Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Bu taciz için bir sebep olamaz. Kaldı ki bayan da bundan bahsetmemiş. Sokaklarda bir ton güzel araba, ev var. Kuyumcularda trilyonluk değeri olan mücevherler teşhir ediliyor. Bir kadına teşhir ettiklerinden dolayı taciz yapılıyor olması, diğer bahsettiklerimden daha az riskli oluşundandır. Bunun teşhirle yakından uzaktan ilgisi yoktur. Üstelik teşhirin sınırı herkes içşn farklıdır. Kara çarşafla kapatılan bir kadının gözlerine peçe çekilmesi de teşhire getirilen farklı bir yorum.
konuyu neden çarpıtmaya bu kadar çaba harcıyorsunuz

Konu sahibi nerelere gittin ? Bu kadar insan bu konuda yerine oturmayan şeylerin olduğunu düşünüyor, soru işaretlerimizi gidermen gerekmez mi? Okuyup cevap veriyoruz, zamanımıza yazık değil mi?:KK11:
soru işaretleri denilen şeyleri tekrar gözden geçirin resmen algı operasyonu yapılıyor konu içinde

Allah aşkına şiddetle cevap bekliyorum.

İşi,telefonu,sosyal hesapları değiştirince nasıl """"bi şekilde"""" ulaşabiliyor ya?

Bide gözünüz eşinizden başkasını görmeseydi "çooookk yakışıklı" diye bahsedemezdiniz. Zira ben eşime aşığım ve hiçbir erkeğe yakışıklı mı değil mi gözüyle bakmam öyle de görmem.
karşı tarafın avukatı da buradaymış

bence dedim dikkatli okursan.tıbkı senin bana soru sorma hakkını buldugun gibi fikrimi belirttim.
Niye benle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz ? Ben fikrinizi sormadım ki beyan edesiniz.. Girdim bir konuya yorum yaptım ve haddiniz olmayarak bana karşı tarafın avukatı ithamında bulundunuz. Hoş ne demekse o.. Ben konu sahibine sorumu sordum. Siz niye üstünüze alındınız?

Niye benle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz ? Ben fikrinizi sormadım ki beyan edesiniz.. Girdim bir konuya yorum yaptım ve haddiniz olmayarak bana karşı tarafın avukatı ithamında bulundunuz. Hoş ne demekse o.. Ben konu sahibine sorumu sordum. Siz niye üstünüze alındınız?
şiddetle cevap bekliyorum yazmışsınız da ondan.kendinizde bu hakkı bulmanıza sastim sadece.burasının bir forum oldugunu unutmanıza diyeyim

şiddetle cevap bekliyorum yazmışsınız da ondan.kendinizde bu hakkı bulmanıza sastim sadece.burasının bir forum oldugunu unutmanıza diyeyim
Yahu ben yazarım yazmam sizi ne ilgilendiriyorki. Forum olduğunu hatırlamakla ne alakası var. Akıl tutulması yaşattınız akşam akşam. Daha fazla yazmayacağım.

Yani demi oturmayan bir şeyler var gibi, hiç konuşmadım sadece bir kere tebessüm ettim demesi demek ki adamın numara değiştirmesine rağmen , yei nosunu isteyecek kadar sammimiyette biri olmaması gerekir..

iş ortamında kimin kimle mesafeli/samimi olduğu aşikar, ben şimdi hiç konuşmadığım birini olduğu ortamdan çıksam, konuşmadığım kişi benim numaramı ne yüzle ister kimden??
Aynı odada olup hiç konuşmamak,gülümseyerek bir günaydın dememekte abartı zaten. Adamın bu kadar mesafeli duran birine "gel ayda bir buluşalım,razıyım "vb şekilde konuşması büyük cesaret.
Şimdi kimse çıkip,"konu sahibi yüz verdi" demeye çalışıyorsun demesin. Demek istediğim o değil.Oturmayan,eksik birşeyler var sadece.
Yoksa aynı odada yüzüne bakmayan birine dahi bunca asılacak,her halükarda ulaşacak kadar pervasız bir adamsa zaten konu sahibinin ortalığı ayağa kaldırmasi gerekiyor zira herşey beklenir böylesinden.

Back
X