• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Bence ortada aldatma yok (en azindan simdilik).
Kocaniz sizi de gotursun o gorusmeye. Tanismis olursunuz. Orada da telefonunuzu verin beni arayabilirsin dertlesmek istersen, erkek kismi anlamaz diyin. Okuz degilse alir mesaji.

Gövde gösterisi yapsın yani. Şey de desin mi "boşuna bakma tatlım tapusu bende"

Kocanizin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geldi bana. Eşiniz birşey diyemedigi için yazıyor zaten. Ben esinizin merhametinden dolayı birşey diyemedigini düşündüm. O kadını isteseydi zaten onunla bir geleceği olurdu sizinle değil. Ama bu kadar vicdan sizin huzurunuzu bozuyorsa Eşiniz bir şekilde bu duruma dur demeli. Arada aldatma olsaydı ya da Eşinizin kadına karşı bir zaafı olsaydı size yazışmaları göstermezdi.
İyi niyet diyince Bi gülme geldi. Adeta Bi Melek, lucifer. 🥰🌺

Ablacım cinnet geçirmek için neyi bekliyorsun? Bir cinnet herşeyi çözer.
Yemin ediyor kadina bir sey hissetmiyorum diyor.yazmasini da istemiyorum ama yaziyor diyor.
Yemin eden erkekler hiç inandırıcı gelmiyor bana. Yazmasını istemiyor ise engelleme butonu var kullansın. Kendini çok akıllı sanıyor..
Madem ablasinin arkadasi,ablasi ile dertlessin ? Esiniz ile dertlesme ne alaka.
Kesin birseyler dönüyor. Bakti siz safsiniz, arkadasiz biz diye mesajlari okutuyor.
Midem bulandi
Hah evet bak konu sahibi bu yorum çok doğru ablasının arkadaşı ise gitsin ablası ile dertleşsin niye eşinle dertleşiyor? Telefonun şifresini öğrenmeye çalış.
tepkinizi koyun ne demek telefonuna şifre koyması ne münasebet kadının eşinle aranız nasıl diye sorması ?
Bir cinnet de şifre için lazım. Onu da geçirin lütfen.

Şöyle yap böyle yap diye yorum yapamayacağım çünkü bu sükunet beni çok aşıyor ,
Muhtemelen okuyup bir sn içinde kadına daha büyük dertleri olan birini bulsam onunla dertleşseniz olurmu çünkü bizim sizin yazıp ailemize huzursuzluk vermeniz dışında derdimiz yok çok şükür yazıp ortamı savaş alalına çevirmiştim

Ayyyyy kan beynime sıçradı
Bu senin sinirli halin mi bacım? 😂😂😂
Olmamış bu çıkmamışsın salon kadını çizginden.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Şaka mı? Ya ben bizim kadınlarımızı anlamıyorum sana kocan açık açık aldattığını söylüyo siz hala şöyle mi böyle mi diyosunuz.ya valla ben şimdi saçımı başımı yolucam kadınlarımız bu durumları kabullendiği için tamam hadi boşanmazsın ama en azından bi kocanı parçala kadını ara ne or...puluğunu ne kahpeliğini bırak ay bayılacammmmmmmm

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
Asla kabul edilir bir durum değil. Eşinizin işine gelmiyor bence engellemek. Konuşacak kimsesi yok demiş bide kjfgdkjfjk burada tek kişi eşiniz mi yani? kardeşlerinin ve ablasının arkadaşıymışş gitsin onlarla dertleşsin. Cıvık cıvık konuşmalaar. benim eşim böyle bir duruma girse (ALLAH KORUSUN) asla affetmem ve bukadar sakin kalmam. Sizde o saflığı yakalamış ve mesajları gösterme cesaretinde bile bulunmuş sakın bunu eşim bana karşı çok dürüst olarak adlandırmayın düpedüz sizi saf yerine koymuş burada

Şaka mı? Ya ben bizim kadınlarımızı anlamıyorum sana kocan açık açık aldattığını söylüyo siz hala şöyle mi böyle mi diyosunuz.ya valla ben şimdi saçımı başımı yolucam kadınlarımız bu durumları kabullendiği için tamam hadi boşanmazsın ama en azından bi kocanı parçala kadını ara ne or...puluğunu ne kahpeliğini bırak ay bayılacammmmmmmm
Pardon aldatma nerede? Hos degil tabii ki olanlar ama milleti bosuna gaza getirmeyin. Bos dolduruslar da konu sahibinin evliligine zarar veriyor, tek o kadin degil.

