evliyim ..iş arkadaşım bildiğin yürüyor bana

cevap vermek zorundayım..zaten bana mesaj attığı telefon şirket hattı...işle ilgili kullanmak için verildi bu telefon..buraya yazma diyemem.
aşırı derecede yalancı biri ayrıcı....ben bununla kötü olunca orda burda farklı hikayelerde uydurabilir.

o yüzden yazdığı özel şeylere cevap vermemeyi görmezden gelmeyi tercih etmiştim.
en azından karşılık görmeyince sıkılır diye
ama pek öyle olmadı
gerçi bugün ses yok bıktı galiba ya da daha eğlenceli birini buldu.

Ne demek ateş ediyorsun ya terbiyesiz bence bu sözü her türlü lafı hakediyor

o zaman tekrar saçma sapan bişey yazdığında terslemeniz, daha net şekilde tepki göstermeniz gerekir. evli barklı sonuçta o da çekinir mutlaka eşinden, ortaya çıkacağını düşünüp keser.

Bence ters yaptığınızı anlamıyor. Bu mesajlar o kafada bir insan için naz yaptığınızı dahi düşündürtebilir. Olay çıkması gerekiyorsa çıksın bence, mesajlar baya arsız çünkü. Böyle bir insan için siz neden rahatsız olasınız? Herkes bilsin rezil olacaksa da olsun. Benim başıma gelseydi ortalık ayağa kalkmıştı.

İnşallah en kısa sürede kurtulursunuz . Benim de bir velim böyleydi . Kurtulmam çok zor oldu . İnanın sessiz kaldıkça nazlandığınızı zannediyorlar . Görmezden geldim, çiçekleri okulun dışındaki çöp kutusuna attım beğenmediğimi düşünmüş her seferinde farklı farklı çiçekler gönderdi . En son idareye söyledim , veliyle konuştular , güvenlikteki abi içeriye hiçbir şey almadı ama bu sefer sürekli mesaj attı , ödev için Veli grubu oluşturmuştum , numaramı bulması kolay .
Eşim telefonu açıp , ağzına geleni söyledi en son rahatladım . Savcılığa da suç duyurusunda bulunduk . Uzaklaştırma kararı aldırdık vs derken 1 yıl sürdü .
Pislik adam , takip ediliyorum korkusuyla yaşadım uzun bir süre.
Tepkini net olarak belli et .

Araban ateş ediyor SEN GİBİ...
Bilirim bu tipleri, en arsız en yüzsüz, en çirkin kelimelerle direkt cinsel imalarla iltifat ettiğini sanan, ağır abaza ve cahilin önde gideni tiplerdir bunlar...Bunlar biyerde çalışan adam görünümlü ama içlerinde ağzından sular akan, dışarda çükünü çıkarıp gösteren sokak manyağı var aslında..Bi de bunların beyinleri, kadınları yürüyen meme ve organ olarak görür...Gömleğinin yakasından bişiler görebilir miyim diye fırsat kollarlar ..Yani ne diim, beyin yerine çük taşıyorlar kafataslarında diyebilirim

Sen tepkisiz kalmışsın, tabiki yazmaya devam eder , hoşuna gittiğini düşünüyor zaten..

Bunları tek korkutan şey, attığı bu tarz mesajları biyerde toplayıp, bunu ona geri atarak, birdaha bu tarz konusursan eşinle konusucam ve bunları gostericem demektir...Topuklarlar anında

Mesela araban da ates ediyor sen gibi dese bana ne bicim konusuyorsun sen derdim. Siz dogru duzgun terslemiyorsunuz tatsizlik olmasin diye bence. Ama boyle tipler sizin nahifliginizi aa bak bu cumlemi sineye cekti demek ki hosum gitti diye düşünür. Senin üzülmeni istemem dediginde de sana kalmadi bunu düşünmek derdim mesela. Siz biraz daha sert olun bence.

Şunu söylesen çok iyi olur
Umarım senin annenede yılışan olur ,

Araban senin gibi ateş ediyor lafına çok tepkisiz kalmışsınız, yüz buluyor kendince. Höst demek gerekiyor bu adama siz kibar kibar konuyu değiştirmeye çalışmışsınız.

Mesai saatleri dışında işle ilgili de olsa konuşmak istemiyorum dersin kusura bakma
Lütfen sorularını gün içinde sor

Yıllar önce eşimle mecburi hizmet için doğunun büyük illerinden birindeyiz ama kurumlarımız farklı.
Benim bir amirim vardı . Ne zaman iş için odasına gitsem " sen ne güzel kokuyorsun kız vb.şeyler derdi".
Epeyce şansını denedi. Sonunda yoruldu, başkasına sardı p....
Maalesef iş hayatında densiz erkek çok.

Her yazdigi mesaja cevap vermek zorinda degilsiniz. Gunde 30 mesaj atiyorsa sadece isle ilgili olanlara "tamam, evet ya da olur" gibi cok kisa cevaplar verin
Onun disinda araban guneste kalmis gibi kisisrl seylerde hicbirsey yazmayin.

Her yazdigi mesaja cevap vermek zorinda degilsiniz. Gunde 30 mesaj atiyorsa sadece isle ilgili olanlara "tamam, evet ya da olur" gibi cok kisa cevaplar verin
Onun disinda araban guneste kalmis gibi kisisrl seylerde hicbirsey yazmayin.
bende bunu yapıyorum ama arsız gibi yazıyor sorunda bu zaten

bugün sabah ki konuşma;

--günaydın hayırlı cumalar satış için gelecekler bugün öğleden sonra haberin olsun..
--tamam
---biliyorum işlerin yoğun rahatsız ediyorum yazarak ama ben seni yıllardır çok farklı tanımışım...herkes çok ukala, burnu havada konuşulmaz derdi senin için hep uzak durdum..ama hiç öyle biri değilmişsin
--- ben hiçbir zaman öyle biri olmadım...ailemden aldığım terbiye öyle ....bazen başkalarının söylediği sözleirn etkisinde kalınıyor..benim arkadaş olarak konuşabilirsin.....ama sınırı bilmek şartıyla... sınırlar aşıldığında bu benim pek hoşuma gitmez.... durman gereken yeri bilmezsen bozuşuruz dedim...

---ben onun farkındayım zaten ..öyle bir niyetim yok yazmış

Yine de çok kibar yaklasmissiniz biraz daha sert üslup kullanabilirsiniz.

1 gün yazmadı bilerek bakalım napacak diye sizin için
merak edip yazacak diye düşünmüş de olabilir
gerçekten kibarsınız çünkü

bu arada işyeri telefonunda nasıl yapmaya cesaret ediyor ki böyle şeyler
riskli benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…