Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

bide şu yeni üyeler sözleşmiş gibi nasıl aynı tip konulardan dem vuruyolar hayrett
Kız valla aklımı okudun sanki aynı kalıptan çıkmış gibi aynı konular. Birde hep tam oturmayan taşlar var konularda sanki birşeyi saklamak ister gibi

Konu sahibi,anlattığın adam sen yüz vermediğin halde kaçmaya çalıştığın halde hala peşindeyse bu adam ya sapık tir yada psilojik problemleri olan biridir ki bu durumda savcılığa gidilir..
Eğer bu yazdıkların bir hayal ürünü ise ve sen şuan bizimle kafa buluyorsan o zamanda senin psikolojik problemlerin olduğunu düşünürüm..
Ve eğer önceden adama ümit verip sonradan pisman olup kaçmaya çalışıyorsan eeee kendi düşen ağlamaz..derim..

Bana mı garip geliyor anlayamadım..
Sizi sevmiş aşık olmuş olabilir.. Yani nedir bu korku..
Biraz dik durun.. Görende büyük bir hata yapmışsınız sanacak..
Sapık deyip geçin.. Eşinize de söyleyin..

Makyaj yapmam, dikkat çekici giyinmem vs şeklinde olan açıklama malesef ülke şartları gereği yapılan bir açıklama. Bugün bu ülkede kadın kırmızı ruj sürdü yada mini etek giydi diye cezadan indirim alan tacizciler var. O yüzden kimse konu sahibine bu konuda haksızlık etmesin.

'Çok çok yakışıklı' da bence ona rağmen beni cezbetmedi şeklinde söylenmek istemis olabilir ama açıkçası benim de hoşuma gitmedi böyle söylenmesi.

Bunun çözümü eşinize anlatmak. Eğer ki siz bu işi uzatmadiysaniz,cevap vermediyseniz, anlatmaya korkacak bir şey yok. Tavuk mu öldürüyor insan canı bu. Kimse katil olmaya bu kadar meraklı değildir. Usulünce anlatın, gidin birlikte şikayet edin.

Konu sahte bile olsa hemen, sen yuz veriyorsundur, yakisikli dedin bir sey hissediyorsun, adamla sohbet ediyorsun falan havada ucusuyor.
Bunun minili giymis tecavuzu haketmis zihniyetinden ne farki var?
Bir de konuyu saptiranlar.
Burasi bir derdim var bolumu mu dedektiflik okulu mu?
Yakisikli demis hoslaniyormus, eee karisina da dunya guzeli dedigine gore kesin lezbiyendir!!
Sana nasil bulusalim diyor demek ki konusuyorsun denmis, ee adam bunu mesaj atiyorsa ne olacak?
Esi babasi belli ki sinirli yapida ve mantikli kararlar alamayan insanlar, onlarin yaninda bir mesaj geldiigni dusunun bu kadin nasil zor duruma dusuyordur?
Ben olsam esme anlatirim cunku birak oldurmeyi fiziksel siddet bile uygulamaz esim. Sadece sozlu konusur l, dava acar vs. Ama kadin kendi esinin yapisindan dolayi soyleyemem diyor.
Konu sahibi sana sadece sunu soylemek istiyorum.
Esine kim oldugunu soylemeden boyle birinin varligindan bahset.
O ilk sinir gectiginde kim oldugunu soyle.
Esin sandigin kadar buyuk tepki vermyecektir.
Lafta astigim astik olanlar bile icraata gelince bi geri dururlar.
Sen anlat esine.
Kendi basina bu beladan kurtulamazsin.

tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
makyaj kadını guzlleştirir ben guzel değilim alımlı değilim demek için belirtti kesinlikle polemik yaratmasak...

Konu sahte bile olsa hemen, sen yuz veriyorsundur, yakisikli dedin bir sey hissediyorsun, adamla sohbet ediyorsun falan havada ucusuyor.
Bunun minili giymis tecavuzu haketmis zihniyetinden ne farki var?
Bir de konuyu saptiranlar.
Burasi bir derdim var bolumu mu dedektiflik okulu mu?
Yakisikli demis hoslaniyormus, eee karisina da dunya guzeli dedigine gore kesin lezbiyendir!!
Sana nasil bulusalim diyor demek ki konusuyorsun denmis, ee adam bunu mesaj atiyorsa ne olacak?
Esi babasi belli ki sinirli yapida ve mantikli kararlar alamayan insanlar, onlarin yaninda bir mesaj geldiigni dusunun bu kadin nasil zor duruma dusuyordur?
Ben olsam esme anlatirim cunku birak oldurmeyi fiziksel siddet bile uygulamaz esim. Sadece sozlu konusur l, dava acar vs. Ama kadin kendi esinin yapisindan dolayi soyleyemem diyor.
Konu sahibi sana sadece sunu soylemek istiyorum.
Esine kim oldugunu soylemeden boyle birinin varligindan bahset.
O ilk sinir gectiginde kim oldugunu soyle.
Esin sandigin kadar buyuk tepki vermyecektir.
Lafta astigim astik olanlar bile icraata gelince bi geri dururlar.
Sen anlat esine.
Kendi basina bu beladan kurtulamazsin.

iğneyi kendilerine çuvaldızı başkasına bir batırabilseler

Yerinizde olsam esime söyler attığı mesajları saklar ve işyerinde tacize bu adamı dava eder rezil olmasını sağlardım

Işin tuhafı bu ara üye olup bu tarz konu açanlar baktılar biz biraz yükleniyoruz bi bakıyorum sessiz sedasız kalıp işlerine gelene cevap veriyorlar ve çoğu soru askıda kalıyor. Işine gelmeyen konu açmasın arkadaşım biz bize sohbet edeceksek zaten sizin konunuz yokken de gayet güzel sohbet ediyoruz KK olarak

Konuya inanmadım pek, birisinin sana ulaşmasını istemiyorsan ulaşamaz. Hadi evini biliyor,önünü kesiyor diyelim, ona bişe diyemem de telefonla nasıl arıyor? Onu da geçtim,ailene söyleyeceğim diye tehdit ediyorsun.Abilerim,eşim duysa öldürürler diyorsun. Bu adam mal mı,daha doğrusu böyle manyaklar var mı bu dünyada?

Back
X