Evliyim,evli erkek arkadaşım devamlı arıyor..

arkadaşlığınızın artık üniversite dönemindeki gibi olamayacağını çünkü evli oldugunuzu eşinizi sevdiğinizi (öyle olmasa bile) söylemelisiniz. Mesafe koymanız gerketiğini bu dille ifade ederseniz anlar. Anlamazsa da tepki gösterin zor değil...

teline cevap verme yada açık ve net bir şekilde bir daha beni aramanı istemiyorum de.hiç bahane bulma
ayrıca telde konuşmakla bence başta yanlış yapmışsın evli insanların bu tür samimiyet kurmalarını doğru bulmuyorum nitekim senin örneğinde bunu ortaya koyuyor:31:
yinede geç kalmış sayılmazsın kesin tavrını koymalısın

ahh ah şu kısacık ömrümde bir şeyi çok iyi anladım iki ayrı cins kanka olmuyor. benim başıma çok geldi çünkü. kanka diyosun muhabbet falan gırla. sonra espiri yaparmış gibi yanaşıyo, konduramıyosun. sonra bi bakıyosun hayran hayran bakışlarını yakalıyosun, yok canım yapmaz öle şey diyosun sonra cesaretini toplayıp açılıyo... normal biri gelip bana açılınca sorun olmuyoduda böle yakın arkadaş olunca resmen tiksiniyodum ben.
hatta eşimle çıkıyoduk ve bi kankam vardı eşim resmen uyuz olyodu ona fark etmişti yani. bende saçmalama falan diyodum. ve aramızın bozuk olduğu bi sırada 14 şubattı arkadaşım yanıma bir gül ve yüzükle geldi. resmen şoktaydım. sonrasında okul bitene kadar resmen ona düşman oldum.

her aradığında açmacaksın o kadar basit!!2-3 günde bir açArsın telini,5 dakka konuşup işim var diye kapatırsın!!böyle böyle seyrekleştir görüşmeni..vede resmileştir..ne bilim öncesinde çok samimi bi şekilde konuşurken,şimdi sadece havdan sudan konuşup hiç bi şekilde dersini söylemeyip tel konuşmasını bitiriceksin..geri zekalı değilse mesafe koymak isted.ğini anlar..hem böylelikle açık saçık söylemek zorunda kalmıcaksın olur ya üste çıkar sen beni yanlış anladın diye başlar..sen sonra fesat olarak kalırsın..erkek milletinden herşey beklenir..ha bide eşinle aranın süper olduğunu söyliceksin..asla yakınma bidaha ona!!!

benim ayni evi paylastigim bir erkek arkadasim var, arkadasligimiz öncesine dayaniyor ama iki aydir birlikte yasiyoruz, benim telefonum 40 gün dursa 4 kere calmaz cünkü konustugum ailemin disinda toplamda 3 kisiyi gecmez ve ikimizinde telefonlarimiz her zaman masadadir zaten, ne o benden telefonunu kacirir ne de ben ondan, her sey acik.. ama yinede sonucta herkesin bir gecmisi var mutlaka, yapilabilecek en iyi seyi o benim icin yapti ve birgün eve gelirken yeni bir numara alip getirmis bana, bu yeni numaramida ailemin ve cok samimi birkac kisinin disinda kimseye vermememi istedi.. benim icinde cok uygundu zaten.. böylelikle ileride olabilecek herhangi bir sorununda önüne gecmis olduk..
bence sende degis numarani gitsin, erkek milletiyle abii, baba evlat disinda hep mesafeli ve ciddi olmali bence.. Annem derdiki_ kizim bir erkek 70 yasinda bile olsa erkektir __ derdi ve ne kadar hakli oldugunu bigün yasayip gördüm.. cok sevdigim bir arkadasimin 72 yasindaki babasini ve annesini cok sever saygi duyardim, adama baba dedigim halde birgün beni cok sasirtti ve aniden uzaklastim ve anladimki gercekten sen temiz duygu beslesende abii de desem baba daa, karsindakinin niyetini bilemiyorsun.en güzeliiii cevrenizdeki kim olursa olsun erkekle ciddiyet ve mesafee !!!!!

