• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ..iş arkadaşım bildiğin yürüyor bana

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
Merhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi böyle rahatsız edici bir durumla karşılaştım.
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
Hiç öyle karşılık verecek bir şekilde konuşmama rağmen ısrarla mesaj atıyor..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.
offf napacağım bilmiyorummm..
psikolojim bozuluyor her yazdığında

Mesai haricinde işle ilgili mesaj almak istemediğimi, gün içinde mevzu varsa gelip sorması gerektiğini söyleyin. Böylelikle kalabalık bir ortamda görüşmeyi ve sizin iş haricinde bir ilişki kuramadığınızı görecektir. Bazı insanlar mağarada yaşadıkları için kibar davranan insanların tüm kapılarının açık olduğunu zannediyorlar, gerekirse kaba davranın. Yada hiç davranmayın. Soğuk nevale olun, kafanız dalgınmış gibi yapın yarım dinleyin, tersleyin.

Onun attığı mesajlardan kendi işinize odaklanamadığınızı, gerekli gereksiz her konuda mesaj attığı için rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Nasıl ki o size karşı ilgisini iş kılıfına uydurarak belli ediyorsa siz de rahatsızlığınızı iş kılıfına uydurarak söyleyin. İşime konsantre olamıyorum, sizden sürekli gelen mesajlar iş verimimi düşürüyor deyin.

Olması gereken gibi davranıyorsunuz anlattığınız kadarıyla
Ya bekleyeceksiniz ki gerçekten haddini aşan bi şeyler söyleyece ve iletişimi keseceksiniz
Ya da zaman içinde umudu keser diye umacaksınız
bende umudunu kesmesini bekliyorum..gerçekten erkekler kibar davranıp ,insan yerine koyunca neden altında farklı anlam arıyorlar bilmiyorum

Onun attığı mesajlardan kendi işinize odaklanamadığınızı, gerekli gereksiz her konuda mesaj attığı için rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Nasıl ki o size karşı ilgisini iş kılıfına uydurarak belli ediyorsa siz de rahatsızlığınızı iş kılıfına uydurarak söyleyin. İşime konsantre olamıyorum, sizden sürekli gelen mesajlar iş verimimi düşürüyor deyin.
zaten buna benzer bişeyler söyledim...meşgulsün biliyorum ama sadece bişey sorcam diyor...saatler sonra cevap veriyorum
anlamıyor

Merhaba,
Sürekli işle ilgili bir bahane bulup yazıyor...Arada farklı sözler kullanıyor hissettiriyor amacını..
dediğim gibi işle ilgili birşeyler bahane edip 20-30 mesaj atıyor...tek cevap veriyorum.. ilgilenemem şimdi işim var diyorum
Yani açıkça niyeti belli edecek birşey yazsa direk tersleyeceğim ama öyle değil kapalı yazıyor...ters bir söz desem "sen beni yanlış anladın ne alaka" deyip daha üstte çıkacak cinsten yani.. öyle yüzsüz ki...burda iş arkadaşıyız mutlaka selam veriyorum..karşılaşıyoruz..bunlardan anlam çıkarıp kendi kafasında kuruyor sanırım.

İs yerinde selam vermeyin gerekirse esim mesajlardan hoslanmiyor bi daha yazma deyin bu durumu cekmek zorunda degilsiniz

Yüz yüze olduğunuz bir zamanda (imalı konuştuğunda) gayet ciddi bir ifade " ben böyle samimiyetleri sevmiyorum , lütfen üslup ve konuşmanıza dikkat edin " deyin. Böylece yanlış anladın falan diyecek olursa da diyemez. Ben samimiyet sevmiyorum iş arkadaş ile gerek yok der çıkarsınız işin içinden.

Başka türlü olmaz bu iş söylemeniz belli etmeniz lazım.

zaten buna benzer bişeyler söyledim...meşgulsün biliyorum ama sadece bişey sorcam diyor...saatler sonra cevap veriyorum
anlamıyor
Saatler sonra da cevap vermeyin o zaman. Meşgul olduğunuzu biliyorsa cevap vermemenize de bozulmaz. Bozulmaya hakkı yok zaten, hoş bozulsa daha iyi olur. Neden cevap vermiyorsun derse işim yoğundu, sizin mesajlarınıza cevap verecek zamanım olmuyor deyin. Birkaç gün içinde yüzsüz değilse anlayacaktır.

Merhaba,
Böyle bir iş arkadaşım vardı. 4 yıl aynı yerde çalıştık. Grup halinde görüştüğüm, okulda da en samimi olduğum kişiydi. Onunla sevgilisi vardı, benim de. Ben evlendim, hemen sonrasında o da nişanlandı. Arada telefonla konuşuyorduk. Düğünü hakkında soru soruyordu. Sonra nişanlısından ayrıldı. Konuşunca sorun yok ama mesajla iltifatlar falan yazıyordu. Bir kaç kez uyardım. Dediğiniz gibi “aman yanlış anlıyorsun. Alt tarafı iltifat. Ne alaka” falan dedi. En son “bak eşim görürse yanlış anlar. Bana saygı duymayıp, rahatsız olmama rağmen böyle iltifat etmeye devam edersen arkadaşlığımız biter” dedim. 4-5 gün sonra tekrar “keşke senin gibi birini bulsam da nikahı hemen bassam” yazdı. Direkt engelledim. 1 senedir de engelli. Bence uyarabilirsiniz. Baktınız olmuyor açıklama yapmadan engelleyin gitsin.

Merhaba,

Eve gittiğinde ondan gelen 20-30 mesajdan rahatsız olduğunu ve cevap vermek zorunda olmadığını yüzüne söylesen.

Back
X