• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ..iş arkadaşım bildiğin yürüyor bana

insanlar açıkca söylemeden çok daha fazlasını da ima edebilir ne noktada sen kendin yanlış anlıyosun diyemez eşiği aşılmış oluyor ki ?

ohooo terslemek için açıkca söylenmesi beklenirse ...

Merhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi böyle rahatsız edici bir durumla karşılaştım.
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
Hiç öyle karşılık verecek bir şekilde konuşmama rağmen ısrarla mesaj atıyor..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.
offf napacağım bilmiyorummm..
psikolojim bozuluyor her yazdığında

Bunu anlatmak için mi 20 mesaj yazdın desen ufak ufak farkeder zaten , hiç ince düşünme 🤨

ne terbiyesiz bir insan
o da evli mi?
merak ederim bu konuyu
bu adamın hakkından gelince yazın

Merhaba,
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.
Ah şu kadın larin çektigi 🤬🤬pislik herif .

Mesajlarina gerekmedikce cevap vermeyin hatta mumkunse engelleyin.

Iş yerinde de surati asik şekilde Selam verin mumkunse hiç konusmayin.

Merhaba,
Mesajları mesai saatlerinde mi atıyor akşam falan mı? Akşam atıyorsa direk önce sorusuna kısa cevap verip sonra mesai dışında iş konuşmaktan hoşlanmıyorum bu konuları işyerinde görüşelim diyebilirsiniz.

Benzer bir durum yaşadım. Söze dökerek işi arsızlığa vurmasına izin verme. Hiç konuşulmaması her zaman daha iyidir. Ben cevap vermemeye başlamıştım bir süre sonra arada yine aramaya başlayınca iş dışında iş konusunda telefonla ilgilenmek istemiyorum cevap veremeyeceğim şeklinde bir mesaj atıp iş dışında gelen mesaj ve aramalara tamamen set çektim. Eminim haddini bil şeklinde bir şey söyleseydim herkes peşinde mi koşuyor sanıyorsun yüzsüzlükle başvuracaktı. Bana kalırsa özellikle birşey söylemeyin ve yapmayın.

Mesai saatlerinde işle ilgili sormasını, mesai dışında da işle ilgilenmek istemedigini , eşiniz ve evinize vakit harcamayı tercih ettiniz belirtin. Çok ısrar ederse eşim rahatsız oluyor deyin. Ve hatta is yerinize eşinizi davet edin bi cay içmeye. Belki geri çekilir. Rahatlığa bak.

Benzer bir durum yaşadım. Söze dökerek işi arsızlığa vurmasına izin verme. Hiç konuşulmaması her zaman daha iyidir. Ben cevap vermemeye başlamıştım bir süre sonra arada yine aramaya başlayınca iş dışında iş konusunda telefonla ilgilenmek istemiyorum cevap veremeyeceğim şeklinde bir mesaj atıp iş dışında gelen mesaj ve aramalara tamamen set çektim. Eminim haddini bil şeklinde bir şey söyleseydim herkes peşinde mi koşuyor sanıyorsun yüzsüzlükle başvuracaktı. Bana kalırsa özellikle birşey söylemeyin ve yapmayın.
benden bundan korkuyorum işte....
arkadaş olarak yazıyorum niye yanlış anldadın der kesin

kullandığım hat şirket hattı...odama girmesi yasak...bişey soracağında mecburen araması lazım..
ama işte oda bunu kullanıyor..abuk sabuk şeyler sıkıştırıyor araya
Ozaman alenen soyleyeceksiniz
Sert olmak gerek bazen..
Erkek nilleti iyi niyeti anlamaz. Kafalari farkli calisir. "Bak beni terslemiyo; mesajlarima cvp veriyor demek hosuna gidiyor" vs vs

Back
X