evliyim ..iş arkadaşım bildiğin yürüyor bana

Neden arkadaş olarak konuşabilirsin yazdınız? Bu ona acik kapi birakmaktir

Ben sizi cidden çözemedim

Adam size , arabanda senin gibi ateş ediyor vs ... Diyor siz halen arkadaş olarak yazabilirsiniz cümlelerine giriyorsunuz . Arkadaş olarakta yazamaz eğer rahatsız isem ben bu durumdan ,bozusma vs kelimelerde yerinde değil . Çokta bozussun, zaten sizinle kafayı bozan günde 30 tane mesaj atan adamin bu kelime hoşuna bile gider . Aşırı kibarsiniz ama bu kibarlık karşı taraftan aynı şekilde muhtemelen algilanmiyor .

Neden arkadaş olarak konuşabilirsin yazdınız? Bu ona acik kapi birakmaktir

Ben bana açık açık asılan adama beninle arkadaş olarwk konuşabilirsin desem ilk önce kendimden sonra da eşimden utanırdım. Cidden eşimin yüzüne bakamazdım. Tam tersini düşünelim. Eşime bir kadın asılıyor. Eşim kadınla iş harici konuşmak istemiyorum deyip kestirip atmak yerine benimle arkadaş olarak konuşabilirsin diyip tabiri caizle kapıyı açık bırakıyor. Çünkü arkadaşlarınla iş harici de konuşabilirsin. Bu durumda eşime tepkim çok sert olurdu. Aldatmaya giriş 101 mi yapıyorsun sen kadın sana açık açık ateş ediyorsun diyor sen hala yok arkadaş yok bilmem ne diyorsun deyip tepesine çökerdim.

İş konuları haricinde konuşmak istemiyorum.

Bakın bu cümlede hiçbir kabalık yok. Yok yetiştirilme tarzı vs. Geçelim o işleri. Hakaretmiş gibi davranmaya gerek yok. Çok basit ve kibar bir cümle. İş harici yazma. Bitti gitti.

Adam şimdi istede sinemada oynayan güzel bir film hakkında bile sohbet konusu açar. Çünkü neden? Arkadaşlık bunun içindir

Kesinlikle haklisin. Cok gereksiz bir mesaj olmus. Muhabbeti kesecegine bu sekilde devam ettirmek adamin da isine gelir. Ota b.ka konu acar artik.

keşke arkadaş olarak konuşabilirsin tarzı bişey demeseydiniz hiç. diyebileceğiniz şey en fazla ''insanlar birbiriyle ara sıra iş hakkında konuşabilir ama sınırı bilmek şartıyla''

arkadaş kelimesini geçirmeniz hata bence. yani yaptığı her şeyi arkadaşlığa bağlayabilir saçma sapan.

yani sonuçta aynı işyerinde çalışıyoruz .Bana yakınlığın arkadaştan öteye gidemez....demek istedim.
kafasında farklı düşünceler varsa olmayacağını bilsin diye...
Bundan iş çıkmayacak diye düşünür başka avlarına odaklanır diye...

bu kişi şirkette 5 yıldır çalışıyor belli bir yeri var...Karakter olarak beş para etmez her yalanı söyler...Terslersem kötü olunca orda burda "" kırmızılıhatun bana yanaşıyor ben kabul etmedim " bile der ..öyle biri çünkü
o Yüzden öyle bir şey söyledim

Benim farklı amacım olsa zaten buraya neden konu açayım. yazar konuşur eğlenirdim

bende bunu yapıyorum ama arsız gibi yazıyor sorunda bu zaten
Bu tipler en fazla yuzde 50 sansim var diye dusunur. Ya evet ya hayir cevabi alacagini dusunuyor cunku. Sonuna kadar da arsizca devam eder, sansini dener. Halden anlamaz. Direk soyleyince ancak anliyorlar. Jetonlari oyle dusuyir cunku.

Yine aynı mantıkla düşünüyorum
Eşim kendisine asılan bir kadına, sırf 5 yıldır işyerinde ve ondan korkuyor diye arkadaşca yaz bana diyemez

Son mesajınızı da okudum ne gerek var arkadaş olarak konuşabilirsin ama diye açıklama yapmaya.

Tersinden düşünüyorum da eşim, işyerinde kendine asıldığını farkettiği bir kadına iş haricinde tek kelime etmemek yerine, benimle arkadaşça konuşabilirsin yazamaz, yazmamalı.