Pardon aldatma nerede? Hos degil tabii ki olanlar ama milleti bosuna gaza getirmeyin. Bos dolduruslar da konu sahibinin evliligine zarar veriyor, tek o kadin degil.
Aynı şeyi konu sahibi yapsa güneş yüzü görmemiş küfürler eşliğinde kapının önüne atılacaktı belki de, bu kadar da iyi niyetli olmaya gerek yok.

Şöyle yap böyle yap diye yorum yapamayacağım çünkü bu sükunet beni çok aşıyor ,
Muhtemelen okuyup bir sn içinde kadına daha büyük dertleri olan birini bulsam onunla dertleşseniz olurmu çünkü bizim sizin yazıp ailemize huzursuzluk vermeniz dışında derdimiz yok çok şükür yazıp ortamı savaş alalına çevirmiştim

Ayyyyy kan beynime sıçradı

Bu senin sinirli halin mi bacım? 😂😂😂
Olmamış bu çıkmamışsın salon kadını çizginden.

Degil mi herkesin sinirlenme anlayisi bile farkli. 😃 "Ortami savaş alanina cevirmek" diye yazdigi sözler bende tüy kimildatmadi. 😄 Konu sahibi onu bile yazsa iyiydi bu arada.

Maşallah ne kadar genişsiniz konya ovası mübarek ne cevap beklediginizi anlamadim. Kayniniz öyle dediyse ne oldu ikna mi oldunuz aile dostunu geçtim akraba dahi olsa daha önce boyle bir muhabbet gecmis biri ile nasil konusabilir, sizle kotuyken kimin yaninda soluğu aldigi belli sizde saf degilsiniz bence sadece genişsiniz bu konularda. Akli mantigi olan hicbir kadin bu konuda ikileme bile düsmez. Gördugu an ortaligi ayaga kaldirir konusmayacaksin der engelletir gerekirse o kadina yazmayacaksin sen hayirdir diye cikis yapilir normal olan budur. Ayrica degil kayin dunyadaki insanlar toplanip zararsiz dese icimin almadigi seyi bana kabul ettiremez esiminde canina okurum, savunaninda canina okurum

Degil mi herkesin sinirlenme anlayisi bile farkli. 😃 "Ortami savaş alanina cevirmek" diye yazdigi sözler bende tüy kimildatmadi. 😄 Konu sahibi onu bile yazsa iyiydi bu arada.
Ortamı savaş alanına çevirmeyi şuracıkta resmedersem 1 ay banlanırım.

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
kabul etmezdim kusura bakma kardeşim ama senin eşin gevşek sana saygısı yok, ki sende bu mesajları görüp hala eşinle birlikteysen seninde kendine saygın yok

Ortamı savaş alanına çevirmeyi şuracıkta resmedersem 1 ay banlanırım.

Eski sevgililer tarafindan bir kac aldatilmisligim var. 😀 Ben pek savaş alani yapmiyorum, hiç öteki kadinlarla da işim olmadi ve kadinlari muhatap almakta inanilmaz kucuk dusurucu geliyor bana, nokta bile yazip yollamam.
En fazla okkali bir kac kufur sallamisimdir ayrilik konusmasi yaaprken adama. 😃 ama onlar bile daha agir kalir o mesajin yaninda.

Evliyken boyle bir sey yaşasam muhtemelen daha cok kizardim ama yine öteki kadini muhatap almazdim. Bir savaş olacaksa eşimle aramda cikacagi kesin. 😄

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
20 yasinda oglu varsa yasida buyuk anladigim kadariyla. tabi görüşün niye görüşmeyesiniz sende git bakalim seni goturebiliyorsa tek de gider ilerde sorun degil. kriter sudur bence hep birlikte bi arkadas grubuysa teklide gorusulur ciftlide ama yillarca evli olucam hic haber yokken birden bire cat diye eski sevgili cikicak naber nasilsin coluk cocuk nasil diye sormicak isin kotusu ibur turlu goze batmazdi zaten flörtoz cumlelerle mesajlascak hadisin ordan. cocuk mu kandıriyor resmen aranma mesajlari.

Eski sevgililer tarafindan bir kac aldatilmisligim var. 😀 Ben pek savaş alani yapmiyorum, hiç öteki kadinlarla da işim olmadi ve kadinlari muhatap almakta inanilmaz kucuk dusurucu geliyor bana, nokta bile yazip yollamam.
En fazla okkali bir kac kufur sallamisimdir ayrilik konusmasi yaaprken adama. 😃 ama onlar bile daha agir kalir o mesajin yaninda.

Evliyken boyle bir sey yaşasam muhtemelen daha cok kizardim ama yine öteki kadini muhatap almazdim. Bir savaş olacaksa eşimle aramda cikacagi kesin. 😄
Umrumda olmaz benim kadın madın şahsen, boş yere herifin poposunu kaldıramam. Kalkan popo mümkünü yok inmiyor daha.

Back
X