hep bi mağdur edebiyatı, bir anda dile pelesenk olan Allahlı kitaplı sözler.
Kendi ayağınızla giriyorsunuz bataklığa, sonra da "Battım, çırpındım, tutunmaya çalıştım ama battım ahh battım işte, olabiliyor böyle şeyler, elimde değildi"ye bağlıyorsunuz. E demezler mi adama "Girmeseydin bataklığa, iki ayağını birden sokmasaydın içine"

Ne kadar da saflar ve mağdurlar cağnım.

anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.
Bu açıklama asla savunma bile olamaz. Insan isek eğer düşünmemiz için beynimiz varsa o beyni kullanacağız heveslerin anlık zevklerin peşine düşersek işte böyle çapraz ahlaksız pis ilişkiler ortaya çıkar

Bu açıklama asla savunma bile olamaz. Insan isek eğer düşünmemiz için beynimiz varsa o beyni kullanacağız heveslerin anlık zevklerin peşine düşersek işte böyle çapraz ahlaksız pis ilişkiler ortaya çıkar
bravo tebrik ederim inanılmaz düzgün insanlarsınız. o yaşadığınız saraylarınızdan burunlarınız az dışarı çıkarın derim. burada sosyal mesaj edasında 19323 tane mesaj var. ben olaya farklı bakıyorum diye yemediğim linç kalmadı.

En önemlisi O. bende en çok bunu düşünüyorum anladiniz mi buyüzden burdayim Çaresizlik en zoru utanıyorumda kendimden

evladım utan tabi sevişmeyi biliyorsun korunma yöntemlerinden haberin yok.
kocandan da korunmadan hamile kalmışsın daha 7 ay önce.
tecrübede etmişsin üstelik istenmeyen gebeliği.
hiç mi aklın çalışmıyor. ne cesaretle elin evli adamıyla sevişiyorsun korunmadan.
değdi mi bari aldığın zevke?
çocuğundan da olacaksın. hangi hakim sana kızını verir şimdi.
insanın kendine ettiğini kimse etmiyor cidden.
yazık.

kocanız da o beyin hanımına yürüsün durumu eşitleyin.ya da direkt swingera bağlayın olayı malum mezhep biraz geniş sizde tuhaf kaçmaz.insanlar uzaya koloniler halinde insan yollamaya başlıyor siz daha korunmayı keşfedememişsiniz. bir de kızın varmış ondan da mı utanmadın?aldatılıyorsan boşan, ne diye kimin eli kimin neresinde belli değile bağlıyorsun olayı.Ayrıca ekim ayında da kocandan hamile kalmışsın o bebek nerde şu an?

herkesin inancı kendine de ahlak hepimize lazım.
toplum göçüp gitmesin diye.
mesela siz 6 ay içinde ikinci kez kürtaj yaptırmayın diye.
kürtaj için eşinizden izin alırken sen aldattın ama oh canıma değsin ben de aldattım demeyin diye.
yada eşinize bu çocuk senin diye kakalarken biraz utanmanız olsun diye.
yok doğuracağım derseniz, bu çocuk kimin soyadını alacak davaları olmasın diye.
ahlaka aykırı davrandığınızda; dini, allah ı ağzınıza sakız etmeyin diye.
ahlak hepimize lazım.

yok ben almayayım derseniz de sadece sizi bağlamaz.
çoluğunuzu çocuğunuzu da baglar.
her koyun kendi bacağından asılır ama çürümeye başlayınca her yer kokar.
Öyle olduğunu bende biliyorum ama olana ve ölene çare olmuyor mantıken toplumsal bakarsan aynen öylee sizin düşündüğünüz gibi.. Ama maleesefff işin içine duygular girince kör oluyor mantık devre dışı kalıyor ama diyorsun geri dönemiyorsun tıpkı kaza yapanların dönmek isteyip geri dönemediği gibi

[/QUOTE]
Ben habwt
Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
3 haftalık hamilelik nasıl anlaşıldı ki? Başlığa takıldım önce şimdi de buna. Asıl konuya gelcem inşallah:KK70:

Mesele aldatılıp aldatılmamaktan ziyade iradeye sahip olabilmekten geçiyor.
katılıyorum. ama olamamış işte. her insan irade sahibi olamıyor. yapmış birşeyler ve burada paylaşmış. herkes eline aldığı taşı insanlara gösteriş yapa yapa fırlatıyor.

Seni kınamıyorum ama kocandan ne farkın kaldı ? O adamın karısını hiç düşündün mü ? Sen aldatıldığın için boşanma sürecindeyken başka bir kadınında yuvasının yıkılmasına vesile oldun belki.. Allah o kadının yardımcısı olsun sizede akıl fikir versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X