- 21 Nisan 2018
- 8.265
- 30.339
- 548
- 36
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Neden arkadaş olarak konuşabilirsin yazdınız? Bu ona acik kapi birakmaktirbugün sabah ki konuşma;
--günaydın hayırlı cumalar satış için gelecekler bugün öğleden sonra haberin olsun..
--tamam
---biliyorum işlerin yoğun rahatsız ediyorum yazarak ama ben seni yıllardır çok farklı tanımışım...herkes çok ukala, burnu havada konuşulmaz derdi senin için hep uzak durdum..ama hiç öyle biri değilmişsin
--- ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...
---ben onun farkındayım zaten ..öyle bir niyetim yok yazmış
bugün sabah ki konuşma;
--günaydın hayırlı cumalar satış için gelecekler bugün öğleden sonra haberin olsun..
--tamam
---biliyorum işlerin yoğun rahatsız ediyorum yazarak ama ben seni yıllardır çok farklı tanımışım...herkes çok ukala, burnu havada konuşulmaz derdi senin için hep uzak durdum..ama hiç öyle biri değilmişsin
--- ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...
Neden arkadaş olarak konuşabilirsin yazdınız? Bu ona acik kapi birakmaktir
Kesinlikle haklisin. Cok gereksiz bir mesaj olmus. Muhabbeti kesecegine bu sekilde devam ettirmek adamin da isine gelir. Ota b.ka konu acar artik.Ben bana açık açık asılan adama beninle arkadaş olarwk konuşabilirsin desem ilk önce kendimden sonra da eşimden utanırdım. Cidden eşimin yüzüne bakamazdım. Tam tersini düşünelim. Eşime bir kadın asılıyor. Eşim kadınla iş harici konuşmak istemiyorum deyip kestirip atmak yerine benimle arkadaş olarak konuşabilirsin diyip tabiri caizle kapıyı açık bırakıyor. Çünkü arkadaşlarınla iş harici de konuşabilirsin. Bu durumda eşime tepkim çok sert olurdu. Aldatmaya giriş 101 mi yapıyorsun sen kadın sana açık açık ateş ediyorsun diyor sen hala yok arkadaş yok bilmem ne diyorsun deyip tepesine çökerdim.
İş konuları haricinde konuşmak istemiyorum.
Bakın bu cümlede hiçbir kabalık yok. Yok yetiştirilme tarzı vs. Geçelim o işleri. Hakaretmiş gibi davranmaya gerek yok. Çok basit ve kibar bir cümle. İş harici yazma. Bitti gitti.
Adam şimdi istede sinemada oynayan güzel bir film hakkında bile sohbet konusu açar. Çünkü neden? Arkadaşlık bunun içindir
keşke arkadaş olarak konuşabilirsin tarzı bişey demeseydiniz hiç. diyebileceğiniz şey en fazla ''insanlar birbiriyle ara sıra iş hakkında konuşabilir ama sınırı bilmek şartıyla''bugün sabah ki konuşma;
--tamam
Ben bana açık açık asılan adama beninle arkadaş olarwk konuşabilirsin desem ilk önce kendimden sonra da eşimden utanırdım. Cidden eşimin yüzüne bakamazdım. Tam tersini düşünelim. Eşime bir kadın asılıyor. Eşim kadınla iş harici konuşmak istemiyorum deyip kestirip atmak yerine benimle arkadaş olarak konuşabilirsin diyip tabiri caizle kapıyı açık bırakıyor. Çünkü arkadaşlarınla iş harici de konuşabilirsin. Bu durumda eşime tepkim çok sert olurdu. Aldatmaya giriş 101 mi yapıyorsun sen kadın sana açık açık ateş ediyorsun diyor sen hala yok arkadaş yok bilmem ne diyorsun deyip tepesine çökerdim.
İş konuları haricinde konuşmak istemiyorum.
Bakın bu cümlede hiçbir kabalık yok. Yok yetiştirilme tarzı vs. Geçelim o işleri. Hakaretmiş gibi davranmaya gerek yok. Çok basit ve kibar bir cümle. İş harici yazma. Bitti gitti.
Adam şimdi istede sinemada oynayan güzel bir film hakkında bile sohbet konusu açar. Çünkü neden? Arkadaşlık bunun içindir
Bu tipler en fazla yuzde 50 sansim var diye dusunur. Ya evet ya hayir cevabi alacagini dusunuyor cunku. Sonuna kadar da arsizca devam eder, sansini dener. Halden anlamaz. Direk soyleyince ancak anliyorlar. Jetonlari oyle dusuyir cunku.bende bunu yapıyorum ama arsız gibi yazıyor sorunda bu zaten
yani sonuçta aynı işyerinde çalışıyoruz .Bana yakınlığın arkadaştan öteye gidemez....demek istedim.
kafasında farklı düşünceler varsa olmayacağını bilsin diye...
Bundan iş çıkmayacak diye düşünür başka avlarına odaklanır diye...
bu kişi şirkette 5 yıldır çalışıyor belli bir yeri var...Karakter olarak beş para etmez her yalanı söyler...Terslersem kötü olunca orda burda "" kırmızılıhatun bana yanaşıyor ben kabul etmedim " bile der ..öyle biri çünkü
o Yüzden öyle bir şey söyledim
Benim farklı amacım olsa zaten buraya neden konu açayım. yazar konuşur eğlenirdim
ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...
sonra da araban sıcakta kaldı...ben gölge bir yere alayım ...Bu arada araban ateş ediyor sen gibi
ben yarım saat sonra gerek yok arabanın yeri iyi dedim sadece...
Anasını ne karıştırıyon tövbeeeeŞunu söylesen çok iyi olur
Umarım senin annenede yılışan olur ,
Çok saçma bu yaptığınız. Adam size zarf atmış yutmuşsunuz. Bu bana saçma salak iş konularında yazmaya devam edebilirsin, rahatsız değilim demek olmuş. Burada ya hiç cevap vermeyeceksiniz yada iş dışı mesajlaşmalardan evet rahatsızım diyeceksiniz. Adam size aynı hızla yazacak. Çok yanlış gidiyorsunuz, başınıza bela doluyorsunuz. Adam yem atmış resmen yutmuşsunuz ya.yani sonuçta aynı işyerinde çalışıyoruz .Bana yakınlığın arkadaştan öteye gidemez....demek istedim.
kafasında farklı düşünceler varsa olmayacağını bilsin diye...
Bundan iş çıkmayacak diye düşünür başka avlarına odaklanır diye...
bu kişi şirkette 5 yıldır çalışıyor belli bir yeri var...Karakter olarak beş para etmez her yalanı söyler...Terslersem kötü olunca orda burda "" kırmızılıhatun bana yanaşıyor ben kabul etmedim " bile der ..öyle biri çünkü
o Yüzden öyle bir şey söyledim
Benim farklı amacım olsa zaten buraya neden konu açayım. yazar konuşur eğlenirdim
Ya numarinizi degistirin yada direkt engelleyin ne ugrasacaksinizMerhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi böyle rahatsız edici bir durumla karşılaştım.
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
Hiç öyle karşılık verecek bir şekilde konuşmama rağmen ısrarla mesaj atıyor..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.
offf napacağım bilmiyorummm..
psikolojim bozuluyor her yazdığında
İlgi hoşunuza mı gitti ki bu kadar kibar ve açık kapı bırakarak cevap yazdiniz?bugün sabah ki konuşma;
--tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?