- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi zeynep2828
-
Nolarsan de nolarsanRafinelik değildir o ya da renk de neyse demeyeyim şimdi
Seviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlarEşinizi sevmiyormusunuz
Ulen beyazdan hayır mı gördükte siyahiyi soruyosun deseneOhooo olmayanı yayınlamıyorlar o derece bacım
Psikolojik bir yardım alın.Seviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlar
BOŞANMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim son 3 4 aydır siyahi (zenci) erkeklerden hoşlanmaya başladım ve cinsel bir istek uyandırmaya başladılar bende Ayrıca rüyamda 2 siyahi erkekle birlikte oluyordum eşimden Gizlice siyahi erkeklere bakmaya başladım ne yapmam lazım
Eşimi seviyorum ama neden böyle siyahiler aklıma geliyor bilmiyorumBoşan,yollarda dolu saat satan zenci var çok aramazsın
İzlemeyin o zaman onları, geçince unutursunuzSeviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlar
İzlemiyorum ama birden heveslenip yine açıyorum gerçekten durumum kötü arkadaşlarİzlemeyin o zaman onları, geçince unutursunuz
Aklında kalacağına içinde kalırEşimi seviyorum ama neden böyle siyahiler aklıma geliyor bilmiyorum
Bu durumu içi alır mı, bir de o var...Aklında kalacağına içinde kalır
Kız napıyon, üye Mahmut değilse iptal şu an.Şu abimiz fenadır.
Bu durumu içi alır mı, bir de o var
Buradan sana çare çıkmaz mahmut abi kılıklı zeynep, git iki tedavi ol.İzlemiyorum ama birden heveslenip yine açıyorum gerçekten durumum kötü arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?