- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 103
- 46
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Şidette karşiyim ama bu adamin agzini burnunu kirasim geldiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bendede görünce aynı his uyanıyorŞidette karşiyim ama bu adamin agzini burnunu kirasim geldiii![]()
Bu tip insanları hiç anlamış değilim evli ya da nişanlı sevgilisi var farketmez gözü aç insanlar başkalarına da bakıyor benim de başıma geldiBöyle bir iş arkadaşım vardı. 4 yıl aynı yerde çalıştık. Grup halinde görüştüğüm, okulda da en samimi olduğum kişiydi. Onunla sevgilisi vardı, benim de. Ben evlendim, hemen sonrasında o da nişanlandı. Arada telefonla konuşuyorduk. Düğünü hakkında soru soruyordu. Sonra nişanlısından ayrıldı. Konuşunca sorun yok ama mesajla iltifatlar falan yazıyordu. Bir kaç kez uyardım. Dediğiniz gibi “aman yanlış anlıyorsun. Alt tarafı iltifat. Ne alaka” falan dedi. En son “bak eşim görürse yanlış anlar. Bana saygı duymayıp, rahatsız olmama rağmen böyle iltifat etmeye devam edersen arkadaşlığımız biter” dedim. 4-5 gün sonra tekrar “keşke senin gibi birini bulsam da nikahı hemen bassam” yazdı. Direkt engelledim. 1 senedir de engelli. Bence uyarabilirsiniz. Baktınız olmuyor açıklama yapmadan engelleyin gitsin.
Psikolojilerini anlamak zor. Kadını da erkeği de tuhaf. Dünyada insan kalmamış gibi sevgilişi, eşi olan insanlara yazıyorlar.Bu tip insanları hiç anlamış değilim evli ya da nişanlı sevgilisi var farketmez gözü aç insanlar başkalarına da bakıyor benim de başıma geldi
tersleyin işle alakalı ne varsa acil olmadığı sürece mesaj atmayın diyinMerhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi böyle rahatsız edici bir durumla karşılaştım.
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
Hiç öyle karşılık verecek bir şekilde konuşmama rağmen ısrarla mesaj atıyor..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.
offf napacağım bilmiyorummm..
psikolojim bozuluyor her yazdığında
Farklı yaklaşım açısı olabilir biri ona sahip olmuş o da onu istiyorPsikolojilerini anlamak zor. Kadını da erkeği de tuhaf. Dünyada insan kalmamış gibi sevgilişi, eşi olan insanlara yazıyorlar.
Bir arkadaşım bana bununla ilgili şöyle bir şey demişti: “sevgili veya eşi olan insanlar, bazı insanlara daha makul geliyor. Onları birilerinin sevmiş ve onaylamış olmaları bu tarz insanları cezbediyor”
Ne güzel yorumlar yapıyorsunuz ya. Valla bayılıyorum bulduğunuz özlü sözlereYavaş tükürürsen yüzüne bulaşır, sakalın batar... Anladın bacım sen sert ol
benim kafama takılan, şu diğerleri.işle ilgili olana cevap veriyorum zaten...diğerleri görmezden geliyorum...
eşide burda çalışıyor..bir sıkıntı çıkmasın diye uğraşıyorum.
çok ileriye giderse artık benden günah gitti
hoşlanmadığım tavır söz söyleme diyebilirsin bazı yanlış anlaşılmalar kıvraktır dedirek tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani..
Bugün hiç yazmadı çok şükür....vazgeçti galiba .zaten bugün yazarsa net bir şekilde iş harici sohbet etmekten hoşlanmadığımı söyleyecektim öyle karar verdim... ama bu saat oldu ses yok..benim kafama takılan, şu diğerleri.
arada farklı şeyler yazıyor demişsiniz.
ne yazıyor mesela örnek verebilirseniz eğer yazılan şeyin niteliğine göre bir cevap düşünelim sizin için.
çünkü genel anlamda asıldığını ima ederseniz ya da iddia ederseniz çok rahat inkar eder
ama o farklı dediğiniz mesajı cımbızla çekip tersleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
atıyorum çok uç bir örnek tabii bu ama.
mesajların arasında eşiniz ne şanslı falan yazdı diyelim ki.
ya da iltifat etti bugün saçınız çok güzel olmuş vs dedi.
öyle şeyler varsa onları cımbızla çekip ters yanıt verebilirsiniz belki.
ya da hiçbir şekilde cevap vermeyin. cevap vermediğinizde sorun yaşar mısınız işinizle alakalı?
mesaj atmak yerin mail atsın.
"Sen beni yanlış anladın. Farkındaysan sana işle ilgili yazıyorum. Bir daha da yazman. Bu şekilde düşünmen beni kırdı "diye geri vites yapabilirİlla bana asılma adam diye terslemenize gerek yok. İş arkadaşlarımla bu şekilde samimi olmaktan hoşlanmıyorum, mesajlarınız beni rahatsız ediyor, lütfen davranışlarınıza çeki düzen verin. Bitti...
bunu yazdığında cevaba ?????? yazsaydınız daha sert gelirdiBu arada araban ateş ediyor sen gibi
aynen böyle olur"Sen beni yanlış anladın. Farkındaysan sana işle ilgili yazıyorum. Bir daha da yazman. Bu şekilde düşünmen beni kırdı "diye geri vites yapabilir![]()
gerçekten çok terbiyesiz ya. ne sanıyor bunlar kendilerini?Bugün hiç yazmadı çok şükür....vazgeçti galiba .zaten bugün yazarsa net bir şekilde iş harici sohbet etmekten hoşlanmadığımı söyleyecektim öyle karar verdim... ama bu saat oldu ses yok..
örnek vereyim yazdığı mesaja ;
fatura kesilecek kime kesileceğinin bilgisini atıyor.
sonra da araban sıcakta kaldı...ben gölge bir yere alayım ...Bu arada araban ateş ediyor sen gibi
ben yarım saat sonra gerek yok arabanın yeri iyi dedim sadece...
yoğun bayan nihayet cevap verdin dedi
bende işlerim oluyor muhabbet edecek zamanım olmuyor dedim.
yok efendim işle ilgili şu konuya dikkat et bak sıkıntı olursa üzülürsün senin üzülmeni istemem
falan filan
ter cevap veriyorum sende çok terssin diyor... ertesi gün yine yazıyor
biz de öyle, slack var onu kullanıyoruz. whatsapptan nadirdir yani haberleştiğimiz.peki mesaj atacagi baska platform yok mu?
yani isle ilgili,
bizim sohbet uygulamamiz var, oradan yazisiyoruz,
o olmasa maille yazisiriz,
cep telefonuma isle ilgili mesaj atmaz is arkadaslarim, ola ki sohbet uygulamasinda haber vermeksizin aktif degilsem merak ettikleri icin yazabilirler sadece.
bu sekilde cep telefonu ile iletisim zaten cok saglikli degil.
yerinizde olsam is ile ilgili su kanaldan (is icin olan sohbet uygulamasi, veya mail, veya yine is icin actiginiz whatsup grubu tarzi kanallar) iletisim kuralim bundan sonra derim.
Bireysel olarak yazdigi hic bir seye de cevap vermem,
yuzume karsi sorarsa da her seferinde musait degilim derim.
kac kez soracak ki.
bitti gitti.