Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Konu gerçek.Açsam mı açmasam mı.Artık dayanamadım.
Yakışıklı yazmamın sebebi şu:Hiç umrumda bile olmadı asla.O yüzden beilrttim.
Ben eşime aşığım..Aşık insanın gözü başkasını görmez :KK43:
Hattınızı eşinizin ya da daha sağlamı annenizin kardeşinizin adına falan alın, sosyal medya hesabı da kullanmayın bir süre. Eşinizin yerinde olsam eşime biri musallat olsa bilmek isterdim ama siz bilirsiniz.

Onu yapamam bunu yapamam butun yollari kapatmissiniz, o zaman hic cevap vermeyin biraz daha debelenir sonra pes eder

Kaydet konuşmalarını varsa mesajlarını... Önce amirine eğer aynı kurumdaysanız sonra devam ederse bu kadar ayrıntılı olmasada ufakca abartmadan eşinize anlatın derim. Suçsuzken suçlu konumuna düşersinşz. Böyle adamlardan herşey beklenir

Hepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.

10 yıllık evliyim.2 çocuğum var.Evine çocuklarına bana düşkün bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama düşükünüm dünyaları verseler değişmem.

Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 çocuğu,dünyalar güzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hiç güzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hiç erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de görücü usulü evlendim.Tesettürlüyüm.Makyaj yapmıyorum.İnancıma göre de çok şık giyinmiyorum.Dikkat çekmek istemiyorum.Ama düzgün temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir özellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gösteriyorum.Yani hiç anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.

Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada çalışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Çok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi,hiç hoşlanmadım,gözüm eşimden başkasını görmez.İş dışında hiç konuşmadım.Bir kez suratına gülümsemedim.Asla ümit vermedim.Eşimi çok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana açıldı.Benden çok hoşlandığını söyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.

Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.Aileme söylesem abilerim ve babam onu öldürürler.Ama çoluk çocuğu var.Nasıl benim yüzümdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla söyleyemem o da öldürür.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına söylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Çocuklarına kıyamam.Her türlü tehdit ettim vazgeçmiyor.Hayatımı mahvetti :KK61:
Ben de bu olaylarda öldürme kısmını anlamıyorum. Bunun tek çözümü illa öldürmek mi?
O bir hata yapıyor siz de hataya hatayla karşılık veriyorsunuz demek oluyor.
Eşin açar adam gibi konuşur. Olmuyorsa da gerekli yerlere giderseniz yani.
İlla illegal mi çözüm bulmak lazım.

Adam evdeki karısını,çocuklarını,senin kocanı ve senin çocuklarını düşünmeyip peşinden geliyorsa sen neden bu Adamı düşünüyorsun ki?Eşin aklı başında bir adamsa öldürmeye kalkışmaz,sen bu durumu eşinle paylaş ve herşeyi anlat.Seni elde edemezse çirkinleşebilir,iftira atabilir bu Adam sana. Acıma böylesine acınacak hale düşersin!

En kötüsü gelir aklıma.
Adam 2 gün sonra "karında benle konuşuyor "dese yok diyemezsin ki "konuştum ama olmaz diye" desen bile "nasıl konuşursunla" başlar o dava.

Hadi konuşmayı veya mesajı onun karısı görse seni arasa yada gelse düzenin berbat olur.

Tüm mesajların aramaların görüntüyü saklayın inşaallah yakalatıp daha kötü duruma düşürmeden birine bahsedin.

Abiniz veya babanız nasıldır anlatsanız? Elbette kötü tepki verirlerde teraziye bir koyun.

yüzüne bir kerecik bile gülümsemediğin bir adam, ayda bir kez birlikte olalım teklifiyle gelme cesaretini kendinde nasıl bulabiliyor bunu anlayamadım bu biirrrrr
gerçekten çok yakışıklı diebildiğinize göre sizin de ilginizi çekmiş evet bizim de gözümüz kör değil yakışıklı bir adam varsa ortamda görüyoruz ama hiç durup dururken çok yakışıklı demedim kaldı ki sizin anlattığınızla ne ilgisi var onu da anlamadım bize ne yakışıklıysa yakışıklı bu ikiii
işten ayrılıyorsunuz sosyal medya kapanıyor tel değişiyor adam hala s,ze ulaşıyor o nasıl oluyor o da bi muamma ben sadece telimi değiştirip sosyal medyada istemediğim kişileri eklemeyince kimse bana ulaşamıyor bu üççç

ayrıca ben başı açık ve makyaj yapmayı ve yeri geldiğinde iddialı giyinmeyi seven bir kadınım ve iş arkadaşlarımla hep gülümseyerek konuşurum bu benim flörte açık bir kadın olduğumu mu gösterir ne kadar yanlış ifadeler kullanmışsınız çok ayıp gerçekten

Neden hala seninle ugrasıyor farkında olmadıgın bısıler olamaz mı?

Ayrıca gerçekten rahatsiz isen ve eger kendinden eminsen hata yaptigini düsünmüyorsan neden esine anlatmiyorsun ? Anlatmaliydin bu is duyuldugunda esinin sana tavri ne olur?

Back
X