Bu adam laftan anlamaz, başka konular açmaya devam eder böyle. Sınırınızı net çizmekten bu kadar korkmayın.

çok uzun mesaj yaa
ben iş yerinde sevdiğim karşı cinslere bile böyle mesaj yazmıyorum inanın
tamam/teşekkürler/sağolasın/süper bu şekil kısa mesajlar
neyse en azından gerek yok bozuşuruz şeklinde bitirmen iyi olmuş
bundan sonra böyle uzun mesajlar yazma hiç. zaten bundan anlamıyorsa destan da yazsan anlamaz.

sonra da araban sıcakta kaldı...ben gölge bir yere alayım ...Bu arada araban ateş ediyor sen gibi
ben yarım saat sonra gerek yok arabanın yeri iyi dedim sadece...

ya bak şimdi yaa bu mesjları görmemiştim
şimdi bunun işle ilgili kısmı nerede?
işle ilgili mesaj atmıyor ki??
buna hiç cevap verme neden veriyorsun ki??
buna hiç cevap vermesen ne diyecek, ben işle ilgili sana bir yorum yaptım neden cevap vermedin mi diyecek
diyelim hiçbir şey yazmadın ne yazabilir?
üstün olan birine gidip "kırmızılı, arabayı gölgeye çekme teklifime yanıt vermedi" mi diyecek??
hiçbir şey diyemeyecek çünkü saçma salak bir mesaj öyle yazdığıyla kalacak.
yani gidip yavşak adamın tarafında olmak istemiyorum böyle diyince de kendimi o saatte orada ne işi varmış diyen amcalar gibi sapık zihniyetli hissediyorum ama atmayın arkadaşım. adam manyak belli, bu ülkenin ortalaması belli. yazmayacaksın
işle ilgili bile cevap vermek lazım değil ki bana 1000 tane mesaj geliyor inanın dönemiyorum bile
tüm destansı yazılarımı sevgili KK üyeleri için yazıyorum sadece
Fatura bilgisi attı bak şuna şuna kesilecek
cevap ok
ya bak böyle böyle yapıyorsun bence böyle böyle yap daha iyi olur
cevap ok
bugün de çok iş var değil mi yoğunsun
cevap : ... cevap vermeyeceksin yani. bu şekil.

Çok saçma bu yaptığınız. Adam size zarf atmış yutmuşsunuz. Bu bana saçma salak iş konularında yazmaya devam edebilirsin, rahatsız değilim demek olmuş. Burada ya hiç cevap vermeyeceksiniz yada iş dışı mesajlaşmalardan evet rahatsızım diyeceksiniz. Adam size aynı hızla yazacak. Çok yanlış gidiyorsunuz, başınıza bela doluyorsunuz. Adam yem atmış resmen yutmuşsunuz ya.

Ya numarinizi degistirin yada direkt engelleyin ne ugrasacaksiniz

Bizim işyerinde çalışanların ortak grubu var mesela, oraya herkes analar günü babalar günü kutlar geçeriz ortaya. Bir adam bana bu tip günlerde ayrıca özel olarak yollar. Yani grupta ortadan kutlar yetmez özdldrn yazar Khomyuk hanımcım anneler gününüz kutlu olsun gibi. Ben asla tek kelime yazmam. Ne teşekkür ederim ne bir şey yollarım. O da bir yazdı iki yazdı anladı. Teşekkür etseydim anlamaz belki arada mesaj atardı. Önünü kesmek böyle yapılır.

mesaj yerine mail atın lütfen deyin. sonra da maillerde çat çat döşeyin. yazdıklarına iş ile ilgili de olsa dozajını ayarlayarak yani başkaları okuduğunda tuhaf gelmeyecek şekilde ters ve sert cevaplar yazın.mesajı alır o. her maili mutlaka birden çok kişiye cc leyin. sadece ikimiz yazışıyoruz diye saçma sapan düşüncelere kapılmasın.karşılaşırsanız da göz teması bile kurmadan iyi günler deyip geçin.hatta işyerinde dikkat çekmeyecekse hiç selam vermeyin.mail candır, kullanın

İlgi hoşunuza mı gitti ki bu kadar kibar ve açık kapı bırakarak cevap yazdiniz?

Öyleyse benzer mesajlara hazırlıklı olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…