Merhaba kızlar, benim sorunum şu, 6 yıllık evliyim, evliliğimden öncesinden, üniversite zamanından kalan bir erkek arkadaşım var, eskiden aramız çok iyiydi,kanka gibi birşey. Arkadaş grubumuz vardı,ama o bana yakın oturduğundan ve bir süre de aynı iş yerinde çalıştığımız için samimi arkadaşımdı. O kız arkadaşını,ben erkek arkadaş sıkıntılarımızı paylaşır,dertleşirdik.Ne zaman başım sıkışsa yardımıma koşan çok candan bir dosttu. İkimizde evlendik, benim çocuğum oldu falan arada telefonda falan görüşüyorduk ama eşimle biraz sıkıntılı olduğumuzu anladığından beri tuhaflaştı, hergün aramaya başladı,ben başta herhalde üzülüyor bana destek olmak için arıyor dedim ama arada lafların içine şakayla karışık "ahh ah benim gibi adama bakmadın" gibi seyler sokuşturmaya başladı,ben başta güldüm geçtim saçmalama ne biçim şaka diye ama şimdi artık rahatsız oluyorum bu kadar çok aramasından..Bir yandan kırmak da istemiyorum,şimdilik her aradığında açmıyorum telefonu meşgule falan alıyorum, işim vardı diyorum sonra ama sizce nasıl bu işten kurtulabilirim?