Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

B
Senin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!:KK4:
Konu ne olmuş diye baktım da.

Hiç bir şey anlamadım. o_O

Senin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!:KK4:
bunu kib yaptım kib msjina da abla sahte konu sanıp delirmis galiba dedim

bu ne ya nasıl bir espiri yeteneği bu.

Aaa olur mu, hiç bir amca kızı yaşında bir kıza sarkmaz. 2X2=4. Yersen. Pff

Bence şaşırmıyorlar. Bizzat çamur atmak için konu sahibine, uğraşıyorlar da uğraşıyorlar. Fesatlıktan yani. Kadın kadının kurdudur işte.
Hayır bir de özellikle devlet dairesinde aynı kurum içinde çalışıyorsanız başka bir şubede olsan bile o telefon numarası o adama giderrrrrrr gider yani. Çok zor değil bulması. Ben sırf bu yüzden (devlet memuru değildim) çift numara kullanıyordum, özel numarama kimse ulaşamasın diye. Herkese şirket hattımı veriyordum. En azından kendime güvenli bir hat kalsın diye.

Ya olay nedir ilk sayfayla son sayfa birbirinden kopuk
Konu sahibi erkek.mi çıktı ne oldu ya bi anlatın :KK59:

Allahım bu bekar taze fit vücudum güzel gözlerimle kimse beni beğenmiyor .Uuuuuuuuu ben gidip kendimi atayım yaşadığım dağın tepesinden . Bu erkekler ne garip varlık.

Yumusak yüzlüsünüz. Hicbir sekilde konusmayin, ne ara tehdit ettiniz, ona nasil firsat verdiniz. Tehtit edecek kadar bile konusmamaliydiniz, yüz bulmus baksaniza. Telefona ciksa kapatamadiniz mi, esiniz sorsa sapik dadandi ariyor derdiniz.
Ben sadece konuyu okudum belki sonraki yorumlarda da detay vardir.
Neden bu sekilde yaziyorum, ben evli degilken böyle dadanan olmustu. Hicbirsekilde taviz vermedim, intihar edicem dedi öl dedim. Gitmis kesmis birserlerini yine yüzüne bakmadim. Iste velhasil kelam hicbirsekilde konusma firsati bile vermemek lazim. He adam kapiya daynairsa zaten olacak olur. Elinizde degil.
Biraz tatil yapin gidin biryerlere mümkünse. Korkmayin ama cok gerilmissiniz. Kocaniz var, onun da ailesi var. Takinti yapmis belli ama herseyi silip atmak yemek o kadar. Sizi baya korkutmus ama. Gelmeyin su adamin psikolojik oyunlarina. Resmen köseye sikismis hissettirmis sizi.

Ne içtiyseniz bende istiyorum nolur :-)

aklıma takılan yerleri soracağım izninizle.
1. İnsan aynı odada çalıştığı biriyle nasıl hiç konuşma, selam vermez!?
2. Tesettürlüyüm,makyax falan yapmam demişsiniz, bu kriterin dışında kalanlara bakılması, sarkıntılık yapılması normal size mi anormal!?
3. Telefon No değiştirdikten sonra falan yine ulaştı diyorsunuz, yeni hattınızı mı öğrenmiş, yoksa başka yollarla mı ulaştı?
4. Adam çok çok çok yakışıklı demişsiniz, bu mu ilgilenmemek? Her erkek herkes için yakışıklı değildir, demek ki o da sizin ilginizi çekmiş!
5. Eşim adamı öldürür demişsiniz, eğer bu kafada biriyse başkalarından öğrendiğinde sizi de öldürür, böyle bir adamdan neden bunları saklayarak kendinizi daha fazla zan altında bırakıyorsunuz?

ben hiç bir şeye takılmadım da herkes kadının adam için yakışıklı demesine takılmış ona takıldım (evet çok takıldım :27: )

kızlar bizde güzele güzel, yakışıklıya yakışıklı denir.. Örneğin; Chris Hemsworth yakışıklıdır.. buna yakışıklı demeniz için kocanızdan başkasını gözünüzün görmemesine gerek yok.. insanlar evlendikten sonra da çevrede yığınla güzel ve yakışıklı olacak, korkmadan söyleyebilirsiniz :)

konuya gelirsek; azimle arayan bulur, inanıyorum.. konu sahibini de bulmuştur manyak mı arıyorsunuz gani.. ama senin yapacağın tek şey kocana durumu anlatmak.. merak etme öldürmez ama bir süre sonra ortaya çıkarsa kabak başına patlar..

Back
X