benim ayni evi paylastigim bir erkek arkadasim var, arkadasligimiz öncesine dayaniyor ama iki aydir birlikte yasiyoruz, benim telefonum 40 gün dursa 4 kere calmaz cünkü konustugum ailemin disinda toplamda 3 kisiyi gecmez ve ikimizinde telefonlarimiz her zaman masadadir zaten, ne o benden telefonunu kacirir ne de ben ondan, her sey acik.. ama yinede sonucta herkesin bir gecmisi var mutlaka, yapilabilecek en iyi seyi o benim icin yapti ve birgün eve gelirken yeni bir numara alip getirmis bana, bu yeni numaramida ailemin ve cok samimi birkac kisinin disinda kimseye vermememi istedi.. benim icinde cok uygundu zaten.. böylelikle ileride olabilecek herhangi bir sorununda önüne gecmis olduk..
bence sende degis numarani gitsin, erkek milletiyle abii, baba evlat disinda hep mesafeli ve ciddi olmali bence.. Annem derdiki_ kizim bir erkek 70 yasinda bile olsa erkektir __ derdi ve ne kadar hakli oldugunu bigün yasayip gördüm.. cok sevdigim bir arkadasimin 72 yasindaki babasini ve annesini cok sever saygi duyardim, adama baba dedigim halde birgün beni cok sasirtti ve aniden uzaklastim ve anladimki gercekten sen temiz duygu beslesende abii de desem baba daa, karsindakinin niyetini bilemiyorsun.en güzeliiii cevrenizdeki kim olursa olsun erkekle ciddiyet ve mesafee !!!!!

evet katılıyorum,asla ama asla erkeklere güvenilmez,hiçbirine de acıyıp iyi davranmamak gerek..

Merhaba kızlar, benim sorunum şu, 6 yıllık evliyim, evliliğimden öncesinden, üniversite zamanından kalan bir erkek arkadaşım var, eskiden aramız çok iyiydi,kanka gibi birşey. Arkadaş grubumuz vardı,ama o bana yakın oturduğundan ve bir süre de aynı iş yerinde çalıştığımız için samimi arkadaşımdı. O kız arkadaşını,ben erkek arkadaş sıkıntılarımızı paylaşır,dertleşirdik.Ne zaman başım sıkışsa yardımıma koşan çok candan bir dosttu. İkimizde evlendik, benim çocuğum oldu falan arada telefonda falan görüşüyorduk ama eşimle biraz sıkıntılı olduğumuzu anladığından beri tuhaflaştı, hergün aramaya başladı,ben başta herhalde üzülüyor bana destek olmak için arıyor dedim ama arada lafların içine şakayla karışık "ahh ah benim gibi adama bakmadın" gibi seyler sokuşturmaya başladı,ben başta güldüm geçtim saçmalama ne biçim şaka diye ama şimdi artık rahatsız oluyorum bu kadar çok aramasından..Bir yandan kırmak da istemiyorum,şimdilik her aradığında açmıyorum telefonu meşgule falan alıyorum, işim vardı diyorum sonra ama sizce nasıl bu işten kurtulabilirim?

köü niyetli olmak isemiyorum ama erkeklere bu konuda güvenme derim ben .sen şu an evlisin senin aklını çelebilir.birden anlamazsın kendini onun kollarında bulabilirsin .şeytana iş gerek demişler .yaparsın diye söylemiyorum lütfen yanlış anlama .ama oluyor böyle şeyler .helede eşinle arada sorunlarınız oluyorsa .şimdi bence bir daha konuşma o adamla .kendin için bunu yap lütfen .kırılsın çok mu önemli sanki.eski arkadaşlıklar eskide kalmalı .evliysen helede.

Benim gibi adama bakmadın lafını ettiği an arkadaşlığınız bitmiş. Bu saatten sonra arkadaşlığımız bozulmasın diye hareket etmek manasız. Mesafe koymalısın.

Yuvanmi önemli yoksa o arkadasinmi?
Esinin güvenini kaybetmeyi göze alabilirmisin bu kisi icin?
Hemen acik, acik konus o arkadasinla ve alakani kes.
Gerekirse numarani degistir. Yuvan zarar görebilir.

Esinlede en kisa zamanda insallah araniz düzelir.

Son düzenleme:
Back
X