Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye
Kusura bakmayında..Evli olduğu halde..evli bi bayana.. yukardaki bu cümleyi kuran teklif eden adam( kelime olarak tabi)..baştan ayağa..etten tırnağa her hücresine kadar tam bir ŞEREFSİZDİR...onunda eşine yazık...Çarpacaktın ağzını üstüne..bu ne cesaret..utanmıyormusun :KK62:diye...Şurda 2 gr huzurum vardı bugun..oda gitti oturduğum yerde..:KK34:

İşinizi değiştirmişsiniz,
Numaranızı değiştirmişsiniz,
Sosyal hesaplarınızı kapatmışsınız.
Onunla irtibatı olan ortak arkadaşlarınıza da numaranızı vermediğinizi varsayalım.
Bu adam size ulaşamaz.
Benim hayatımda birisi varken ve ondan başkasını gözüm görmüyorken
başka bir erkek için çok çok yakışıklı kelimesini kullanamam ki zaten gözüme çok çok yakışıklı gelmediğinden hani eşinizden başkasını gözünüz görmüyor ya
Ve sizin kendinizi saklamak için söylediğiniz cümleler
Tutarsız şeyler var
Hadi itiraf edin sakladığınız şeyi.

telefon engelini kaldırın ve gelen aramaları eşinize yönlendirin. bırakın eşiniz haddini bildirsin. öldürmez en fazla döver merak etmeyin. böyle şeyleri gizlemek kabullenmek gibi anlaşılır, duyulursa başınız yanar.

Bilemiyorum belki de duruşundan etkilenmiş olabilir. Ne kadınlar var begenilmek için basi kapalı olduğu halde bir taraflarını sergileyen ,erkekler genelde mide bulandırıcı buluyor onları haberleri yok. Konuna gelirsek işini değiştirmelisin. Belliki takmis kafayi

Kitap okurum. Gördümde anlatanı.
Burada konu sahibinin tesettürlü olması,32 yaşında olup 20 yaşında gibi göstermesi ,minyon olması çok gereksiz ayrıntılar,(sanki ben cirkinim diyorum ama öyle değilim gayet güzel ve genlerimden dolayı şanslı bir hatunum der gibi)tabi birde adamın"çok,çok yakışıklı"olması. Bu ayrıntilar fazla geldi,bunlar olmadanda gayet net anlaşılabilirdi konu ve bunlarsızda upuzun zaten.
Ben bu kadar uzun anlatıldığında alt metni olduğunu düşünüyorum yazanların.
Bana hissettirdiği bu.

Yani demi oturmayan bir şeyler var gibi, hiç konuşmadım sadece bir kere tebessüm ettim demesi demek ki adamın numara değiştirmesine rağmen , yei nosunu isteyecek kadar sammimiyette biri olmaması gerekir..

iş ortamında kimin kimle mesafeli/samimi olduğu aşikar, ben şimdi hiç konuşmadığım birini olduğu ortamdan çıksam, konuşmadığım kişi benim numaramı ne yüzle ister kimden??

Hepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.

10 yıllık evliyim.2 çocuğum var.Evine çocuklarına bana düşkün bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama düşükünüm dünyaları verseler değişmem.

Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 çocuğu,dünyalar güzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hiç güzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hiç erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de görücü usulü evlendim.Tesettürlüyüm.Makyaj yapmıyorum.İnancıma göre de çok şık giyinmiyorum.Dikkat çekmek istemiyorum.Ama düzgün temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir özellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gösteriyorum.Yani hiç anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.

Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada çalışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Çok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi,hiç hoşlanmadım,gözüm eşimden başkasını görmez.İş dışında hiç konuşmadım.Bir kez suratına gülümsemedim.Asla ümit vermedim.Eşimi çok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana açıldı.Benden çok hoşlandığını söyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.

Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.Aileme söylesem abilerim ve babam onu öldürürler.Ama çoluk çocuğu var.Nasıl benim yüzümdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla söyleyemem o da öldürür.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına söylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Çocuklarına kıyamam.Her türlü tehdit ettim vazgeçmiyor.Hayatımı mahvetti :KK61:

Is ortaminda siz izin vermeden nasil cesaret etti?
Esinize sefinize soyleyin

İşinizi değiştirmişsiniz,
Numaranızı değiştirmişsiniz,
Sosyal hesaplarınızı kapatmışsınız.
Onunla irtibatı olan ortak arkadaşlarınıza da numaranızı vermediğinizi varsayalım.
Bu adam size ulaşamaz.
Benim hayatımda birisi varken ve ondan başkasını gözüm görmüyorken
başka bir erkek için çok çok yakışıklı kelimesini kullanamam ki zaten gözüme çok çok yakışıklı gelmediğinden hani eşinizden başkasını gözünüz görmüyor ya
Ve sizin kendinizi saklamak için söylediğiniz cümleler
Tutarsız şeyler var
Hadi itiraf edin sakladığınız şeyi.
fake olduğunu mesela:KK14:

İs arkadaşından birşey olmaz diyenlere kapak olsun!! Bu konuyu okuyunca iksindim işyerinden erkek arkadaslarla hic konuşmak istemiyorum konusasim da gelmiyor. Bende evliyim gül bir kocam var çok şükür. Allah korusun bana böle teklif etseydi cildirirdim sen ne biçim insansin yaa derdim konuşmam o kişiyle bi daha.

Konu sahibi nerelere gittin ? Bu kadar insan bu konuda yerine oturmayan şeylerin olduğunu düşünüyor, soru işaretlerimizi gidermen gerekmez mi? Okuyup cevap veriyoruz, zamanımıza yazık değil mi?:KK11:

Konu sahibi ortaya bisey atti, kacti. Bana inandirici gelmedi, eksik biseyler var konuda. Esiniz akli selam bir insan degil mi? Boyle boyle rahatsiz ediliyorum gidip sikayetci olalim desen gidip adami ceker vurur mu? Gerçi gunumuzde birilerinin canina kastetmek o kadar kolay ki.

hmm anladım üyeliği de aralık 2015te almış fak sanmayalım diye 3 ay önce mi aldı üyelik :KK45:
vallaanlattığı konu da çok tutarsızlıkllar var bence mesela hiç tepki göstermemesi adamın hiç olmazsa ayda bir görüşelim cesartini nerden aldığı sorusu eşini bir takım değişikliklerden iş değişimi hat değişimi vs den hiç şüphelenmemesi gibi tutarsızlıklar var gelde fake deme sen buna

Allah aşkına şiddetle cevap bekliyorum.

İşi,telefonu,sosyal hesapları değiştirince nasıl """"bi şekilde"""" ulaşabiliyor ya?

Bide gözünüz eşinizden başkasını görmeseydi "çooookk yakışıklı" diye bahsedemezdiniz. Zira ben eşime aşığım ve hiçbir erkeğe yakışıklı mı değil mi gözüyle bakmam öyle de görmem.

Allah aşkına şiddetle cevap bekliyorum.

İşi,telefonu,sosyal hesapları değiştirince nasıl """"bi şekilde"""" ulaşabiliyor ya?

Bide gözünüz eşinizden başkasını görmeseydi "çooookk yakışıklı" diye bahsedemezdiniz. Zira ben eşime aşığım ve hiçbir erkeğe yakışıklı mı değil mi gözüyle bakmam öyle de görmem.
telepati duman yoluyla vs olsa gerek :KK70:

Kız kocan okur yazma böyle şeyler sonra katliam çıkar bak benden söylemesi :KK17:

Back
X