- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Eeee siz neci siniz bu durumda?Adama bak ya, her şeyi kılıfına göre uyduruyor.Siz çekilin bari aradan.Yazamam esim şifre koyuyor telefonuna
Ay telefonu sok münasip bir yerine. Aaa sinirlendimYazamam esim şifre koyuyor telefonuna
Özetle; kadının birini kırmamak için sizi kırıyor.HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Ayyy ben bu kadını yolarımmmm bu neeeğEN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Esinizin eski sevgilisiyle gorusmesine karsi cikmazsiniz yani siz? Telefonu sifreli ve sadece esinin gosterdigi kadarini biliyor mesajlasmalarininda. Normal arkadas olsa bencede dediginiz makul.Bence ortada aldatma yok (en azindan simdilik).
Kocaniz sizi de gotursun o gorusmeye. Tanismis olursunuz. Orada da telefonunuzu verin beni arayabilirsin dertlesmek istersen, erkek kismi anlamaz diyin. Okuz degilse alir mesaji.
Kıskancımdır karşı çıkarım ama burada insanların dediği gibi ortalığı birbirine katmak hiç bir işe yaramayacak. Aksine, adam gizliden görüşecek çünkü hayır diyemem diyor. Şuanda en azından adam karısına mesajları gösteriyor ve iyi niyetli olduğunu göstermeye çalışıyor. Konu sahibi ortalığı birbirine katıp şuanki olayın önünü kesse bile gelecekte benzer bir şey olursa kendisinden gizlenmesini garantiler.Esinizin eski sevgilisiyle gorusmesine karsi cikmazsiniz yani siz? Telefonu sifreli ve sadece esinin gosterdigi kadarini biliyor mesajlasmalarininda. Normal arkadas olsa bencede dediginiz makul.
Esinin sana karsi ve evliligine karsi zerre saygisi olmadigini gösterir o kadina karsi bir duygusu yoksa sirf sen kiskan diye yapiyor olabir kendisini hindistan cevizi gibi kiymetten göstermek icin bu onu sadece gözden gönülden düsürürEN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Bence ortada aldatma yok (en azindan simdilik).
Kocaniz sizi de gotursun o gorusmeye. Tanismis olursunuz. Orada da telefonunuzu verin beni arayabilirsin dertlesmek istersen, erkek kismi anlamaz diyin. Okuz degilse alir mesaji.
Kocasının rahatlığından bi haber.. Herşey apaçık ortada işte neyi sorguluyor anlam veremiyorum..Abla kocan senin yüzüne yüzüne bu kadına hayır diyemem diyor, sen de öylece dinliyorsun, kadının rahatını sorgulayacak durumda değilsin ki.
Farkli bakis acilarimiz var sizin dusuncenizede saygi duyuyorum sadece ben boyle dusunmuyorum. Kadin yoklamis adamda hayir dememis sonucta. Kadina problemlerini bile anlatmis esiyle olan. Ne kadar mutluyuz imaji verirse versin ki eger esinden gizli gorusmeyip onuda yaninda goturse bile kadini cokta durdurmaz bu durum. Neyse konu sahibi kendisi karar versin ne yapacagina.Kıskancımdır karşı çıkarım ama burada insanların dediği gibi ortalığı birbirine katmak hiç bir işe yaramayacak. Aksine, adam gizliden görüşecek çünkü hayır diyemem diyor. Şuanda en azından adam karısına mesajları gösteriyor ve iyi niyetli olduğunu göstermeye çalışıyor. Konu sahibi ortalığı birbirine katıp şuanki olayın önünü kesse bile gelecekte benzer bir şey olursa kendisinden gizlenmesini garantiler.
Normal arkadaş olsa, kadının işi ne, her görüşmesine gidecek mi? Git demezdim.
Karşı taraf belli yoklamış. Kadın adamla giderse, bizim aramız çok iyi hadi naş mesajı verir. HAtta o yğzden dedim telefonunuzu verin erkek kısmı anlamaz diyin diye. Bu da kocama yazma demek. Buna rağmen kadın yazmaya devam ederse de konuy sahibi direkt kadına ulaşabilir.
Konu sahibinin kendisi aşırı rahat zaten. Beyyle izliyor.Kocasının rahatlığından bi haber.. Herşey apaçık ortada işte neyi sorguluyor anlam veremiyorum..
Şuraya bu tarz konu açan kadınları omuzlarından tutup sarsmak geliyor içimden vallahi.
Ay gerçekten. Adam ağzıyla çağırsa giderim diyor. Daha ne yani?Konu sahibinin kendisi aşırı rahat zaten. Beyyle izliyor.
Kadın yoklamış orası kesin de, huzursuzluk çıkarma amaçlı mı orasını bilemeyeceğim. Adama hala küsmüsünüz diye sormuş.Bu kadın kasıtlı , huzursuzluk çıkacağını gayette biliyor. Ben iş arkadaşıma geç bir saatte ulaşmak zorunda kaldım wp iş grubundan biriyle tartışıp çıkmıştı zaten söylemem gereken şey iş üzerine değildi bende eşinden ulaştım dedimki … beye söylemem gereken bir şey vardı hazır bu bahaneyle sizede hal hatır sormak istedim kastım yoksa akşam saati neden bir çifti huzursuz edeyim.?
Ortalık karışmalı gizliliğe geçerse geçsinler adam yapacaksa hiçbir şey engel olamaz
Giydirir süsler gönderir artıkın.Ay gerçekten. Adam ağzıyla çağırsa giderim diyor. Daha ne yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?