- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
cevap vermek zorundayım..zaten bana mesaj attığı telefon şirket hattı...işle ilgili kullanmak için verildi bu telefon..buraya yazma diyemem.gerçekten çok terbiyesiz ya. ne sanıyor bunlar kendilerini?
bence hiç yanıt vermeyin, yani verseniz de anlamak istemeyecek muhtemelen.
gerçekten bu kişinin mesajlarına cevap vermemek sizi zora sokar mı?
yani bişey yazdı cevap gelmedi, iş aksar mı?
eğer öyle bir durum varsa size mail atsın hatta cc'ye de birilerini koysun.
bunlar manyaklar çünkü, terslediğiniz zaman onu bile farklı algılıyorlar.
Ne demek ateş ediyorsun ya terbiyesiz bence bu sözü her türlü lafı hakediyorBugün hiç yazmadı çok şükür....vazgeçti galiba .zaten bugün yazarsa net bir şekilde iş harici sohbet etmekten hoşlanmadığımı söyleyecektim öyle karar verdim... ama bu saat oldu ses yok..
örnek vereyim yazdığı mesaja ;
fatura kesilecek kime kesileceğinin bilgisini atıyor.
sonra da araban sıcakta kaldı...ben gölge bir yere alayım ...Bu arada araban ateş ediyor sen gibi
ben yarım saat sonra gerek yok arabanın yeri iyi dedim sadece...
yoğun bayan nihayet cevap verdin dedi
bende işlerim oluyor muhabbet edecek zamanım olmuyor dedim.
yok efendim işle ilgili şu konuya dikkat et bak sıkıntı olursa üzülürsün senin üzülmeni istemem
falan filan
ter cevap veriyorum sende çok terssin diyor... ertesi gün yine yazıyor
Yapsın sonuçta konu sahibinden uzak durmuş olur böylece."Sen beni yanlış anladın. Farkındaysan sana işle ilgili yazıyorum. Bir daha da yazman. Bu şekilde düşünmen beni kırdı "diye geri vites yapabilir
o zaman tekrar saçma sapan bişey yazdığında terslemeniz, daha net şekilde tepki göstermeniz gerekir. evli barklı sonuçta o da çekinir mutlaka eşinden, ortaya çıkacağını düşünüp keser.cevap vermek zorundayım..zaten bana mesaj attığı telefon şirket hattı...işle ilgili kullanmak için verildi bu telefon..buraya yazma diyemem.
aşırı derecede yalancı biri ayrıcı....ben bununla kötü olunca orda burda farklı hikayelerde uydurabilir.
o yüzden yazdığı özel şeylere cevap vermemeyi görmezden gelmeyi tercih etmiştim.
en azından karşılık görmeyince sıkılır diye
ama pek öyle olmadı
gerçi bugün ses yok bıktı galiba ya da daha eğlenceli birini buldu.
Ateş ediyorsun deyince kızlar düşüyormuş sanıyorlarNe demek ateş ediyorsun ya terbiyesiz bence bu sözü her türlü lafı hakediyor
Bu laftan sonra çok pasif kalmış konu sahibi daha ne yapacak adam küfür etmesi için sarılıp öpecek mi anlamadım kiAteş ediyorsun deyince kızlar düşüyormuş sanıyorlar
Bugün hiç yazmadı çok şükür....vazgeçti galiba .zaten bugün yazarsa net bir şekilde iş harici sohbet etmekten hoşlanmadığımı söyleyecektim öyle karar verdim... ama bu saat oldu ses yok..
sonra da araban sıcakta kaldı...ben gölge bir yere alayım ...Bu arada araban ateş ediyor sen gibi
yok efendim işle ilgili şu konuya dikkat et bak sıkıntı olursa üzülürsün senin üzülmeni istemem
falan filan
Mesela araban da ates ediyor sen gibi dese bana ne bicim konusuyorsun sen derdim. Siz dogru duzgun terslemiyorsunuz tatsizlik olmasin diye bence. Ama boyle tipler sizin nahifliginizi aa bak bu cumlemi sineye cekti demek ki hosum gitti diye düşünür. Senin üzülmeni istemem dediginde de sana kalmadi bunu düşünmek derdim mesela. Siz biraz daha sert olun bence.Bugün hiç yazmadı çok şükür....vazgeçti galiba .zaten bugün yazarsa net bir şekilde iş harici sohbet etmekten hoşlanmadığımı söyleyecektim öyle karar verdim... ama bu saat oldu ses yok..
falan filan
zaten gün içinde soruyor yazıyorMesai saatleri dışında işle ilgili de olsa konuşmak istemiyorum dersin kusura bakma
Lütfen sorularını gün içinde sor
bende bunu yapıyorum ama arsız gibi yazıyor sorunda bu zatenHer yazdigi mesaja cevap vermek zorinda degilsiniz. Gunde 30 mesaj atiyorsa sadece isle ilgili olanlara "tamam, evet ya da olur" gibi cok kisa cevaplar verin
Onun disinda araban guneste kalmis gibi kisisrl seylerde hicbirsey yazmayin.
Yine de çok kibar yaklasmissiniz biraz daha sert üslup kullanabilirsiniz.bugün sabah ki konuşma;
--günaydın hayırlı cumalar satış için gelecekler bugün öğleden sonra haberin olsun..
--tamam
---biliyorum işlerin yoğun rahatsız ediyorum yazarak ama ben seni yıllardır çok farklı tanımışım...herkes çok ukala, burnu havada konuşulmaz derdi senin için hep uzak durdum..ama hiç öyle biri değilmişsin
--- ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...
---ben onun farkındayım zaten ..öyle bir niyetim yok yazmış
1 gün yazmadı bilerek bakalım napacak diye sizin içinbugün sabah ki konuşma;
--günaydın hayırlı cumalar satış için gelecekler bugün öğleden sonra haberin olsun..
--tamam
---biliyorum işlerin yoğun rahatsız ediyorum yazarak ama ben seni yıllardır çok farklı tanımışım...herkes çok ukala, burnu havada konuşulmaz derdi senin için hep uzak durdum..ama hiç öyle biri değilmişsin
--- ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...
---ben onun farkındayım zaten ..öyle bir niyetim yok yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?