• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Burda bazi arkadaşların dedigi gibi cinnet geçirdim adam da sinirlenip cinnet geçirdi.kadinla ilgim alakam yok ben yazmadım hic o başlatıyor dedi.yazmasin diye dua ediyorum dedi.yazinca da onu kıracak bisey yazamam arada akrabalar var dedi.
hadi gitsin oradan ya
Hangi akraba adam evliyken sen eski sevgilinle niye konuşup, mesajlaşmıyorsun diye darılıp küsecekmiş?
Sizi kandırmanın bu yolunu mu bulmuş?
Bence adam sizi kandırmaya çalışmıyor da sadece bu mesajları gösterip sakın bir yerde ağzını açmaya çalışma ha demeye çalışıyor.
Hem pisliği yapıp hem zeytinyağı gibi üste çıkıyor?
Farkında değil misin?

Karinla araniz nasil diyor hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi bu adam da kadin dertleşmek istiyor kimsesi yok diyor.asil benim kimsem yok bu şehire senin ici gelmişim kadinin sülalesi yaninda hem hic mi dertleşecek kiz ark.yok bu k..h..p nin hic mi ailesi akrabası yok benim bile sonradan geldiğim bu şehirde bir sürü arkadaşım oldu.kocam olacak adamın da bu sözlerle onu savunması beni delirtiyor dertleşmek için ariyor diyor.onun sende gözü var diyorum senin kalbin fesat diyor.biz arkadas olarak kaldik ben ona birini bulacaktım belki o yuzden yaziyor birini buldum mu diye diyor.yazarken bile sinirleniyorum.
Nefretini kadına değil kocana yönelt yüz veren seni değersiz gören o maslesef ve hala açık kapı bırakıyor

17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Nasil yani hala evde kocanla misin

Ne münasebet benim kocam elalemin kadınıyla konuşacak dertleşecek "Müsait olunca görüşecek" Onun müsait yerlerini müsait olamayan hale getiririm.Kocan bunları okuttu diye masum mu şimdi.Ben olsam o kadını arar agzina sıçar bir daha kocamı araması halinde onu rezil edecegımı söylerim.Dertleşecek başkasını bulsun.Sonra kocamı ele alır bir daha o kadınla görüşmesi halinde kendime " dert ortağı bulacağım ve müsait olunca görüşeceğim" mesajını usulünce veririm.

Ohh artık erkekler saklaya saklaya, utana çekine de yapmıyorlar. Apaçık ortada herşeyleri, bir de kendilerini haklı görüyorlar. Bu ne ala memleket ya! Kadın yapsa adı o..uya çıkardı ama.
Bahanelere de sığınmasın eşiniz. Sizinle arası kötüyken aranızda olan durumları evlilik maksadıyla görüştüğü kadına aldatmak nedir ya?! Bu özel meseleler aileye bile üstün körü söylenir geçer veya söylenmez bile. Elin kadınına anlatmak nedir?! Eşiniz baya bahane buluyor yok arada akraba varmış vs. Diyeceği tek şey "eşimle aram yeni yeni düzeldi, tekrar tatsızlık çıkacak şeyler olmasını istemiyorum, zaten zamanında evlilik maksadıyla görüştüğüm biriyle arkadaş kalma durumu da benlik değil, eşim duyarsa üzülür, iletişimi koparalım lütfen". Bu kadar basit bunun aradaki akrabaya da bir zararı olmaz. Bahane bulmasın artık.

17 EKİM

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
Bence saygısızlık yani aldatılıyorsun diyemem ama konuşmanın masum olmadığı kesin bence net tepkinizi koyun

Nasıl yani? Eşiniz size bu mesajları okuturken tüm bu boş zırvaları yaparken dümdüz durup sadece dinlediniz mi?

Ve takıldığınız tek nokta görüşecek olmaları mı? Konuşma şekli, ilişkinizde ki tüm sıkıntıların kadın tarafından biliniyor olması ve eşinizin gevşek gevşek hala "idare eder bazı şeyleri kabullendim" diyebiliyor oluşu sizi hiç mi rahatsız etmedi?

Pes doğrusu.:işsiz:

Nasıl yani? Eşiniz size bu mesajları okuturken tüm bu boş zırvaları yaparken dümdüz durup sadece dinlediniz mi?

Ve takıldığınız tek nokta görüşecek olmaları mı? Konuşma şekli, ilişkinizde ki tüm sıkıntıların kadın tarafından biliniyor olması ve eşinizin gevşek gevşek hala "idare eder bazı şeyleri kabullendim" diyebiliyor oluşu sizi hiç mi rahatsız etmedi?

Pes doğrusu.:işsiz:
Valla yazamadim bile 😐neresinden tutayim bilemedim

Valla yazamadim bile 😐neresinden tutayim bilemedim
Tutulacak bir yanı yok konunun neresinden tutsa elinde kalıyor. Anladığım kadarıyla yaşları da büyük bu insanların 20 yaşlarında hasta bir oğlu varmış sanırım hanımefendinin ya da ben yanlış anladım. Bu yaşta hala gerekli duygusal olgunluğa erişememiş insanla uğraşmak, ne bileyim çok zor..

Tutulacak bir yanı yok konunun neresinden tutsa elinde kalıyor. Anladığım kadarıyla yaşları da büyük bu insanların 20 yaşlarında hasta bir oğlu varmış sanırım hanımefendinin ya da ben yanlış anladım. Bu yaşta hala gerekli duygusal olgunluğa erişememiş insanla uğraşmak, ne bileyim çok zor..
Ay ben 1 2 senelik evlilik sandim eski sevgili deyince😵‍💫

Back
X