Seversin evlenirsin sevmezsin bosanirsin eşini sevmediğini anlamam için bu herifin apartmana taşınması mı gerekiyordu, zaten onjojtaya gelmeden evlilik bitmeliydi, arkadaş seni sevmiyorum bosanalim bitti
Bunyuzden hep diyorum ille aldatma dayak hakaret gerekmez boşanmaya sevmiyorsun boşan ki gönlün serbest olarak başkasına kaysın
aftersex diye bir akım var aslındakalmadı kalmadı
insanlarda mahremiyet kalmadı
utanmasalar videoya çekip nete de koyar bunlar
üst komşusu hakkında bunları yazmış bir hafta evvel
kendinde çok utanma varmış gibi pess
Al işte, körler sağırlar birbirini ağırlar. Kocasını aldatan bir başka kadından ancak bu tavsiye beklenirdi zaten. En azından iç dünyanızda tutarlısınız.Icinizdeki sesi dinleyin, nasil mutlu olacaksaniz oyle yasayin!
yok hayır ihtiyaçtan dolayı
ya niye şaşırdınız ki buna bu kadar bana normal geldi .
ben yapmam o ayrı mesele ama yapanlar çok var
hııı haberlerde görmüştümaftersex diye bir akım var aslındaSex sonrası foto koymaca
oooo şifreni mi hatırladın ali rıza...5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.
Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?
Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.
Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.
ne sartta olursa olsun benim dogru bulmama imkan olmayan bir durum. soguduysaniz bosanirsiniz zorla tutmuyorsa eger...ama evliyken ayni evdeyken yanyana uyuyorken biriyle mesajlasmak dahi cok ama cok adice geliyor bana. agir oldu ama daha agirini yazmak isterdim. kadin yada adam aklinda biri varken birakin mesajlasmayi bakisiyorsa bile biriyle ve eve gelip maddi manevi esiyle bisey paylasiyorsa ( ayni masada yemek yemek bile olur bu) karaktersizlik ve serefsizliktir bu. askmis. ask in da adini mahvetti boyle insanlar. o adam da karaktersiz siz de karaktersizsiniz. o adamin karisina karsi hic mi vicdan azabi cekmiyorsun. gerci kizinin babasina karsi vicdan azabi cekmeyen tanimadigi kadin icin neden ceksin5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
ay niye çemkireyim bir konudaki tartışmayı diğerine taşımam unuttum gitti bileŞimdi korkuyorum gene bana bana çemkirceksin sevgican ama bana hiiiç normal gelmedi. Miden kalkmaz mı kendi açından baksana :/ Bi de ihtiyaç falan. Ne bileyim. Kedilerinki de ihtiyaç, bizi insan yapan farklı değerler olmalı.
Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.
Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?
Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.
Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.
konu sahibi söyle kurtul o adam mı ?merak içindeyiz .
lütfen aydınlat bizi .
umarım fake değildir ya okadar yorum yaptım .Konu sahibi umarsızca konuya bakıyor, ardından ne gelecek çok merak ettim açıkçası.
Bence çekirdek çitleyip okuyordurKonu sahibi umarsızca konuya bakıyor, ardından ne gelecek çok merak ettim açıkçası.
eşi duştayken ışığı kapatıp, oda duşa giriyormuşozaman elmaın yarısı değilde elma ve armutlarmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?