• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Belki linçleneceğim ama umrumda değil.
Böyle kocayı boşardım. Azıcık gururlu ol kız.

Şifre koymak ile ne ilgisi var. Benim telde yıllardır şifre var ben de mi eşimden birşeyler gizliyorum yani 🤔
Peki sizinle ne ilgisi var? Ben konu sahibinin kocası için söyledim.Kaldı ki benim de şifrem var ama ben çocuklardan dolayı koyuyorum.
Siz bişey gizlediğiniz için koymamış olabilirsiniz ama kocası kadınla yaptığı görüşmeleri konu sahibi görmesin diye koymuş.

Ya kocan o kadına mesaj atarsan seni bosarim dio.sen o kadına elin o....diosun.Sen bı kocana bak o kadına bı mesaj bile attirmio engellemio okadar değerli o...dediğin kadın.ama seni boşamakla tehtit edio ve sen hâlâ resti cekemedin.Kocana ben mi o kadın mı kararını ver desen bence o kadını seçer çünkü seni çok tinlamiyor belliki.

Adam sizi sindirmiş sindirmeyede dewam edecek sizde sineceksiniz.
Boşayacakmış pehh..
Öyle kolay mı boşamak verirsin nafakamı tazminatımı evini arabanı. Ben de anlatırım olup biteni o çok değer verdiğin rezil olmaktan korktuğun akrabalarına olur biter. Bana birşey olmaz sen düşün diyemediniz mi.

Şöyle adamların karşısında güçlü durun yaa. Gücünüz olmasada mış gibi yapın sinmeyin bu kadar.. Adamın sizi kaybetme korkusu yok. olmadığı için öttürüyo borusunu sizde dinliyorsunuz 😡
17 EKİM

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........

Karinla araniz nasil diyor hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi bu adam da kadin dertleşmek istiyor kimsesi yok diyor.asil benim kimsem yok bu şehire senin ici gelmişim kadinin sülalesi yaninda hem hic mi dertleşecek kiz ark.yok bu k..h..p nin hic mi ailesi akrabası yok benim bile sonradan geldiğim bu şehirde bir sürü arkadaşım oldu.kocam olacak adamın da bu sözlerle onu savunması beni delirtiyor dertleşmek için ariyor diyor.onun sende gözü var diyorum senin kalbin fesat diyor.biz arkadas olarak kaldik ben ona birini bulacaktım belki o yuzden yaziyor birini buldum mu diye diyor.yazarken bile sinirleniyorum.
Siz niye kendinizi yiyorsunuz ki? Adamı al karşına otur, konuşun doğru düzgün. Ben bu kadınla konuşup görüşmenden rahatsız oluyorum. Bizim başkalarından önce kendi dertlerimize ve ailemize bakmamız gerekiyor. Her ne yaşandıysa geçmişte kaldı gitti bitti. Şu an bu kadının kendi hayatı var, senin kendi hayatın var. Bu kadınla ilgili hiçbir sorumluluğun yok. Ben de konuşup görüşmenizi uygun bulmuyorum, rahatsız oluyorum. Evli bir erkeğin daha önce ciddi düşündüğü bir kadın ile şimdi boşanmış etmiş çocuğu var senin kendi ailen var konuşmanız, görüşmeniz, dertleşmeniz doğru değil. Ben bu durumdan rahatsızım. Gereksiz samimi konuşması hoş değil. Bulacaksa kendine bulsun sen esra erol değilsin. Ne münasebet? Ben aynı şekilde davransam ve geçmişte ilişkim olup ciddi düşündüğüm biri ile şimdi yalnız, ona kız bakayım da yok dertleşeyim de gidip konuşup,dertleşsem, çay içsek baş başa. Sana da hayır diyemiyorum diye söylesem hoşuna gider mi, anlayışla karşılar mısın? Diye sorun. Ben niye kendime karın ağrısı yapayım ki böyle bir durumu. Konuşulur çözülür. Siz de kendinizi yıpratmayın boş yere konuşun halledin.

Lütfen yanlış anlayın.
Ya eşime erkek arkadaşları kalkıp "evlendin bizi unuttun" dese olur olmaz zamanlarda, ben gene arıza çıkarırım ne alaka diye. Evlenenin evlilik sorumluluğu olur tabii ki ister istemez ailesine yönelecek daha fazla.
Kadınla evlenmek maksatlı tanışmış kocanız.
Sonra olmamış, bir şeyler ters gitmiş ve adam da sizinle evlenmiş ve o kadın "evlendin beni unuttun" diyor.
"Beni almadın bari başka birini bul bana" diyor, "ortada mı kalayım, arada sırada benle de buluş benimki de can" diyor.
Sizin o anlamadığınız cümleleri daha anlaşılır yazasım geldi.
Ve kocanız da, "o kadar çok hatırı var ki bende, görüşmek isterse asla kıramam. Senin ne düşündüğünün hiç önemi yok" diyor.
"Akrabalarıma ne derim? Herkese rezil olurum" diyor. Ama size rezil olmuş olmamış, sizi kırmış kırmamış HİÇ UMURUNDA DEĞİL. Sizin ne hissettiğiniz onun hiç umurunda değil.
İşte konu sahibi, siz hikayenin tam olarak burasındasınız.
Belki silkinip kendinize gelirsiniz.

Back
X