• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaksınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziuor)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyoruz dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........

Aldatılıyorsunuz. Hem de gizleme gereği bile görmüyorlar.

Ne alaka kıramamak. Evli bir adamın evliliği ile ilgili sorunları neden bir kadını bu kadar ilgilendirsin ki

Yerinde olamam çünkü benim kocam eski görüştüğü kadınla mesajlaşacak cesareti gösteremez değil eski görüştüğü hiçbir bayan iş arkadaşıyla dahi bu şekil mesajlaşmaz, fazla mı sakinsin abla antidepresan falan kullanıyorsun heralde, kadını engelleyip kocanı mahvetsene ne bekliyorsun

BEn ki Sürekli Gittiğimiz BİR Markette kasiyer eşime yanında cocugu karısı oldugu halde sürekli dalıp dalıp bakıyor diye o markete gitmeyi yasaklamış biriyim bu kadına ağzıma geleni söylerim, yemin ediyorum ortalık evli erkek avcısı kaynıyor kaşınıyor kadınlar ama burda adamdan da bir atak var o yüzden ikisinide mahvet

Aldatma var mı yok mu bilemem, var gibi gelmedi ama düşüncesizlik var. Sizin ne hissettiğinizi düşünmeden gevşek gevşek mesajlaşmak belki aldatmaktan daha kötü
Harikasınız hislerime tercüman oldunuz.

Mesajları kendisi bana okuttu yazmışsınız. adam size gözdağı vermiş farkında bile değilsiniz. Sizle arası kötüyken kadına yazıp aranızın kötü olduğunu anlatmış, şu anda da iyi değiliz ama kabullendim bazı şeyleri demiş. Kadın da kocanızı yoklamış. Herif gözünüzün işine baka baka kadınla görüşürüm diyor.

Adam size “bak benim canımı sıkacak bir şey yaparsan hali hazırda benim için yanıp tutuşan bir kadın var sana mecbur değilim elimi sallasam ellisi, istediğim an başka kadına giderim” mesajı veriyor. Bunu da baya göstere göstere yapıyor.

Son düzenleme:
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Kocanız ağlama duvarı mı? Kadının dertleşecek kimsesi yoksa açsın burada bir hesap anlatsın neymiş derdi dinleyip gerekeni söyleyelim. Siz aynısını yapsanız kocanız kabul edecek mi? Sakın düşmeyin bu tufaya.. bu işten kötü kokular geliyor.

Back
X